Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#312751 gal kas zinot alprozolamas Xanax0.5mg., tablete kiek relanium gaunasi 5mg?juk tai taspats diaziapamas ar as klystu
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
cideksas rašė:gal kas zinot alprozolamas Xanax0.5mg., tablete kiek relanium gaunasi 5mg?juk tai taspats diaziapamas ar as klystu

Tai, kad ne. Čia skirtingi vaistai.
Xanaxo veiklioji - Alprazolamas
Relanium - Diazepamas

Ir šiaip, kiek žinau, tai šie vaistai veikia skirtingai.
Vartotojo avataras
Parašė Farewell
#326028 Man ligoninėj kartais suleidžia :D Paskutinį kartą suleido prieš savaitę ir taip maloniai užmigau. O dabar esu namie, negaliu miegot visiškai. Jaučiu, kad reiks kalbėt su gydytoja ir prašyt jo. Nežinau, kodėl aš nuo jo visad gerai užmiegu. Nes pvž prisigeriu daug clonazepamo ir nieko nebūna
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#326253 geriu relaniuma i diena po 2 tabletes kad atprasciau nuo klonazepamo ppokolkas visai neblogai sekasi:)
Parašė K2_fujativeK2
anglis rašė:geriu relaniuma i diena po 2 tabletes kad atprasciau nuo klonazepamo ppokolkas visai neblogai sekasi:)

As 3 I diena geriu :)))))))
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
K2_fujativeK2 rašė:
anglis rašė:geriu relaniuma i diena po 2 tabletes kad atprasciau nuo klonazepamo ppokolkas visai neblogai sekasi:)

As 3 I diena geriu :)))))))

Aš gėriau kažkada ir po 3 tabletes, kas iš to...Pripranti ir poveikio nulis. Apskritai tokie vaistai kenkia atminčiai ir pan., tai tik trankviliantai, jie ligos juk negydo. Gerdavau dėl stipraus nerimo, beveik panikos.

Dabar geriu clonezapamą. Įdomu, kiek reikia laiko jį gerti, kad atsirastų priklausomybė? Nes girdėjau, kad net kaulus laužo juos metus. Siaubinga.

Nes aš save kiek žinau, tai nei vieniems vaistams geriant ilgą laiką neatsirasdavo priklausomybė (pvz. lexotanilis, relaniumas, zopiclonum, tezapamas, truxalis, xanaxas). Gal vieniems buvo psichologinė priklausomybė (zopiclonum), nes mane tonizavo, gerai jaučiausi, bet paskui pamiršau ir viskas o.k.
Parašė K2_fujativeK2
#326286 Daug negalvoju geriu jauciuosi gerai ir laimingas:)
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#326702 svarbu gerai jaustis :)as i diena po dvi salia Olanzapino visai nieko baigiu atprasti nuo klonazepamo:)
Vartotojo avataras
Parašė september_end
#331724 gavau tris shot'us intraveniškai, net nežinau kokia ten dozuotė, spėju 5mg/ml. sesutės stebėjosi, kodėl aš dar nenusmigęs, o manęs visai neima. :D jaučiaus kaip po dviejų stikliukų, ne daugiau.
Vartotojo avataras
Parašė Vėjo
#334502 Atsibudau šią naktį maždaug po 3-ios valandos ir vėl bijojau užmigt. Man taip dažnai būna, pastaruoju metu. Jutau nerimą, išgėriau relaniumo ir nerimas praėjo. Pirmą kartą po maždaug 3 metų įtemptos savijautos kažkoks vaistas mane nuramino iki tikros ramybės. Vadinasi man jau gerėja :)))
Vartotojo avataras
Parašė Vėjo
#334503 Turiu klausimą. Jeigu diazepamas pablogina atmintį, kol jį vartoji, ar jį nutraukus atmintis atsistato?
Parašėnemoku
Vėjo rašė:Turiu klausimą. Jeigu diazepamas pablogina atmintį, kol jį vartoji, ar jį nutraukus atmintis atsistato?

Kiek man žinoma, benzodiazepinai atminčiai daro ir neatitaisomą žalą, todėl ji gali atsistatyti nepilnai. Dėl to geriau jais nepiktnaudžiauti.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#334524 Atmintis pagrinde koncentruojama smegenu dalyje, vadinamoje "Hippocampus", o butent sitoj dalyje, labiausiai veikia neurogeneze (lasteliu atsinaujinimas). Manau cia labai tiktu patarle "nieko nera amzino" ;)
Parašėnemoku
#334531 Ir kuo tai susiję su Vėjo klausimu?