- 2015 02 28, 14:00
Kaip manot, ar būtų protinga pabandyt nutraukt olanzapiną? Geriu po 5 mg. Bėda ta, kad su olanzapinu turiu išmiegot minimum 10 val., dažniau išmiegu 12-14 (čia atsakymas į anglis klausimą). Jei išmiegu mažiau, jaučiu stiprias pagirias: pykina, svaigsta galva, skauda sąnarius ir purto šaltis. Jei olanzapino iš vakaro negeriu, galiu išmiegot 8 val. ir visą dieną jaustis gerai. Šiaip olanzapinas man buvo skirtas nuo šizinių simptomų, bet dvejus metus nebuvo atkryčio (tik protarpiais silpna depresija ir nerimas). Turbūt nebuvo todėl, kad gėriau olanzapiną, bet gal dabar išvis nebebūtų? Labai daug kas pasikeitė mano gyvenime: nebegeriu, nerūkau, sportuoju, laikausi dietos. O jei vėl kas nors užplauktų, aš dabar turiu patirties tą atpažįstant, atpažinčiau, nubėgčiau pas psichiatrą ir vėl to olanzapino išsirašyčiau.
Esmė ta, kad nebegaliu gyvent miegodama po 12 val. Visai nelieka laiko gyvenimui. Gal pabandyt nutraukt?
(ir dar norėčiau suplonėti)
Esmė ta, kad nebegaliu gyvent miegodama po 12 val. Visai nelieka laiko gyvenimui. Gal pabandyt nutraukt?
(ir dar norėčiau suplonėti)