- 2014 10 08, 18:32
Aš geriu dabar 20 mg ir jaučiuosi tikrai gerai.
Nuotaika gera, kažkoks lyg ir pakilimas, energijos daugiau, noro kažką veikti. Tik viduje kirba baimė, kad nebūtų tai laikinas poveikis, nes taip norisi jaustis gerai kaip kad dabar yra. Vartoju dar tik 2-ra savaitė.
Man pašaliniai buvo nemažas mieguistumas, silpnumas, bet greitai praėjo, gal per 2 - 3 dienas. Dozes didino palaipsniui.
biggie rašė:pakele nuo 10mg iki 20mg, tai skirtumas jaucias, nuotaika geresne
Aš geriu dabar 20 mg ir jaučiuosi tikrai gerai.
Nuotaika gera, kažkoks lyg ir pakilimas, energijos daugiau, noro kažką veikti. Tik viduje kirba baimė, kad nebūtų tai laikinas poveikis, nes taip norisi jaustis gerai kaip kad dabar yra. Vartoju dar tik 2-ra savaitė.
Man pašaliniai buvo nemažas mieguistumas, silpnumas, bet greitai praėjo, gal per 2 - 3 dienas. Dozes didino palaipsniui.

Jau antrą mėnesį geriu escitalopramą, po pirmo mėnesio lyg ir buvo apmažėjęs nerimas, baimės, su lexotanilio pagalba galėjau išsimiegoti, kaip žmogus. Bet gydytoja padidino antidepresantų dozę iki 20 mg ir savijauta pablogėjo, ašaros upeliais pastoviai, vaikštau kaip zombis nieko nesuvokdama, viskas kaip per rūką. O dar žmonių baimė nesvietiška. Tai norėjau visų paklausti, ar savijautos pablogėjimas galėjo atsirasti dėl dozės pakeitimo? Ar čia jau galima su gydytoja kalbėti apie vaistų keitimą?
Dar lankaus pas psichoterapeutę, labai daug su ja analizuojam esamą situaciją, tai, sakau, gal dar šis procesas užaštrina viską. Bet kokiu atveju, ačiū visiems už atsakymus iš anksto.
Aš pas psichologę per keletą metų tiek neišsakiau, kiek per 2 mėnesius pas psichoterapeutę.
Pavargstu kiekvieną dieną su savim kovot, noriu beprotiškai, kad viskas pasitaisytų į gerą.
Gelbsti mažoji sesuo, nors dabar dažniausiai būna taip, kad nenoriu nei matyt ko nors, nei su kuo nors šnekėtis. Atrodo, kad visi žmonės galėtų dingt iš akiračio, nes viskas labai labai erzina.