Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė insomnia
Doratela rašė:
anglis rašė:insomnia jonazoles gerk geriau :DD

Tos jonažolės tiesą pasakius visas š... Gėriau gal septynis mėnesius prieš kelis metus, jokio poveikio nesulaukiau.

Tai aš ir nesakau kad čia supervaistas :) šiaip parašiau kad man savo laiku padėjo ir tiek. Bet kuriuo atveju prieš vartojant bet kokį vaistą derėtų pasitarti su gydytoju, arba bent jau vaistininku
Vartotojo avataras
Parašė Doratela
#337197 Dauguma vaistininkų šiais laikais ne daugiau kometentingi nei tu pats.
Vartotojo avataras
Parašė Doratela
Doratela rašė:
insomnia rašė:
Doratela rašė:
anglis rašė:insomnia jonazoles gerk geriau :DD

Tos jonažolės tiesą pasakius visas š... Gėriau gal septynis mėnesius prieš kelis metus, jokio poveikio nesulaukiau.

Tai aš ir nesakau kad čia supervaistas :) šiaip parašiau kad man savo laiku padėjo ir tiek. Bet kuriuo atveju prieš vartojant bet kokį vaistą derėtų pasitarti su gydytoju, arba bent jau vaistininku

Dauguma vaistininkų šiais laikais ne daugiau kometentingi nei tu pats.

Kompetentingi *
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#337222 pats geriausias vaistas koki teko gerti tai remeronas :da
Vartotojo avataras
Parašė Doratela
anglis rašė:pats geriausias vaistas koki teko gerti tai remeronas :da

:super
Vartotojo avataras
Parašė september_end
#338147 vakar paskutinę tabletę išgėriau, šiandien eisių pas psichiatrą. žadėjo nutraukti jau. po penkių dienų pirmas egzas, žiauriai bijau, kad neprasidėtų nutraukimo sindromai pačiu blogiausiu laiku :death
Vartotojo avataras
Parašė insomnia
#338149 Tai gal nereikia tokiu sudėtingu laiku vaistų nutraukinėti? Na bent jau palaukčiau kol egzai pasibaigs
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#338152 esu metes ir 60mg is karto, absoliuciai jokiu nutraukimo sindromu nebuvo, ner ka lygint su SSRI
Vartotojo avataras
Parašė september_end
#338166 girdit, šiandien vaistinėj užklausė ar burnoj disperguojamas visada perku o aš stoviu kaip dramblio kefyro užgėręs nesuprantu apie ką kalba :D čia tipo jas kaip ledinukus galima sučiulpt? paaiškintų kodėl tokios saldžios.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
september_end rašė:girdit, šiandien vaistinėj užklausė ar burnoj disperguojamas visada perku o aš stoviu kaip dramblio kefyro užgėręs nesuprantu apie ką kalba :D čia tipo jas kaip ledinukus galima sučiulpt? paaiškintų kodėl tokios saldžios.

Nu taip, buna tirpstancios bei netirpstancios. Pats pirkdavau Remerona, jos tirpdavo ir dar kokios skanios :D
Vartotojo avataras
Parašė Doratela
september_end rašė:girdit, šiandien vaistinėj užklausė ar burnoj disperguojamas visada perku o aš stoviu kaip dramblio kefyro užgėręs nesuprantu apie ką kalba :D čia tipo jas kaip ledinukus galima sučiulpt? paaiškintų kodėl tokios saldžios.

:super
Parašė Tomas88
#338276 burnoj disperguojamos, tirpsta burnoj ir viskas Jezus kaip sudetingai viskas siais laikais :?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#349172 Remerono nebera ir tikriausiai nebebus. Orion siulyciau pirkt. Actavis pigiausi, bet ir kokybe lieva ypac tirpiu skonis nekoks
Vartotojo avataras
Parašė Andrej
#349494 Kaip ir daugumai pilvas issipute nuo mirtazapin.. ka jus daret? ar su laiku susitvarko tai ar reikia keist vaistus? :death
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Andrej rašė:Kaip ir daugumai pilvas issipute nuo mirtazapin.. ka jus daret? ar su laiku susitvarko tai ar reikia keist vaistus? :death

Sportuot sveikai valgyt