Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#335563 Ar ji gali duoti nerimui, itanpai malsinti ar man cia ja ka nors atipinio itaria?...
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Crazy rašė:Ar ji gali duoti nerimui, itanpai malsinti ar man cia ja ka nors atipinio itaria?...

Jei yra itampa ar nerimas, tai yra kruva kitu alternatyvu be rizikos ekstrapiramidiniams simptomams ir parkinsonizmui. Halo gerai nuima psichoze, bet jei jos nera, jis bevertis. As pats ji vartojes ir apskritai nieko nejauciau, nes ne psichozine simptomatika.
Ka turi omeny atipinio? Kazka is sizofrenijos spektro ar bipolini?
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
biggie rašė:
Crazy rašė:Ar ji gali duoti nerimui, itanpai malsinti ar man cia ja ka nors atipinio itaria?...

Jei yra itampa ar nerimas, tai yra kruva kitu alternatyvu be rizikos ekstrapiramidiniams simptomams ir parkinsonizmui. Halo gerai nuima psichoze, bet jei jos nera, jis bevertis. As pats ji vartojes ir apskritai nieko nejauciau, nes ne psichozine simptomatika.

Tiek ziniu neturiu, turbut norejau pasakyt sizotipinio... mano lb daug ad isbandytu, nepadeda irgi daug..tie kurie tinka nors kiek, kelia pavojingus salutinius. tad nusprende tokia kombinacija, kai pasakiau kad kartais jauciu kvapus..
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Crazy rašė:
biggie rašė:

Tiek ziniu neturiu, turbut norejau pasakyt sizotipinio... mano lb daug ad isbandytu, nepadeda irgi daug..tie kurie tinka nors kiek, kelia pavojingus salutinius. tad nusprende tokia kombinacija, kai pasakiau kad kartais jauciu kvapus..

Sizotipinis yra asmenybes tipas, ne diagnoze. Greiciausiai gydytojai ipaisys sizoafektini, jame is tikruju gali pasireiksti psichozine simptomatika. Jei jauti kvapus, gali dalis logikos but haloperidolio naudojimui, bet, manau, ilgai taves ant jo nelaikys. Idomumo delei, ka dar gauni?
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#335570 tik snd pradejo taikyt,
Tai cymbalta, olanzepinas ir halo nerimui ir itampai, kaip as supratau..
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Crazy rašė:tik snd pradejo taikyt,
Tai cymbalta, olanzepinas ir halo nerimui ir itampai, kaip as supratau..

Jei jau pradejai gydytis ligoninej, tai butinai nieko neslepk, nesakyk, kad gerai jauties, jei bent kazkokie simptomai, kad ir minimalus, kankina. As pagal save zinau, atsiguldavau, nesiskusdavau niekuom tai ir efekto nebudavo. Trumpai snekant, isnaudok savo laika maksimaliai ir sekmes sveikstant :)
Parašė Deode
#335650 Aš jau to nuodo nebegeriu. Sumažėjo mieguistumas ir žvalumas atsirado. Taip vaikšiodavai kaip musų apsiedus...Dabar vartoju Ketipinorį. Pakaitalas geras.
Vartotojo avataras
Parašė lovely_bastard
#336267 Padėdavo kažkiek nuo haliucinacijų, psichozinio tipo dalykų, bet nežinau ar nuo jo ar nuo viso komplekto kažkokia priplaukus būdavau, nepatiko man ta būsena.
Vartotojo avataras
Parašė nemo
#336294 halo - vienas is placiausiu poveiki turinciu neuroleptiku. Taip kala per receptorius, taip atjungia CNS jungtis, kad nuo side effect'o vos gyvi lieka zmones... ASMENISKAI tai maciau. Daugelyje vakaru saliu jis yra uzdraustas. Tuo viskas pasakyta.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#336295 nemo, pateik tikslius duomenis ar nuorodas į juos. Aš irgi bet ką galiu parašyt, kad kur uždrausta.. Kur?
Parašė Deode
#336296 Nežinau, esu tik skaitčiusi, kad svarsto ar jį uždrausti, tipo nuodingas ir t.t Tačiau tik svarstymai...
Vartotojo avataras
Parašė Adiavi
#336297 Man vid. sunkumo depresija ir misraus tipo asmenybes sutrikimas. Ligoninej paskyre halo, ir pries isleisdami liepe butinai nusipirkt. Tai as nuo jo vos judejau. Ateme visas jegas, kartais net nualpdavau namuose, dirbt protinio darbo visai negalejau. Kol supeatau kas cia darosi, tai net darba meciau. Tada meciau ir halo. Viskas susitvarke, kai likau ant xanaxo ir paroxetino (dabar venlafaksino).
Ligoninej maciau kaip pacientam tas halo perkreipia veidus. Dabar man baisu atsimint kaio jauciausi. Niejo sau "gydyma" praejau...
Parašė Deode
#336300 Žinau tik tiek, kad kai vartojau halo, man tempė biški žandikaulį arba tvinkčiojo akys ir buvo laaabai didelis mieguistumas. Ačiū Dievui didesnių efektų neteko patirti :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#336322 Geriau per diena 1,5mg+1,5mg+5mg ir jokiu salutiniu nebuvo, dabar naudoju leidziamus kas dvi savaites. Jokiu paranoju... :)
Parašė K2_fujative_K2
Kuroshitsuji rašė:Geriau per diena 1,5mg+1,5mg+5mg ir jokiu salutiniu nebuvo, dabar naudoju leidziamus kas dvi savaites. Jokiu paranoju... :)

Mane sukaustydavo nuo jo ir parkopanas nepadejo