Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė saugokisvynies
#332333 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! Užklupo masturbuojantis.... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! :ubju
Vartotojo avataras
Parašė DDarijus
#333860 qrwa qrrwa koks as idiotas, kodel negaliu is karto pasiust nx tuos televadybininkus, pusvalandi sugebet iskalbet telefonu, turbut cia jau pasaulio rekordas, jofana :ubju
Parašė Deode
#333862 blaha muha užkniso, būt durninama, bl* negaliu nervuoja, velniop viską
KARVĖS KOJA!!!
Parašė Deode
#333863 :war
Vartotojo avataras
Parašė šunšunis
#334379 šitą planeta yra visatos šikna
Parašė bubble_bee
#334384 [daugggg cenzūūūūūūros] kodėl aš taip nemoku nutraukti to, ką reikia. Gaila, pati sau į šikną spirt negaliu.
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
šunšunis rašė:šitą planeta yra visatos šikna

Bl*t prajuokinai :lol:
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#334683 bleeeeee prisigeriau..........po tiek laiko ir neatlaikiau.....nu pyyp! :oops:
Vartotojo avataras
Parašė šunšunis
Opaque rašė:
šunšunis rašė:šitą planeta yra visatos šikna

Bl*t prajuokinai :lol:

O rimtai, ar taip nemanote? Čia daug skausmo, neteisybės ir apskritai kam čia visko reikia?
Vartotojo avataras
Parašė nepastebimas
#334708 zajabys čia viskas
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#335319 pyyp! pyyp! pyyp! uz ka man toks shudinas vasaris...nuo pat pirmu dienu, juoda juoda juoda..supistas kompas vel taisykloj, debilai i ligonine nepriima, seiminyksciai nesupranta, ir is viso, sikna, o ne gyvenimas... kuo jie ilgiau dels, tuo daugiau sansu kad as i savo issvajota londona nenusktisiu..karoce, nafik toks gyvenimad reikalingas. ;drako
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#335320 Sako keikites iki valiai, o vistiek cenzuruoja :D
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
Kuroshitsuji rašė:cenzūros nuimt tik vienam skyriuj negalim. :achtung
Crazy, o ko nenori kur kitur gult, jei Ąžuolyne eilės? :bloga

Tai suprantu kad negalima, bet prajuokino..
Ir kitur eiles..vasaroj uzsirasiau, turejo vkr paskambinti, ziniu jokiu...o i santarus manes suristos nenutemptu.. :oops:
nebent n.v, bet ten kazkaip visai nevilioja.. gal kaip nors.. :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#335331 nu N.V. ir aš nenorėčiau, nors niekad ten ir nebuvau. :achtung tik kaip lankytoja. :achtung
apie Santarus nelabai žinau. o Vasaryne varyčiau į krizes (bet man rods ten dabar eilės) arba į antrą sk. dar, bet ten užknisa tai, kad gyd.vizitacijos tik kartą per savaitę. Nu gali prašytis, bet reik pačiam daug iniciatyvos, o su mūsų ligom kartais taip sunku. :bloga