anglis rašė:ketvertuka ryte ir vakare taip pat.. labai geras vaistas bent jau man:)
tik 4 tuka
o vakare kelinta ?
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
anglis rašė:ketvertuka ryte ir vakare taip pat.. labai geras vaistas bent jau man:)
o vakare kelinta ?
anglis rašė:kiek laiko geri si vaista?
K2_fujative_K2 rašė:taip jie labai geri kiek esu geres benzo sitie geriausi man o jei nuo puses nieko najauti siaip info lapelyje parasyta kad rukimas mazina jo poveikianglis rašė:kiek laiko geri si vaista?
antra diena, bet labai gerai jauciuosi nuo jo
anglis rašė:K2_fujative_K2 rašė:taip jie labai geri kiek esu geres benzo sitie geriausi man o jei nuo puses nieko najauti siaip info lapelyje parasyta kad rukimas mazina jo poveikianglis rašė:kiek laiko geri si vaista?
gera ramu nuo jo nera nerimo
K2_fujative_K2 rašė:as uzmirses jau kas tas nerimas klonazepama vartodamas:)anglis rašė:K2_fujative_K2 rašė:taip jie labai geri kiek esu geres benzo sitie geriausi man o jei nuo puses nieko najauti siaip info lapelyje parasyta kad rukimas mazina jo poveikianglis rašė:kiek laiko geri si vaista?
jauciu, bet nestipriaigera ramu nuo jo nera nerimo
O po to galvosi kaip nevartot , atsivalgiau jau sitos narkatos mest tai uzsiknisimas...
DeVilbiss rašė:Kaip bet kuri narkotika , po biski kol uzsikabliuosiO po to galvosi kaip nevartot , atsivalgiau jau sitos narkatos mest tai uzsiknisimas...
DeVilbiss rašė:Ateina laikas kai nulis efekto , o metimas tai mazdaug nesunku narkomanus suprast ...