Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
insomnia rašė:Na va, pašnekėjau su gydytoju, bandysiu nebegerti mirtazapino ir žiūrėsim kaip bus.
Jis man buvo reikalingas miegui, bet dabar gėriau itin mažą dozę tai lūždavau taip pat sėkmingai kaip ir didesnę. Tai galvoju gal susitvarkė mano miegas.
Na bet kuriuo atveju daktaras jo išrašė ateinančiam mėnesiui, kad jei staiga pasirodytų jog vis tik miegas dar nesusitvarkė.
Truputį baisoka. kad tas miegas vėl sutriks :)

Gali bandyt ir 7.5mg, turetu ir tiek atjungt
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#336022 Tai aš iš gėriau pusė mėnesio maždaug po tiek. Bet kad man pagrindinė priežastis nuėmimo vaistų, kad skauda raumenis. Dirbti normaliai negaliu ir judėti. Tai jei nėra būtinas, geriau be vaisto
Vartotojo avataras
Parašė Doratela
insomnia rašė:Tai aš iš gėriau pusė mėnesio maždaug po tiek. Bet kad man pagrindinė priežastis nuėmimo vaistų, kad skauda raumenis. Dirbti normaliai negaliu ir judėti. Tai jei nėra būtinas, geriau be vaisto

O kaip jūs gaunat tokias dozes mažytes po 7,5 mg? jei ten disperguojančios tabletės???Man jos labai tiko, tik kad svoris augo. Dabar mastau vėl pradėti jas gerti , gal 15 mg.
Vartotojo avataras
Parašė Doratela
Tomas88 rašė:Tik nezinau kaip ki teks nustot vartot, ir kiek laiko galima ji vartot?

Galima nutraukti , man problemų nebuvo. Nevartojau kelis mėnesius, dabar vėl pradėsiu. Bet aš jį geriu tik dėl miego, niekas kita nepadeda man... :death O Mirtazapinas yra super :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Doratela
biggie rašė:
insomnia rašė:Aš įtariu, kad man nuo mirtazapino skauda raumenis, nes susimažinau vaistų dozę ir dabar mažiau skauda. Kam nors buvo taip? Ką tokiu atveju daryti?

neteko, bet esu girdejes panasiu atveju apie mirtazapina. Greiciausiai keisti ji, jei kazkas netinka, bet sunku mirtazapinui surast alternatyva, nes jo veikimas labai unikalus

Būtent... unikalus. Analogo nėra///
Parašė Tomas88
#336230 miegui as ir ji geriu , ismiegu 7 8 val ir lb gerai jauciuos, tik nuo ryto buna tarpsniais pikcio prepuoliai, bet neturiu ant ko issiliet, tai mintyse sau pasisvaicioju ir ok :D
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#336311 Man tai iškilo klausimas, kaip su miegu nutraukus vartoti mirtazapiną, šiaip su juo miegas labai kokybiškas, saldus, ramus...
Vartotojo avataras
Parašė Doratela
Emocija rašė:Man tai iškilo klausimas, kaip su miegu nutraukus vartoti mirtazapiną, šiaip su juo miegas labai kokybiškas, saldus, ramus...

Tiesą pasakius nutraukus šį vaistą- miegas nekoks. Esu bandžiusi nutraukti kelis kartus, bet vėl prasideda nemigos naktys. Todėl žadu vėl prie jo grįžti.
Parašė Tomas88
#336346 Iskur gaunam tokias dozes 7,5 mg perpuse tablete perpkauk;)) as buvau numazines iki 3,6mg cia yra ketvirtis 15mg tabletes, norint nutraukt vaistus, reikia mazint palaipsniui kas menesi mazint doze one kita dien opa ir nebegeriu, tas pats kaip koks storulis pasakytu, o nuo rytojaus nebevalgau..!
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#336472 miegui labai geras vaistas dbr 30mg geriu bet pakaitala gryzes is ligonines pirksiu orginalu rameron :)
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#336606 super vaistas uzskaitau mirtazapinas :super
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#336641 puse h ir nebera manes greitai miegas suiima nuo jo labai geras vaistas miegui ypac :da
Vartotojo avataras
Parašė Doratela
anglis rašė:puse h ir nebera manes greitai miegas suiima nuo jo labai geras vaistas miegui ypac :da

taip :DD
Vartotojo avataras
Parašė anglis
Doratela rašė:
anglis rašė:puse h ir nebera manes greitai miegas suiima nuo jo labai geras vaistas miegui ypac :da

labai geras neveltui topose tarp geriausiu vaistu :DD
Parašė K2_fujative_K2
anglis rašė:
Doratela rašė:

labai geras neveltui topose tarp geriausiu vaistu :DD

unikalus vaistas :)