Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė anglis
Doratela rašė:
anglis rašė:Doratela o kiek laiko ismiegi su mirtazapinu ar geri dar prie jo kokius miegui >? :)

Ismiegu ilgai, galiu miegoti kad ir 14 valandu, geriu kartais bromazapama ir kitus raminancius...
aisku as 8h ir jau gyvas :) bet dar diena nusnaudziu kartais jei norisi:))))
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#336973 nuo snd pradesiu gerti orginalu remerona :)))
Parašė bleenkepis
#336988 mano psichologe sake, kad rameronas augina svori, o mirtazapinas ne. gal kas is patirties zinote ar tai tiesa?
Parašė K2_fujative_K2
bleenkepis rašė:mano psichologe sake, kad rameronas augina svori, o mirtazapinas ne. gal kas is patirties zinote ar tai tiesa?

remeronas ir yra mirtazapinas
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#336992 ta pati medziaga nesvarbu ar remerona ar kita pakaitala gersi svoris augs
Parašė bleenkepis
#337010 man kazkokia atvirkstine reakcija. per 2 men gerimo numeciau apie 8kg
Vartotojo avataras
Parašė Doratela
bleenkepis rašė:mano psichologe sake, kad rameronas augina svori, o mirtazapinas ne. gal kas is patirties zinote ar tai tiesa?

Kažkokia nekokia ta tavo a la psichologė (šiaip jau psichiatras konsultuoja dėl tokių vaistų , o ne psichologai :)))) Čia juk ta pati veiklioji medžiaga, nėra skirtumo, ar gersi remeroną, ar mirtą... Svoris auga 70 % vartojusių šį vaistą. Pati esu jį gėrius( mirtazapiną ) prieš kelis metus, priaugau žiauriai daug, kol numečiau teko nemažai pavargti :death . Šiuo metu vėl žadu prie jo grįžti , bet jau save kontroliuosiu pati :? :da
Vartotojo avataras
Parašė Doratela
bleenkepis rašė:man kazkokia atvirkstine reakcija. per 2 men gerimo numeciau apie 8kg

Wow, tai bent :super Ir aš taip noriu :da
Vartotojo avataras
Parašė Doratela
anglis rašė:nuo snd pradesiu gerti orginalu remerona :)))

parašyk kaip poveikis originalo :da
Vartotojo avataras
Parašė anglis
Doratela rašė:
anglis rašė:nuo snd pradesiu gerti orginalu remerona :)))

parašyk kaip poveikis originalo :da
na zinok per daug nieko nesiskire nuo paprasto gal pirma diena...:) bet siaip skani tablete :D
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#337023 pats geriausias vaistas koki teko gerti :) :)
Vartotojo avataras
Parašė anglis
bleenkepis rašė:man kazkokia atvirkstine reakcija. per 2 men gerimo numeciau apie 8kg
keista kazkaip as kaip tik nuo 13 kg priaugau idomiai cia tau
Parašė K2_fujative_K2
anglis rašė:pats geriausias vaistas koki teko gerti :) :)

clonazepamas ir mirtazapinas geriausi :)
Vartotojo avataras
Parašė anglis
K2_fujative_K2 rašė:
anglis rašė:pats geriausias vaistas koki teko gerti :) :)

clonazepamas ir mirtazapinas geriausi :)
solian geras dar
Parašė faithless
#337051 Turiu klausima. Geriu vakarais mirtazapina ir prie jo man dar israse bromazepamo, tai kaip man juos vienu kartu gert pries miega ar kaip ?