Moderatorius: signs

Parašė Baran
#291128 oi... geriau neprimink man trittico retard, nuo jo visiskai nieko nesinori veikt ir neidomu, kazkoks apsnudes, jegu nera.. visiska nesamone, netinka man tas vaistas, sunku susikaupti ir dar daug, daug visko..
Vartotojo avataras
Parašė Procyon
#291134 Kažin ar galėjo nuo šito š... paaštrėti akies voko ir kitų smulkių raumenukų trūkčiojimai? Anksčiau dėl to didelės problemos lyg ir nebuvo, o dabar jau kelia susirūpinimą, nors kažkur apie mėnesį jo nebegeriu.

Beje, iš jo susidaro bjaurus metabolitas meta-Chlorophenylpiperazine (http://en.wikipedia.org/wiki/1-(3-Chlorophenyl)piperazine)

It lacks any reinforcing effects,[5] produces depressive and anxiogenic effects in rodents and humans,[6][7] and can induce panic attacks in individuals susceptible to them.[8][9][10][11] It also worsens obsessive-compulsive symptoms in people with the disorder.[12][13][14]
mCPP is known to induce headaches in humans and has been used for testing potential antimigraine medications.[15][16][17]
Parašė Baran
#291145 man nuo trittico retard trukciojo raumenys, kaip kada, o labiausiai nepatiko, kad akys kaip smelio pripiltos, visalaik sausos buvo, kai dar su lesiais bunu, tai isvis siaubas kazkoks ir lasai akyms nelabai padeda tik trumpam laikui, jauciasi, kad akys sausos labai ir isvis jis man netinka, negaliu susikoncentruotis, muzikos pasiklausyti, kad groja turbut bet kas grotu ir tas pats butu, nes koncentracijos ir emociju visiskas nulis.. ir dar daug, daug visokiausiu salutiniu patiriu nuo sio vaisto, bendrauti nesinori, jegu nulis, viskas nervina... kosmaras, tik, kad uzmigt gerai padeda kai visiska nemyga kankina
Parašė Mario
#295523 Sveiki, norejau tokio dalyko paklaust, pradejau vartot siuos vaistus ir jauciuos, kaip jau ne vienas cia minejo tarsi traukinio pervaziuotas ir mieguistas, bei nieko daryt nesinori, apie vaista raso, jog pirmomis dienomis jauciami sie simptomai, o kaip jum ar ilgiau pavartojus praejo tai ar ne? Net nezinau ka daryt, jeigu taip ir toliau, tai norisi nutraukt vartojima...
Vartotojo avataras
Parašė pasaulis
#295687 O kokius paros laiku tu juos geri ir kiek mg?
Gali būti, kad per didelė dozę, reikia mažinti.
Šiaip jei tikrai miegą veikia didžiajai daliai juos vartojančių.
Aš juos dėl miego palaikymo ir geriu... su užmigimu problemu neturiu beveik jau turbūt virš metų laiko kiek juos vartoju...
Parašė Sidabrinė
#311950 Valdoxanas netiko, vakar nakčiai pirmą kart gėriau šias ( temos ) , 1/3 tablietkos.
Lyg nieko. Gydytoja sakė gerti 2 val prieš miegą, bet po pusvalandžio jau lūžau.
Kažkas rašė, apie nosie užgulimą, tai arba sutapimas, arba ne , bet naktį užgulė nosį, o šiandien jau sloga :)
Vartotojo avataras
Parašė Skaidra
#318595 Nemigai gydyti išrašė šių vaistų po 50 g. (trečdalį tabletės) nakčiai, bet ne kiekvienai, o pagal poreikį. Tikėkimės, kad padės.
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#318596 Būtinai parašyk kaip veiks, man juos siūlo naujas psichiatras. Aš bijau, nes bijau, kad dieną migdys.
Vartotojo avataras
Parašė Skaidra
#318800 Trečdalis tabletės manęs neveikia... niekaip. Nei užmigdo vakare, nei padeda neprabusti naktį, nei migdo dieną. Skaičiau čia, kad ir 2/3 tabletės miegui vartoja. Gal reikės tiek pabandyti savaitgalį. Darbo dieną bijau, kad bus sunku keltis, jei suveiks.
Parašėbarfuss
#318803 Gėriau aš juos nepilną mėnesį. Buvo paskyrę 2/3 vakare ir 1/3 ryte, ligoninėj dar nieko, bet išėjus dieną niekam jėgų nebūdavo. O poliklinikos gydytoja, sužinojus, kad ryte man juos irgi duodavo, tik akis išsprogdino - niekas jų ryte neturėtų duot, juk vakarinis vaistas. Tai taip įdomiai. Bet grįžau prie fluxo vien dėl to dieninio slopinimo.
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#321587 Ar vartojat kas nors juos šiuo metu? Ar padeda užmigti? Man išrašė, bandysiu šią savaitę gert.
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#331085 Neslopina nė kiek. Užtat miegas tikrai labai pagerėjo.
Parašė Rytis
#332063 Sveiki, vartoju siuos vaistus apie du menesius ir man jie labai padejo nuo nemigos net atrode, jog gyvenimas susitvarke , bet pries kelias dienas vel pradejau nemiegoti :( gal kas zino ar gali antidepresantai nustoti veikti ? Siek tiek jaudinuos , kad per kaledas visiem gadinsiu nuotaika.
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#332075 Po kiek geri? Aš po trečdalį, bet kai nesimiega, geriu ir po du trečdalius ar visą tabletę. Gali būti, kad tau reiktų padidinti dozę.