Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Meta333
#327757 Įdomiai. Man sakė, kad prie šio vaisto nepriprantama, ir pliusas tas, kad nereikia didinti dozių. Aš kaip gėriau pusę 25 mg, taip ir geriu jau gal metai ar dar ilgiau. Mane užmigdo ta pati dozė. Kartą bandžiau ketvirtį gerti - irgi užmigau.
Žinau, kad miegui kitiems skiria 50 mg. Apie didesnes negirdėjau miegui.[/quote]

Skiria iki 100mg miegui, as 100mg geriu.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#327815 man miegui pradziai 400 mg skyre dabar 200 mg , kaip gyd sako cia dar nedidele doze :)
Parašė AidasGiriu
#329235 Nedidelė dozė? Stogą nunešt gali toks kiekis.. Aš nuo šizos geriu 200mg
Išrašė - pabandžiau - negėriau.. Po pusės metų kamuojamas siaubingo streso ir kitų nesamonių išgėriau pusė tabletės (100mg).. Labai geras poveikis, baisu ir sakyt kaip nuo ko... Net ir apetitą sužadina :))
Dabar po 4 mėnesių nebe įsivaizduoju savo gyvenimo be šio vaisto... Kas nors tą dieną ne taip - sulauki vakaro - opa tabletę - ryte nauja darbinga diena..
Aš suprantu, kad to ir sakyt nereikia, bet JOKIU BŪDU, KAD IR KAS NUTIKTŲ NEVARTOKIT NĖ LAŠO ALKOHOLIO*, jei vaistas "prilips" organizmui - tikrai padės ir pasijausit kaip milijonas $.
*Sakau iš patirties, vieną vakarą išgėriau alaus, nepaėmiau tabletės ir vsio.. Bet po pertraukos vėl nuo 25mg pradėjau gerti didindamas ir vo, rašau čia
Parašė dobiliuke
#330358 pradėjau prieš dvi sav gert vietoj olanzapino po 50 mg , nepajaučiau jokio skirtumo absoliučiai. sako, turėtų labiau migdyt - nepasijautė..
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#330360 Nedidele doze gal todel,as kartais ir nuo 200mg neuzmiegu,tenka dar 200mg paimt.savaitgaliais darau pertrauka ir isvis sio vaisto negeriu....neuzmiegu,bet to ir siekiu....jei negerciau isvis neisivaizduoju kaip butu su miegu...vel turbut kaip ir anksciau savaitem nemiegociau...siaip jo vaistas geras...tik apetitas smarkiai sukilo man nuo jo
Parašė mizantropas
#331547 aš geriu 450 mg kvetiapino vakarui, ir nulaužia mane iki ryto, kad prasičiuchint išgeriu kavos su 2mg ciklodolio ryte.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#331566 as dabar geriu 200 mg bet nemigos menesiais tesiaisi , bet nedidinsiu dozes , nes uzknises mane sitas meslas jau .....
Vartotojo avataras
Parašė Skaidra
#331604 Skaitau, kiek jūs geriat ir galvoju, kad man pasisekė, kad nedidelių dozių užtenka :) Kasdien geriu po 50 mg., o kai noriu anksčiau užmigt, tai 75-100 mg. puikiai nulaužia (po 1-2 val.) :)
Vartotojo avataras
Parašė september_end
#331921 ar man vienam nuo 25mg vakarais galva plyšta? :bloga
Parašė zrhrst
#333129 Geriu jau virs 3 menesius, is pradziu uzteko miegui puse tabletes, iskarto uzmigdavau. Dabar geriu po 3tab (75mg) ir nieko, vel nemiga, nerimas ir tt.

Tik pastebiu pliusa, kad esu ramesne ir ramiau i viska reaguoju.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#333135 nu kaip pradejau vartot tai pirma karta isgeriau ir iki lovos jau sunkokai pedinau , o dabar isgeriu ir nieko nejauciu . Issivyste galinga tolerancija ...
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#333137 jo labai greitai sio vaisto migdomasis poveikis praeina bent jau man o olanzapinas visai kitoks 5 metai miegu be prabudimu su olanzapinu bet bandau mazinti noriu be jo pabandyt miegoti
Vartotojo avataras
Parašė saugokisvynies
#333264 [quote]Nedidelė dozė? Stogą nunešt gali toks kiekis.. Aš nuo šizos geriu 200mg[/quote]

Pffff... Man Šizotipinį nustatė ir 350-400mg išrašė, kaip kada ;D
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#333747 Gal jis man ir padėtų,bet vos paėmus nedidelę dozę po kiek laiko miegas suima,būtų gal gerai miegui,atsiranda nuolatinis noras šl.(nors sėdėk ir neišeik iš WC :bloga ),apie miegą ir kalbos nėra...Pirmąkart maniau,kad tik sutapimas,kvetiapinas nei prie ko...bet kiek tik bandžiau pradėti-tas pats,negaliu vartoti dėl dirglios pūslės(ta pati problema ir su kitais kai kuriais neuroleptikais),tas,žinoma apsunkina gydymą...Ar kam nors būna panašiai?