Moderatorius: Astro-Meška

Ar galvojote/bandete nusižudyti?

12
9%
29
21%
26
19%
4
3%
4
3%
11
8%
18
13%
33
24%
Vartotojo avataras
Parašė DDarijus
#333376 Manau, kad labai daug ką sulaiko nuo savižudybės viltis, kad bus geriau nei yra dabar. Ir viltis veikia stipriau nei tikėjimas religija ir stipriau nei visokios baimės.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#333392 Daug viltis sudaro beviltiskoj situacijoj , o kaip tos viltys pradeda pasiteisint , tada jos viska sudaro :)
Parašė Deode
DeVilbiss rašė:Nera ant sitos zemes zmogaus kuris zinotu apie siela ir pan ... Kaip savo pamatus randi , tada nereikia kazkuo remtis , kilo suicidines mintys ir griebsiu sventaji rasta , tam kartui gal apsigausit . Bet kitas kartas garantuotai ateis . O kai savo yra , tai visai kas kita , net nekyla man tokios mintys is esmes , tik dar lengvi susimastymai turi isnykt , vis del to per ilgai tuo gyvenau :)

Kiekvienas turi priežastį gyventi. Pavyzdžiui man religija. Kitam šeima. Dar kitam viltis ir svajonės. Sutinku, kad mes ne viską žinome, bet tykėjimas pragaru ir dangumi pas mane yra :) Negaliu atmesti šito, jei atmwsčiau, tai pati sau mieluočiau.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#333410 Nu gal ir naglai nuskambes , bet tikedama tuo jau sau meluoji :)
Parašė Deode
#333474 Kiek tikiu, tai sau nemeluoju. Ir velnias tiki Dievu. O tas tikėjimas dar priklauso koks stiprus. Tai jei sakiau, kad tikiu, tai nereiškia, kad esu fanatikė :D Pripažįstu Dievą, velnią, pragarą, dangų, o kas toliau nežinau. Man gyvent užtenka tiek.
Parašė Deode
#333475 Kas yra tikėjimas? Tai ne žinojimas, o viltis ir pripažinimas. Tai aš nežinau, kad va, yra pragaras ir dangus( faktine prasme ). Aš turiu viltį ir pripažinimą, kad jie egzistuoja. O viltis stiprus kuras.
Vartotojo avataras
Parašė Zaza
#333572 Man kai būna labai sunku, aš susikoncentruoju ties tuo, kad nors gyventi šiuo metu nėra įmanoma, bet aš privalau išgyventi, privalau, nes esu stipri, ir niekada nepasiduosiu.
Vartotojo avataras
Parašė DDarijus
#333575 Na, puikus metodas :super
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#333577 Tai visada žmogus stiptus nebūsi, kažkada norisi pasijusti ir silpnam, kada kas pasirūpintų... Tada ir baisiausia, kad turi tik save ir privalai būt stiprus.
Parašė Deode
#333597 Norint nusižudyti taip pat reikia būti stipriam...Gali gąsdinti arba kurti planus, bet imtis veiksmų turi tūrėti daug daug drąsos. Dabar kartais pafantazuoju apie mirtį, bet nedįstu su peilikiu tinkamai perėžti sau riešus. :achtung Silpnumas tame, kad tu neapsisprendi, klaidžioji ir abėjoji. Stiprumas, kai tu žinai ko nori, tavęs niekas neatkalbės. Tačiau teisingiausia gyventi ir šokinėti per visus tau duotus kalnagubrius. Tada tavo stiprybė sužibės. :)))
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#333602 Nu jo kaip jau norejau veiksmu imtis tai net apgailetinai juokinga ,kaip drasa isgaruoja . Vien zo demesio trukumas ir tiek :D
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#333604 Aha, kad pasidaryt kažką, kai žinai, jog skaudės, tai niekam nebekyla ranka. Bet tai kiek pastangų reikia ir šiaip kažką veikti, užsiimti dienomis (nedirbant). Pabendravus kažkaip jaučiuosi netaip. Man matyt užtektų vieno žmogaus, kuris suprastų mane ir suprasčiau jį. O tie visi kiti bendravimai manęs nežavi. Beprasmiška.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#333609 Mane tik google supranta :D Arba galiu eit i psichoterapijas , tustintis kiaurias kisenes ir garsiai mastyt , kaip savo aplinkoj uz tai is karto ligom paiso . O psi buna tiesiog normalus dalykai . Neesu is tu kur per galvas liptu kitiem ir pan. o aplinka tokia ...
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#333612 Nu jo aš ir tyki rami niekas ir nepagalvotų ..
Parašė Deode
#333620 Dažniausiai išorėje ramūs ir tikus žmonės yra karštakošiai ir emocingi :da

Vienas klasės draugas minėjo, kad nedrąsus žmonės yra viduje "hot" :mask mane tada tas žiauriai prajuokino :D