Moderatorius: signs

Parašė bubble_bee
#334383 Galiu tik prisidėti prie tų, kuriems tai pat buvo sunku "nulipti" nuo jų, net ir mažinant palaipsiui. Dabar vartoju ne nuolat, tad nesiformuoja priklausomybė.
Parašė K2_fujative_K2
#334393 Geriausias vsistas :da
Vartotojo avataras
Parašė anglis
K2_fujative_K2 rašė:Geriausias vsistas :da
stipriausias jauciu is benzo visu
Parašė Aqua
#334404 Vartojau daug metų, sunku buvo nulipti, paskui pavyko pakeisti į Lexotanilį. Netgi vartodama 2 mg. didelio poveikio nejausdavau.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
Aqua rašė:Vartojau daug metų, sunku buvo nulipti, paskui pavyko pakeisti į Lexotanilį. Netgi vartodama 2 mg. didelio poveikio nejausdavau.
as dar siektiek jauciu 2mg i diena per du kartus:)
Parašė K2_fujative_K2
#334558 vartoju 3 mg labai gerai jauciuosi :-)
Vartotojo avataras
Parašė anglis
K2_fujative_K2 rašė:vartoju 3 mg labai gerai jauciuosi :-)
malonu girdeti svarbu gerai jaustis :super
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#334673 kaip su clozepamu sekas ?:)
Vartotojo avataras
Parašė Adiavi
#334735 Sveiki. Daug skaitau forume, dabar pati geriu clonezpama, nes gydytoja susipainiojo ir vietoj alprozalamo, israse sita. Vaistinej tik pamaciau, bet vis tiek nusipirkau..Tinka jis man net geriau nei xanaxas. Diagnoze- vid. sunkumo depresija ir misraus tipo asmenybes sutrikimas. Bet vienas dalykas mane stebina. Esu gulejusi ligoninese, maciau su sizotipiniais, suziafektiniais, sizofreniniais ir dar visokiais kitokiais sutrikimais. Ne vienas is ju nesugebedavo normaliai bendraut. O jus, su tokiom diagnozem cia rasot protingiau uz ne kai kuriuos sveikus.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
Adiavi rašė:Sveiki. Daug skaitau forume, dabar pati geriu clonezpama, nes gydytoja susipainiojo ir vietoj alprozalamo, israse sita. Vaistinej tik pamaciau, bet vis tiek nusipirkau..Tinka jis man net geriau nei xanaxas. Diagnoze- vid. sunkumo depresija ir misraus tipo asmenybes sutrikimas. Bet vienas dalykas mane stebina. Esu gulejusi ligoninese, maciau su sizotipiniais, suziafektiniais, sizofreniniais ir dar visokiais kitokiais sutrikimais. Ne vienas is ju nesugebedavo normaliai bendraut. O jus, su tokiom diagnozem cia rasot protingiau uz ne kai kuriuos sveikus.
geras vaistas clonazepamas :) labai gerai tvarko nerima :super
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#334737 po kiek gersi si vaista ?
Parašė K2_fujative_K2
anglis rašė:po kiek gersi si vaista ?

4mg dabar
Vartotojo avataras
Parašė anglis
K2_fujative_K2 rašė:
anglis rašė:po kiek gersi si vaista ?

4mg dabar
euforija nuo 4 mg :D
Vartotojo avataras
Parašė anglis
anglis rašė:
Adiavi rašė:Sveiki. Daug skaitau forume, dabar pati geriu clonezpama, nes gydytoja susipainiojo ir vietoj alprozalamo, israse sita. Vaistinej tik pamaciau, bet vis tiek nusipirkau..Tinka jis man net geriau nei xanaxas. Diagnoze- vid. sunkumo depresija ir misraus tipo asmenybes sutrikimas. Bet vienas dalykas mane stebina. Esu gulejusi ligoninese, maciau su sizotipiniais, suziafektiniais, sizofreniniais ir dar visokiais kitokiais sutrikimais. Ne vienas is ju nesugebedavo normaliai bendraut. O jus, su tokiom diagnozem cia rasot protingiau uz ne kai kuriuos sveikus.
geras vaistas clonazepamas :) labai gerai tvarko nerima :super
kokia doze gersi i diena>?
Vartotojo avataras
Parašė lovely_bastard
#335535 Bent jau man geriausias raminamasis, kiti neveikia. Vienintelis sumažina/nuima nerimą. Gėriau gana ilgai, nereguliariai, kai prireikdavo (vienu metu prireikdavo labai dažnai). Ir su panikos priepuoliais susitvarkyt padėdavo. Visada gerdavau dieną, nors ir migdantis jis, bet aš išgerdavau, kartais ir po kelias tabletes ir toliau eidavau. Pasidariau truputį priklausoma, bet dabar kurį laiką negeriu, nemirštu, tik norėčiau, kad vėl paskirtų, nes dabartiniai raminamieji išvis nepadeda.