"Apie save dar pakutinį parašysiu komentarą ... O ką apie mane ... ką apie mane ... pala pala ..." (bandau tapt sveiku internautu)
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: Astro-Meška
DeVilbiss rašė:Nera ant sitos zemes zmogaus kuris zinotu apie siela ir pan ... Kaip savo pamatus randi , tada nereikia kazkuo remtis , kilo suicidines mintys ir griebsiu sventaji rasta , tam kartui gal apsigausit . Bet kitas kartas garantuotai ateis . O kai savo yra , tai visai kas kita , net nekyla man tokios mintys is esmes , tik dar lengvi susimastymai turi isnykt , vis del to per ilgai tuo gyvenau
Negaliu atmesti šito, jei atmwsčiau, tai pati sau mieluočiau.
Pripažįstu Dievą, velnią, pragarą, dangų, o kas toliau nežinau. Man gyvent užtenka tiek.
Silpnumas tame, kad tu neapsisprendi, klaidžioji ir abėjoji. Stiprumas, kai tu žinai ko nori, tavęs niekas neatkalbės. Tačiau teisingiausia gyventi ir šokinėti per visus tau duotus kalnagubrius. Tada tavo stiprybė sužibės.
Arba galiu eit i psichoterapijas , tustintis kiaurias kisenes ir garsiai mastyt , kaip savo aplinkoj uz tai is karto ligom paiso . O psi buna tiesiog normalus dalykai . Neesu is tu kur per galvas liptu kitiem ir pan. o aplinka tokia ...