- 2015 01 23, 17:50
[quote="malonas"]Suprantu. Tik nesuprantu, kodėl žmogus miega 6 val., jei po to skundž
iasi miego trūkumu.[/quote]
jau rašiau - atsibundu ir viskas
Moderatorius: signs
- 2015 02 01, 12:16
Net nezinau ar meginti si vaista. Reikes palaukti sekanciu iseiginiu, tada gal pameginsiu. Man ji israse miegui tvarkyti ir susidoroti su nepaaiskinama baime. As geriu paroksetina, o lapelyje raso, kad atsargiai reiketu vartoti si vaista su SRI vaistais, vat ir galvok ka nori dabar.
- 2015 02 01, 12:32
VVika rašė:Net nezinau ar meginti si vaista. Reikes palaukti sekanciu iseiginiu, tada gal pameginsiu. Man ji israse miegui tvarkyti ir susidoroti su nepaaiskinama baime. As geriu paroksetina, o lapelyje raso, kad atsargiai reiketu vartoti si vaista su SRI vaistais, vat ir galvok ka nori dabar.olanzapine gerk 5mg nereiks miego tvarkyt:)))))
- 2015 02 01, 13:19
man vel pakele iki 10 mg nes 5 jokio efekto olanzapino
anglis rašė:malonas rašė:Aš geriu olanzapino 5 mg, vis tiek nemiegu. O su trazodonu miegu.10 bandyk olanzapine as nuo 10 gerai miegodavau po 12 h
F33.3 Sunki depresija su psichoze.
Olanzapine 10 mg Remeron 30 mg Clonazepam 0,5 mg Seroxat 20 mg.
Olanzapine 10 mg Remeron 30 mg Clonazepam 0,5 mg Seroxat 20 mg.
- 2015 02 01, 13:23
K2_fujative_K2 rašė:as su 5mg bandau miegot buna sunkiau buna pavargsti is miegi nera problemosanglis rašė:malonas rašė:Aš geriu olanzapino 5 mg, vis tiek nemiegu. O su trazodonu miegu.10 bandyk olanzapine as nuo 10 gerai miegodavau po 12 h
- 2015 02 01, 13:50
as 2.5 geriu, nenoriu kelti dozes. Man po truputi nori nuimti olanzapine pavasari. Kelti dozes ir gerti papildomu vaistu nenoriu, nes kai priprasiu, reikes dar daugiau visokiu vaistu, nu nafik juos. Pirma karta kai susirgau, pakako paroksetino ir panikos priepuoliu atveju xanaxo. O dabar jau ir olanzapinas, ir dar situos vaistus pasiule. Daktarams , kad tik vaistais uzkisti, kad tik atsiknistum su savo skundais. Tuoj kaip bobute, apsikrovusi vaistais sedesiu. Vel pradejau vaikscioti I dienos stacionara, tai gal su tom baimem susitvarkysiu ir nereikes tritiko gerti.
Gal kas gere si vaista ne miegui tvarkyti, o butens baimes nuimti?
Gal kas gere si vaista ne miegui tvarkyti, o butens baimes nuimti?
- 2015 02 01, 14:46
Nenoriu kelt, nes ir taip stora.
Naudoju olanzapiną daugiau ne miegui, o šiziniam simptomam nuimt. Kol jie nesikartoja, olanzapino nedidinsiu. O trazodoną man skyrė konkrečiai miegui, kad vartočiau mažiau zolpidemo. Puikiai veikia, zolpidemo beveik nebevartoju.
anglis rašė:malonas rašė:Aš geriu olanzapino 5 mg, vis tiek nemiegu. O su trazodonu miegu.10 bandyk olanzapine as nuo 10 gerai miegodavau po 12 h
Nenoriu kelt, nes ir taip stora.
Naudoju olanzapiną daugiau ne miegui, o šiziniam simptomam nuimt. Kol jie nesikartoja, olanzapino nedidinsiu. O trazodoną man skyrė konkrečiai miegui, kad vartočiau mažiau zolpidemo. Puikiai veikia, zolpidemo beveik nebevartoju.