Moderatorius: signs

Parašė Rytis
#332094 Geriu pilna tablete , tai didinti jau negalima ... taip man gerai veike tie vaistai ir taip ilgai , kad atsirado baime , jog dabar niekas nepades :( gydytoja sake bandyt gert dar puse lexotanil tabletes , tikiuos suveiks teigiamai .
Parašė ruta1
#333387 [quote="Rytis"]Geriu pilna tablete , tai didinti jau negalima ... taip man gerai veike tie vaistai ir taip ilgai , kad atsirado baime , jog dabar niekas nepades :( gydytoja sake bandyt gert dar puse lexotanil tabletes , tikiuos suveiks teigiamai .[/quote

sveiki,

man isgerus 2/3 šio vaisto apima galvos sunkumas, geraiu bandyti išsiversti su 1/3 dalimi. Dirbu protinį darbą, gana nelengva
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#333396 O tai tu ryte jį geri? Jis vakare geriamas, o vakare ir turi apglušint, kad geriau miegotųsi.
Parašė ruta1
#333397 [quote="malonas"]O tai tu ryte jį geri? Jis vakare geriamas, o vakare ir turi apglušint, kad geriau miegotųsi.[/quote]

vakare, bet, matyt, 2/3 yra per daug. apie puse vienuolikos pvz vakar išgėriau, prabudau apie puse šešių, tai tokios akys pavargę sunkokos ir galva sunkoka
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#333399 Tuomet tikrai gali bandyt gert mažesnę dozę - trečdalį. Mane trečdalis visai neblogai užmigdo, o dieną neslopina. Ryte gal būna truputį sunkoka. Dar gal geri jį likus iki kėlimosi per mažai laiko, todėl, kai keliesi, tas vaistas vis dar veikia. Pabandyk gert vaistą iki kėlimosi likus kokiom 9-10 val. Jei tiek miegui per daug, iš vakaro ką nors lengvo porą val. paveik. Aš geriu iki kėlimosi likus kažkur 10 val. Keltis sunku, bet paskui greit atsigaunu.
Parašė ruta1
#333400 [quote="malonas"]Tuomet tikrai gali bandyt gert mažesnę dozę - trečdalį. Mane trečdalis visai neblogai užmigdo, o dieną neslopina. Ryte gal būna truputį sunkoka. Dar gal geri jį likus iki kėlimosi per mažai laiko, todėl, kai keliesi, tas vaistas vis dar veikia. Pabandyk gert vaistą iki kėlimosi likus kokiom 9-10 val. Jei tiek miegui per daug, iš vakaro ką nors lengvo porą val. paveik. Aš geriu iki kėlimosi likus kažkur 10 val. Keltis sunku, bet paskui greit atsigaunu.[/quote]

o ar Jūs dirbate?
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#333401 Taip, protinį darbą, esu vertėja.
Parašė ruta1
#333402 [quote="malonas"]Taip, protinį darbą, esu vertėja.[/quote]

aišku, pabandysiu kaip rašėt anksciau išgert tą dozę
Parašė ruta1
#333480 [quote="ruta1"][quote="malonas"]Taip, protinį darbą, esu vertėja.[/quote]

aišku, pabandysiu kaip rašėt anksciau išgert tą dozę[/quote]

vakar apie 10 išgėriau šio vaisto, atsiguliau apie puse vienuoliktos ir iki 12 taip prabudravau ar tai prasnaudziau.Po to uzmigau ir pries sestą atsibudau. Miego trūkumas vistiek jaučiasi, bet galva ne taip apsinešus, kaip su 2/3. O gal žinote, kur šiame forume rašo žmonės apie darbus, kuriuose dirba. Niekaip nesurandu.
Parašė ruta1
#333481 vakar apie 10 išgėriau šio vaisto, atsiguliau apie puse vienuoliktos ir iki 12 taip prabudravau ar tai prasnaudziau.Po to uzmigau ir pries sestą atsibudau. Miego trūkumas vistiek jaučiasi, bet galva ne taip apsinešus, kaip su 2/3. O gal žinote, kur šiame forume rašo žmonės apie darbus, kuriuose dirba. Niekaip nesurandu.
Parašė Rytis
ruta1 rašė:vakar apie 10 išgėriau šio vaisto, atsiguliau apie puse vienuoliktos ir iki 12 taip prabudravau ar tai prasnaudziau.Po to uzmigau ir pries sestą atsibudau. Miego trūkumas vistiek jaučiasi, bet galva ne taip apsinešus, kaip su 2/3. O gal žinote, kur šiame forume rašo žmonės apie darbus, kuriuose dirba. Niekaip nesurandu.

zinok su laiku tie pasaliniai poveikiai beveik dingsta arba visai nebebuna .mane pirma karta irgi stipriai paveike 1/3 tabletes , bet po keliu savaiciu nieko nebejutau ir nuo pilnos tabletes. Svarbiausia gerai miegoti.
Vartotojo avataras
Parašė malonas
ruta1 rašė:vakar apie 10 išgėriau šio vaisto, atsiguliau apie puse vienuoliktos ir iki 12 taip prabudravau ar tai prasnaudziau.Po to uzmigau ir pries sestą atsibudau. Miego trūkumas vistiek jaučiasi, bet galva ne taip apsinešus, kaip su 2/3. O gal žinote, kur šiame forume rašo žmonės apie darbus, kuriuose dirba. Niekaip nesurandu.

O tai tu ir miegi tik 6 val.? Juk čia per mažai, aišku, kad jausis miego trūkumas. Suaugusiems patariama miegoti 8.
Parašė ruta1
#333485 kažkaip kai į darbą reikia atsibundu ir viskas
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#333486 Kaip pavydžiu. Aš tai mažai miegojus (mažiau negu 8-10 val.) tiesiog susergu - tą dieną gelia sąnarius, pykina, svaigsta galva, jei nemiegotų naktų kelios iš eilės - paraudonuoja akių obuoliai arba kartais juose trūksta kraujagyslė. Sutinsta paakiai, prikyla spuogų. Baisu! Todėl labai stengiuos daug miegoti. Trazodonas tam labai padeda.
Parašėnemoku
malonas rašė:
O tai tu ir miegi tik 6 val.? Juk čia per mažai, aišku, kad jausis miego trūkumas. Suaugusiems patariama miegoti 8.

Tai kad ne, kiekvienam individualu. Pavyzdžiui, žmonėms su DEC2 genų mutacija reikia žymiai trumpesnio miego ir 8 valandos jiems visai nebūtinos. Reikia sekti savijautą - jei didžiąją gyvenimo dalį geriausiai jautiesi išmiegojęs 5 ar 10 valandų, reiškia, tiek tau ir reikia.