Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė anglis
malonas rašė:
anglis rašė:
malonas rašė:Aš geriu olanzapino 5 mg, vis tiek nemiegu. O su trazodonu miegu.
10 bandyk olanzapine as nuo 10 gerai miegodavau po 12 h

Nenoriu kelt, nes ir taip stora. :( Naudoju olanzapiną daugiau ne miegui, o šiziniam simptomam nuimt. Kol jie nesikartoja, olanzapino nedidinsiu. O trazodoną man skyrė konkrečiai miegui, kad vartočiau mažiau zolpidemo. Puikiai veikia, zolpidemo beveik nebevartoju.
aisku nu ziurek kaip geriau bet siaip bent jau man nuo olanzapino svoris neauga gal delto kad rukau
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#334049 Tai gal ir man pavartoti, atprasciau nuo klonazepamo, nes as ketvertuka klonazepamo nakciai geriu. Kazi, ar nuo trecdalio trazodono miegosiu? Man olanzapinas veike miega tik pirmas 2 dienas, tai miegojau kaip kokioje pasakoje, veliau - jokio poveikio miegui, tik uotaikas stabilizavo.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
VVika rašė:Tai gal ir man pavartoti, atprasciau nuo klonazepamo, nes as ketvertuka klonazepamo nakciai geriu. Kazi, ar nuo trecdalio trazodono miegosiu? Man olanzapinas veike miega tik pirmas 2 dienas, tai miegojau kaip kokioje pasakoje, veliau - jokio poveikio miegui, tik uotaikas stabilizavo.
olanzapinas pagrinde miegui yra
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#334055 Manau, trazodonas tikrai padėtų nulipt nuo klonazepamo, nebent turi labai didelį įpratimą.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
malonas rašė:Manau, trazodonas tikrai padėtų nulipt nuo klonazepamo, nebent turi labai didelį įpratimą.

Bet as nebus taip, kad atsipratinsiu nuo klonazepamo ir tapsiu priklausoma nuo trazodono?
Vartotojo avataras
Parašė anglis
VVika rašė:
malonas rašė:Manau, trazodonas tikrai padėtų nulipt nuo klonazepamo, nebent turi labai didelį įpratimą.

Bet as nebus taip, kad atsipratinsiu nuo klonazepamo ir tapsiu priklausoma nuo trazodono?
busi
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#334069 Man psichiatras tvirtino, kad prie trazodono nepriprantama. Dėl to man jį ir skyrė, kad per daug vartojau zolpidemo. Sakė, trazodoną bet kada gali nutraukt. Aš taip ir darau - naktim, kada jaučiu, kad užmigsiu, jo negeriu, kitom geriu.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
malonas rašė:Man psichiatras tvirtino, kad prie trazodono nepriprantama. Dėl to man jį ir skyrė, kad per daug vartojau zolpidemo. Sakė, trazodoną bet kada gali nutraukt. Aš taip ir darau - naktim, kada jaučiu, kad užmigsiu, jo negeriu, kitom geriu.

Tu geri du trecdalius?
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#334080 Dvi savaites du. Kai sumažės streso, gersiu po vieną ar išvis negersiu.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#334319 Rizausi pradeti gerti si vaista. Labai ryskiu salutiniu nejauciu. Kaip jau kazkas pasakojo, taip ir man, praejus valandai po isgertos tablets, uzgula nosi. Vakare apima tokia ramybe. kad is karto nusprendziau ir ikalbejau save, kad nebegersiu nakciai klonezepamo, nes sis vaistas tvarko miega. Miegojau visai neblogai, tik pirma vakara labia baiminausi, kad be klonezepamo neuzmigsiu, o kita ryta prabudau skaudancia galva ir lyg megino uzeiti nerimas, bet manau, kad tai del mano kaltes, nes bijojau salutiniu, todel po pirmos tablets, savijauta nelabai. Siandien as jau po antros tablets ir jauciuosi u\labiau uztikrinta, nes pamaciau, kad kazkokiu dideliu negerumu nevyksta, tai ir apsiraminau. Dar siandien buvo kazkokiu beuzeinanciu nedideliu neramumu, bet tai visaim nereiksmingai ir ne supper stipriai, tad meginsiu gerti toliau, ziuresiu kaip bus, gal tikrai sutvarkys miega ir atsikratysiu klonezepamo, kuo buciau labia patenkinta.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#335536 sweiki man israse siuos vaistus sutwarkyti miega,isgeriau vakar trecia dali vakare o sendien swaigsta galva ar taip gali buti? ir dar ar jie gydo depresija?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Ernesta23 rašė:sweiki man israse siuos vaistus sutwarkyti miega,isgeriau vakar trecia dali vakare o sendien swaigsta galva ar taip gali buti? ir dar ar jie gydo depresija?

Kokia doze? Mazom dozem jis veikia tik kaip hipnotikas ir padeda nemigai, didele doze veikia kaip ir visi kiti SSRI antidepresantai, bet tai retai daroma.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#335554 man liepe gerti tik trecia dali....bet ryte atsikelus sukos galwa mete i sonus gal galwoju kas antra vakara gerti.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Ernesta23 rašė:man liepe gerti tik trecia dali....bet ryte atsikelus sukos galwa mete i sonus gal galwoju kas antra vakara gerti.

Taip yra, nes trazodonas blokuoja histamino H1 receptoriu. Histaminas reguliuoja organizmo aktyvuma, todel receptoriaus blokada slopina organizma. Bet nereiktu panikuoti, nes per laika organizmas ta blokavima kompensuoja pagamindamas daugiau tu H1 receptoriu, todel naturalus histaminas gali labiau veikti, kas reiskia, kad savaites-dvieju begy tie salutiniai greiciausiai praeis. Cia kaip ir su daugeliu vaistu, salutiniai efektai pasireiskia pirmiau, o terapiniai veliau.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#335569 na bandysiu gerti gal pripras organizmas ir bus normaliai....