Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
HappyAngel rašė:
biggie rašė:venlafaxino 300mg daug daugiau energijos dave, nei 60mg paroxetino

:bloga Su 300 mg. Labai džiugu, kad padeda. Man 225 mg nedavė jokios energijos, tik, jau minėjau, kėlė kraujo spaudimą ir pulsą. O vaikščiojau kaip zombis. Man dabar su escitalopramu 20 mg dauuug energijos. Bent jau kol kas.

kartais tik prabudimai tokie 4 ryto buna, bet ne visalaik ir tai atsibudes zvalus jautiesi
Vartotojo avataras
Parašė Sklandantis
#328045 Nuo rytojaus ir aš pradedu gert Venlafaxiną. Prisiskaičiau apie šalutinius, dar prisiskaičiau apie labai sunkius nutraukimo simptomus. Tai dabar net kojos dreba kaip baisu pradėt. Bet ką darysi, juk negyvensi visalaik su nenoru gyvent.. :(
Vartotojo avataras
Parašė VVika
HappyAngel rašė:

:bloga Su 300 mg. Labai džiugu, kad padeda. Man 225 mg nedavė jokios energijos, tik, jau minėjau, kėlė kraujo spaudimą ir pulsą. O vaikščiojau kaip zombis. Man dabar su escitalopramu 20 mg dauuug energijos. Bent jau kol kas.

Kaip tu apskritai jautiesi?? Ar yra jau pagerejimas nors koks nors nuo rugpjucio menesio, kai dar jauteisi blogai? As jau visai kitas zmogus, o jau maniau, kad niekada nepakilsiu is gilios depresijos ir visada gyvenimas bus nemielas, lindesiu namie isikibusi lovos. Dabar mane labiau baimina mazas veiklos turejimas, nepamenu, kada diena esu gulejusi lovoje, tik duok ka nors veikti ir kur nors is namu islekti. pusantro menesio lankiau dienos stacionara. Dabar jau ir I sporto sale vaikstau. Raumenims apkrovos labia reikalingos, nes tik gaudamas apkrovas raumuo padeda gaminti energija. Labai tikiuosi, kad negrisiu I ta mesla, kuriame buvau nugrimzdusi puse metu.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
VVika rašė:
HappyAngel rašė:

Kaip tu apskritai jautiesi?? Ar yra jau pagerejimas nors koks nors nuo rugpjucio menesio, kai dar jauteisi blogai? As jau visai kitas zmogus, o jau maniau, kad niekada nepakilsiu is gilios depresijos ir visada gyvenimas bus nemielas, lindesiu namie isikibusi lovos. Dabar mane labiau baimina mazas veiklos turejimas, nepamenu, kada diena esu gulejusi lovoje, tik duok ka nors veikti ir kur nors is namu islekti. pusantro menesio lankiau dienos stacionara. Dabar jau ir I sporto sale vaikstau. Raumenims apkrovos labia reikalingos, nes tik gaudamas apkrovas raumuo padeda gaminti energija. Labai tikiuosi, kad negrisiu I ta mesla, kuriame buvau nugrimzdusi puse metu.

Koks vaistas ištraukė? labai smagu, kad ir tau jau gerai :super B) Linkėjimai B)
Vartotojo avataras
Parašė VVika
HappyAngel rašė:
VVika rašė:
HappyAngel rašė:

Koks vaistas ištraukė? labai smagu, kad ir tau jau gerai :super B) Linkėjimai B)

Paroxetinas ir 2.5mg olanzapino:) Man buvo, buvo labai blogai o paskui staigiai prarove ir eme sparciai gereti viskas Galima sakyti, kad puse metu buvo labia ziauriai blogai o po pusmecio, per menesi tiesiog 70 procentu bukles pagerejimas:). Matyt vaistai susikaupe ir eme dirbti:)
Vartotojo avataras
Parašė Sklandantis
#328591 Šiandien 10 diena kaip pradėjau venlafaxiną ir vyksta kažkas siaubingo. Depresijos lygis ir nerimas siaubingi, negaliu surast sau vietos, tik žliumbiu. Jeigu išgeriu quetiapino, tai užmiegu, o pabudęs jaučiuosi 3x blogiau. Ko laukt, ko tikėtis, praeis, nepraeis? :robot
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#328594 Aš greitai mečiau ji , nes soc. fobija iš vis pakilo ir dar daug kitų šalutinių , net metęs ilgai miegodamas irėmęs koja i lovos kampa laikiau , nes taip pėda surakindavo ,kad nelinksma ir netrumpam . Kaip įprasti mėšlungiai visiem pasitaiko .. :)
Vartotojo avataras
Parašė Sklandantis
Agni rašė:nerimas, baimė ir jausmas, kad yra kažkas namie, visiška apatija, interesų išnykimas, prasmės nematymas, tuštumos jausmos, bejėgiškumas, nepasitikėjimas savimi, jausmas, kad man niekas negali padėti ir pan.

Tiksliai nusakyta tai, kaip dabar jaučiuosi. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#328602 as irgi susiktai jauciuos, buvo pagerejimas toks gal savaitei ir vel tas pats sudas, visiska apatija, nenoras eiti i studijas ir depresines mintys
Vartotojo avataras
Parašė VVika
biggie rašė:as irgi susiktai jauciuos, buvo pagerejimas toks gal savaitei ir vel tas pats sudas, visiska apatija, nenoras eiti i studijas ir depresines mintys

Vaje, kaip gaila, kad sitaip:( As jau uz tave pasidziaugiau, kad pagerejo. O ar nebus cia rudeninis paumejimas, nes butent spalio/lapkricio menesi depresininkams paumeja. Ir man truputi jauciasi, bet stengiuosi pasidziaugti, kad ne taip tragiskai jauciuosi kaip jauciausi kovo/rugpjucio menesi, stengiuosi pasidziaugti, kad vikas gerai ir visaip kitaip pozityviai mastyti. As dar I sporto sale pradejau vaikscioti, tai prisideda prie mano geroves. Tik dirbancio raumens skaidulos neutralizuoja streso isskiriamas medziagas. Cia nedidele istraukele is straipsnio:
Depresija – tai nustojusi tekėti gyvenimo srovė tiek tiesiogine, tiek perkeltine prasme. Nors žmogaus organizmo sandėliuose substratų iki soties (verslininkas ryja papildus, geria morkų ir Noni sultis, o apsiperka tik sveiko maisto skyriuose), ATP prigaminta, srovės neteka. Tokiam žmogui mieguista visą dieną, jam nieko nesinori veikti (nervų sistema atjungta), juntamas nuovargis, nors lyg nieko sunkaus ir nekilnojama ... Galvon sulenda mintys „tipo“: gal žolių kokių pagert? O gal susiverst naujos generacijos aludarių pasiekimą? ...

Tokio žmogaus ląstelės gi nežino kokie jų dievo ketinimai (gal jis sumąstė, kad ši civilizacija nesivystys toliau, neeikvos toliau savęs aktyviai). O ląstelėm gi reikia kažką daryti, jos gi tamsoje, ramybėje. Na ir pradeda tada jos užsiimti kaupimu, tai yra tą plaukiojantį donorą elektrosubstratą reikia polimerizuoti, sujungti į ką nors, tai yra vėl gi užsiimti biosinteze. Tam vėl gi eikvojama ATP, srovės nusikrauna ir žmogus nubunda tokiame lengvučiame deficituke – truputuką išnaudojo, vadinasi, biosintezei. Nubudo. Lyg geriau, alkiukas nedidukas pasijuto. Pavalgė ir ... vėl užsimanė miego... ir kol jis energijos ATP depo neiškraus darbuose su sniego lopeta arba kameroje-karceryje be maisto, tol jis ir kiurksos depresijoje (kokias gydymo aukštumas pasiektų neuropatologai, jei jie žinotų tokius vaistų pavadinimus, kaip „lopeta“, „plūgas“ „kauptukas“, „malkaskaldis“ „šienapjūtė“ ...)

cia visas straipsnis apie sveikata
http://www.homosanitus.lt/lt/homo_sanit ... sideda_cia
Nereikia sporto saleje dusintis kelias valandas, pakanka trumpu, bet maksimaliu apkrovu raumenims.
O cia Talalakino trumpute paskaitele aie energijos gamyba, kava ir nikotina. Kas supranta rusiskai, paziurekite, labai aiskiai paaiskina apie simpatine ir parasimpatine nervu sistema
https://www.youtube.com/watch?v=b8FXDPQ ... 16E9FF15ED
Vartotojo avataras
Parašė Vistiena
#328845 Homosanitus yra labai daug sudo prikaupta, dauguma yra sudas, nepatariu remtis tokiais dalykais. Nu nezinau, man ta citata skaitosi kaip koks draugelio patarimas. Bet del sporto tai aisku, kad gerai labai!
Vartotojo avataras
Parašė VVika
Vistiena rašė:Homosanitus yra labai daug sudo prikaupta, dauguma yra sudas, nepatariu remtis tokiais dalykais. Nu nezinau, man ta citata skaitosi kaip koks draugelio patarimas. Bet del sporto tai aisku, kad gerai labai!

Kad dazniausiai HS nurodo kokiais saltiniais remiasi. Dazniausiai ten isversti uzsienio mokslininku straipsniai. Stilius kartais ju kiek keistas, bet, kad sudo ten prikaupta - nepasakyciau.
O tai kokio patarimo nori? Mokslinio? Parasyta paprastai ir visiems suprantamai.
Vartotojo avataras
Parašė Vistiena
#328849 Tai butent, kad nenurodo saltiniu. O remiasi daugiausia visokiais rusu pseudomokslininkais, aisku yra ten ir neblogu straipsniu, bet labai daug tokiu, kaip rusiski "dokumentiniai" filmai apie visokais telegonijas ir samokslo teorijas, su nupususiais "mokslininkais".
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#328853 oi, prajuokinai :D Na, kam nepatinka, tas tiesiog neskaito HS ir skaito Delfio sedevrus apie sveikata :)
Vartotojo avataras
Parašė Vistiena
#328857 Na taip, jei neskaitai HS, tai beliko skaityt delfi. Po delfio, tai tikiu, kad HS gali atrodyti kaip didziulis atradimas :)) ok, nebeofftopinu.