Moderatorius: signs

Parašė K2_fujative_K2
anglis rašė:20 euru jei nekompensoja uz 30 tableciu 30mg remerona orginalo

prasyk , kad pakeistu diagnoze, kad butu kompensuojami nors jie to nemegsta daryt, bet buna pakeicia.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#336718 gamintojai skiriasi ir tiek ka cia bekalbat nera ka besneket kaip ir visu kitu vaistu yra orginalas ir ne :DD
Vartotojo avataras
Parašė Doratela
K2_fujative_K2 rašė:
Emocija rašė:Norėčiau plačiau sužinot kuom skiriasi, jei taip sakai reiškias vartojęs ne vieno gamintojo mirtazapiną, tai norėčiau sužinoti, man nepakankamas atsakymas vokiška ir kinietiška prekė, ir nenorėčiau lyginti tai su daiktu, rūbais, avalyne ar televizorium, tai farmacija.

Tarp gamintoju skiriasi pagalbines medziagos ir vaisto bioprieinamumas organizmui. Pagal taisykles, vaistas turi buti isisavinamas 80-125%, lyginant su originaliu. Originalas, savaime suprantama, visada bus 100%. Bent as visada stengiuos pirkt originalius, gal kaina siek tiek didesne, bet gauni viska kaip priklauso.

Na aš tai pvz remerono neesu gėrusi, man mirtazapinas actaviso labai gerai veikia. Gyvenime nesu gėrusi kažko tokio super veikiančio miegą :) O šiaip dėl tų originalių prekių, tai tiesios gal yra, nes yra tekę gerti originalą Stilnoxo (Zolpidemum), ir šiaip Zolpidemum kitu pavadinimu, tai efektas buvo, Stilnoxas kažkodėl veikė žymiai geriau.... :super
Vartotojo avataras
Parašė Doratela
Emocija rašė:Ne tau spręsti, čia forumas,čia diskutuojama, kas neaišku klausiama ir nežeminami pašnekovai, čia ne vieta parodyti kas ko daugiau žino, čia vieta padėti vienas kitam apšviesti jei kas ko nežino, atsiprašau moderatorių už off topicą, bet turėjau atreaguot, kai žmogus nesugeba gerbti kito mintis.

Sutinku :)
Vartotojo avataras
Parašė anglis
Doratela rašė:
K2_fujative_K2 rašė:
Emocija rašė:Norėčiau plačiau sužinot kuom skiriasi, jei taip sakai reiškias vartojęs ne vieno gamintojo mirtazapiną, tai norėčiau sužinoti, man nepakankamas atsakymas vokiška ir kinietiška prekė, ir nenorėčiau lyginti tai su daiktu, rūbais, avalyne ar televizorium, tai farmacija.

Tarp gamintoju skiriasi pagalbines medziagos ir vaisto bioprieinamumas organizmui. Pagal taisykles, vaistas turi buti isisavinamas 80-125%, lyginant su originaliu. Originalas, savaime suprantama, visada bus 100%. Bent as visada stengiuos pirkt originalius, gal kaina siek tiek didesne, bet gauni viska kaip priklauso.

Na aš tai pvz remerono neesu gėrusi, man mirtazapinas actaviso labai gerai veikia. Gyvenime nesu gėrusi kažko tokio super veikiančio miegą :) O šiaip dėl tų originalių prekių, tai tiesios gal yra, nes yra tekę gerti originalą Stilnoxo (Zolpidemum), ir šiaip Zolpidemum kitu pavadinimu, tai efektas buvo, Stilnoxas kažkodėl veikė žymiai geriau.... :super
taip visiskai pritariu veikimas turetu buti kitoks bet jei tau actavis geras gerk actavi gamintojo nes labai daug yra visu vaistu :)
Vartotojo avataras
Parašė Doratela
#336737 Na bet įdomumo dėlei reiks ir Remeroną išbandyti :da
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#336746 jo as ir butinai pabandysiu remerona :da
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#336747 doratela ar tau kompensoja mirtazapina ar moki pilna kaina? :)
Vartotojo avataras
Parašė Doratela
anglis rašė:doratela ar tau kompensoja mirtazapina ar moki pilna kaina? :)

moku pilną, gaunasi apie 9 eurus.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
Doratela rašė:

aisku tada tai nedaug paliginus actavis matyt pigiausias :)
Vartotojo avataras
Parašė anglis
anglis rašė:
Doratela rašė:

kiek mg geri miegui?
Vartotojo avataras
Parašė Doratela
anglis rašė:
anglis rašė:
Doratela rašė:

kiek mg geri miegui?

Gėriau ir paprastas, nedisperguojančias, bet neveikė. 30 mg, - pats tas. nežinau net kokios pigiausios , nesidomėjau per daug. :?
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#336778 aisku na jo as ir nelabai iznau bet jei 9 eurai tai tikrai nera labai brangus remeronas 20 euru beveik orginalas :)
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#336808 Doratela o kiek laiko ismiegi su mirtazapinu ar geri dar prie jo kokius miegui >? :)
Vartotojo avataras
Parašė Doratela
anglis rašė:Doratela o kiek laiko ismiegi su mirtazapinu ar geri dar prie jo kokius miegui >? :)

Ismiegu ilgai, galiu miegoti kad ir 14 valandu, geriu kartais bromazapama ir kitus raminancius...