Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Kuroshitsuji rašė:Man užtenka..., laiko max. 10 dienų. Kuo geriau pvz., nuo antro sk, kad čia kasdien kalbi su gydytoju ir ne penkias minutes..., be to paskiria psichologą, jei reikia. Kas užknisa tik kad nėr ką veikti. :achtung Skaityt man gavos tik pirmas dienas, po to numečiau knygą, tai sedėjau prie kompo, internet ryšį reik gaudyt, tik kai kuriose vietose gaudo, tai žiūrėjau serialus. :achtung Bandžiau piešt iš tos nevilties, bet nekas gavosi. :achtung Paskutinį k. nenorėjau bendrauti su kolegom, tai bišk slapsčiaus, bet kartais būna jei susirenka norm. chebra, tai net skirtis nesinori. :) A... tik pask k. kai buvau buvo šlykšti slaugytoja viena, kitos norma.

Aha, sakė, kad kalbasi ir gydytojas, ir psichologai. O individuali psichoterapiją pas psichoterapeutę kokią galima?

Pasakojo, kad ten yra kažkokie užimtumai, pvz. piešimo, mankšta...

Man skaityti tikrai pirmomis dienomis be šansų. Ąžuolyne galėjau skaityti tik po kiek laiko, kai pagerėjo savijauta. Ir tai nedaug.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#328005 Galima pasiprašyt veiklos, mankštos tai gali būt zabytos :achtung ten daug norinčių iš kitų skyrių... Prašysies kokios gydytojos ar kokia paklius tokia?
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Kuroshitsuji rašė:Galima pasiprašyt veiklos, mankštos tai gali būt zabytos :achtung ten daug norinčių iš kitų skyrių... Prašysies kokios gydytojos ar kokia paklius tokia?

Oj aš tos veiklos realiai ir nenoriu. Man geriausia veikti tai, kas man patinka. Kad ir piešti, bet savo piešinius, skaityti kažką savo, ausinuką klausyti savo.

Beje, ar į lauką išleidžia?

Nežadu dabar gultis, nes man po Ąžuolyno klinikos žymiai pagerėjo, bet vis dar kartais kai kuriomis dienomis išlenda nerimas, fobijos. Bijau atkritimo. Ką tada reiktų daryti - na tai va lieka Krizės. Apsidraudimui, jeigu kas. Tikrai prašyčiausi gydytojos, norėčiau gyd. psichiatrės - psichoterapeutės N. Mackinos. Tikiuosi ji įeina į gydančių gydytojų sąrašą? Dabar jau žinau, kad pacientas turi teisę rinktis gydytoją, tai nenoriu pulti į nežinią. O apie N. Mackiną esu gero girdėjusi nemažai. :super
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Kuroshitsuji rašė:.... kai buvau buvo šlykšti slaugytoja viena, kitos norma.

Su tokiomis reikia ir elgtis šlykščiai :achtung Kaip šausi - taip atsilieps. Mes pacientai, kas čia per slaugytojų išsidirbinėjimai. Nenori - nedirbk :achtung Pas mane tokia politika, aš galiu į akis išrėžti, jei su manimi neteisingai elgiasi.
Parašė sophie
HappyAngel rašė: O apie N. Mackiną esu gero girdėjusi nemažai. :super

Mackina tikrai puiki. Žinoma, neturiu su daug kuo lyginti, bet lyginant su prieš tai mano poliklinikoje dirbusia psichiatre, Mackina - lobis.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#328039 Aš irgi galiu ditirambus N.Mackinai rašyt, ji mano gyd., aš pas ją einu ir ambulatoriškai :) Tik pas ją laaaabai daug pacientų, tad nežinau nežinau... Vienai gyd. visų pacientų gi nesukraus. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#328260 Gal kas atsiliepimų apie Panevėžio psichiatrijos II aukštą? Planuoju gultis. Nenoriu ten, kur stiprūs ligoniai, nes baisu buvo 4 aukšte. Ačiū už info iš anksto.
Parašė K2_fujativeK2
groowax rašė:Gal kas atsiliepimų apie Panevėžio psichiatrijos II aukštą? Planuoju gultis. Nenoriu ten, kur stiprūs ligoniai, nes baisu buvo 4 aukšte. Ačiū už info iš anksto.

Antram lengvi ligoniai tik 5 palatos.
4 sunkus
1 sunkiausi.

Antras geras skyrius ir krizes, bet krizes tik 10 dienu
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#328315 Dar man įdomu toks variantas, ar galimas. Gulint 10 dienų Vasaros g. 5, Krizių skyriuje po to pereiti į 2-ą skyrių, jei nepakanka tų 10-ties dienų Krizėse? Gal kam teko pamigruoti ten iš vieno į kitą skyrių (nekalbu apie patekimą į 1-mą skyrių) ?
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Kuroshitsuji rašė:Taip, galima po 10d pereit i antra sk.

Labai didelis dėkui, kad gaunu taip operatyviai atsakymus. :super

Dar vienas tada :DD Ar gulint Krizių skyriuje galima išeiti į lauką, ar iki parduotuvės?
Parašė K2_fujativeK2
HappyAngel rašė:

Dar vienas tada :DD Ar gulint Krizių skyriuje galima išeiti į lauką, ar iki parduotuvės?

Kam Tu vel guliesi jei po Azuolyno pasveikai greit ?
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
K2_fujativeK2 rašė:
HappyAngel rašė:

Kam Tu vel guliesi jei po Azuolyno pasveikai greit ?

Pasveikimas buvo apgaulingas. Atkritau vėl :( Pagerėjimas tas puikusis truko ~ 2 sav. gal. Dabar vėl duobė. Ne tokia baisi kaip iki Ąžuolyno, bet... Nerimas, panika nestipri, ašaros...Gal organizmas priprato prie AD, ir jų poveikis sumažėjo, nes jaučiu, kaip riedu į nuokalnę vėl.

Dabar neketinu gultis, bet jau iš anksto domiuosi, kad būtų ramiau, jei tik blogės vis labiau. Atsirado desperacija, kas bus, jei blogės, jei nieks nepadės, t.y. jokie AD, o jų nemažai išbandyta. Išlindo nemažai psichosomatinių dalykėlių, kaip pykinimas, ko iki šiol nebuvo. Va ir prisidžiaugiau :(
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
HappyAngel rašė:Ar gulint Krizių skyriuje galima išeiti į lauką, ar iki parduotuvės?

Žiūrint kokį režimą paskyrė gydytojas. Jei nėr suicidinių minčių, tai kalbėčiau su gyd. kad duotų laisvą režimą.
Į lauką išeit galima tik teritorijoj, tai teoriškai negalima iki pardės, bet aišku visi eina ir personalas žino, bet toks apsimetinėjimas bišk yra :achtung Sako kur eisi, sakai teritorijoj būsiu ir eini sau į pardę, o slaugytoja rami. Dzin kad grįžti su maišais, :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė Zaza
#328552 Aš atsimenu mes taip dvi panos vieną kartą ir i prekybcentrį nuvažiavom, magdonalde pavalgėm. Juokavom, jeigu bernai kabintų ir klaustų iš kur, būtų įdomu pamatyti jų reakciją, jei pasakytume, kad dienai iš psichiatrinės pabėgom :DD