Virtual rašė:gal ne i tema, man siuo metu nuo kvetiapino [taip spejame su gydytoju] issivyste cukralige, gliukozes toleravomo teste 11,5 ckurus
Tai negerai. Kokius simptomus jautei ?
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
Virtual rašė:gal ne i tema, man siuo metu nuo kvetiapino [taip spejame su gydytoju] issivyste cukralige, gliukozes toleravomo teste 11,5 ckurus
Virtual rašė:kad labai kazka jausciau nepasakyciu, nebent svoris +15 kg/per paskutinius metus, hipoglikemijos epizodai - uzeinantis silpnumas su drebuliu kuris praeina uzvalgius [galvojau kad cia toks nerimas pas mane] - netycia tokio pojucio metu man su juostele pamatavo cukru buvau valanda kaip po valgio, rode cukrus 4 tiktai. Dar geriu vakare daug.
malonas rašė:Man atrodo, kad diabetu nuo vaistų susergama tik tada, kada priaugama daug svorio. O vaistas tiesiogiai diabeto nesukelia.
Virtual rašė:malonas rašė:Man atrodo, kad diabetu nuo vaistų susergama tik tada, kada priaugama daug svorio. O vaistas tiesiogiai diabeto nesukelia.
ko gero ir taip, nes riebalinis audinys trukdo insulinui patekt i lasteles uztat sutrinka gliukozes apykaita ar kazkas tokio. Kad svoris prisideda tai faktas, man dabar liepe numest bent 5 kg ir kartoti tyrima, jei bus toks pat blogas, diagnoze turiu patvirtinta ir reikes vaistu.
Virtual rašė:II tipo - kai insulinas gaminasi bet jo neisisavina, I tipo - kai kasa negamina insulino. Daznai I tipo - igimtas, II - igytas. Abu diabetai, tikrieji.
K2_fujativeK2 rašė:Pradejau sy vaista