Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
zrhrst rašė:Geriu jau virs 3 menesius, is pradziu uzteko miegui puse tabletes, iskarto uzmigdavau. Dabar geriu po 3tab (75mg) ir nieko, vel nemiga, nerimas ir tt.

Tik pastebiu pliusa, kad esu ramesne ir ramiau i viska reaguoju.

Aš girdėjau, kad nėra pripratimo prie kventiapino, tai tas pliusas. Man pakanka arba 25 mg arba pusės 25 mg. Pabandžiau abu variantus, tai galima sakyti, kad tas pats - po geros valandos užmiegu ir nuo pusės. Tik kai pradėjau dabar gerti Cymbalta+Elontrilis, tai gali tekti ir visą tabletę gerti.
Ir man dar nelabai patinka, kad apetitą kelia, jau atrodo ima miegas, bet kartu toks noras pavalgyti :D
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#334798 Pamirsau isgert tablete 3 h nakties prisiminiau , bet reikejo pamiegot tai isgeriau prie jos dar viena klonazepamo sitas mixas staigiai isjungia , bet atsibudau 7 ryte ir visiskai kaip girtas , pirma karta taip . Teko eit i lova atgal ir diena velniop nuejo .Nesupratau kas cia per efektas gavosi . :bloga
ParašėDramaComedy
#334961 Man išrašė tam, kad nemigą patvarkyt, grįšt į paros ritmą. dvi po 25mg po valandos jau nulaužia mane, bet naktį pabundu kad 2-3 valandas.. nesuprantu, gal kad sapnuojasi labai.. Bet šiaip miegui gerai. Anksčiau bandydavau gultis kokią 23-00h, tai bent iki 03h dar youtube telefone žiūrėdavau, dabar 10-15 min ką smagaus ir labanakt.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#335000 As tai jau mastau cigareciu atsikratyt , nes tikrai silpinina jo poveiki dvi diena uztenka nerukyt tai kaip teskia per galva vakare ,kad is karto isjungia :D Esme , nerukydamas du zuikius vienu suviu nusaunu , nerukau ir galiu mazintis doze , nes per galinga gaunasi be cigareciu .
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
no name rašė:As tai jau mastau cigareciu atsikratyt , nes tikrai silpinina jo poveiki dvi diena uztenka nerukyt tai kaip teskia per galva vakare ,kad is karto isjungia :D Esme , nerukydamas du zuikius vienu suviu nusaunu , nerukau ir galiu mazintis doze , nes per galinga gaunasi be cigareciu .

O tu tik miegui geri šiuos vaistus ar kaip? Ir kokia doze?

Klausiu, nes kaip apibūdinai, tai jie labai greit tau suveikia. Gal dar prie jų vartoji ką pastiprinimui? Pas mane š... paskutinis geriu dvi tabletes po 200 mg vakare valanda iki ėjimo miegot ir dar papildomai reikia migdomųjų - dabartiniai lorans po pusė tabletės nakčiai, viena tabletė 2,5 mg. Tai net tada reikia laukt dvi tris valandas kol užmiegu. Vakar prasivarčiau iki 12 h nakties. Kažkodėl man to migdomojo jų poveikio nėra visiškai. O jei pamirštu išgert, tai išvis šakės - visą naktį atmerktom akim, o ryte jautiesi kaip apdujęs. Dabar jau stengiuos neberyt papildomai lorans, kaip pastaras naktis, nes pasiskaičiavau, jog iki sekančio apsilankymo pas gydytoją neliks jų paskutinėm dviem savaitėm, jei gersiu didesnę dozę nei paskyrė...
Parašė K2_fujative_K2
Opaque rašė:
no name rašė:As tai jau mastau cigareciu atsikratyt , nes tikrai silpinina jo poveiki dvi diena uztenka nerukyt tai kaip teskia per galva vakare ,kad is karto isjungia :D Esme , nerukydamas du zuikius vienu suviu nusaunu , nerukau ir galiu mazintis doze , nes per galinga gaunasi be cigareciu .

O tu tik miegui geri šiuos vaistus ar kaip? Ir kokia doze?

Klausiu, nes kaip apibūdinai, tai jie labai greit tau suveikia. Gal dar prie jų vartoji ką pastiprinimui? Pas mane š... paskutinis geriu dvi tabletes po 200 mg vakare valanda iki ėjimo miegot ir dar papildomai reikia migdomųjų - dabartiniai lorans po pusė tabletės nakčiai, viena tabletė 2,5 mg. Tai net tada reikia laukt dvi tris valandas kol užmiegu. Vakar prasivarčiau iki 12 h nakties. Kažkodėl man to migdomojo jų poveikio nėra visiškai. O jei pamirštu išgert, tai išvis šakės - visą naktį atmerktom akim, o ryte jautiesi kaip apdujęs. Dabar jau stengiuos neberyt papildomai lorans, kaip pastaras naktis, nes pasiskaičiavau, jog iki sekančio apsilankymo pas gydytoją neliks jų paskutinėm dviem savaitėm, jei gersiu didesnę dozę nei paskyrė...

man tai lorafeno 2,5 kaip saldainis jokio poveikio. bet juk gali be eiles nueit jei vaistu reikia
Parašė mizantropas
#337226 aš tai geriu 900 mg ir nei migdo manęs nei ką.
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#337229 Tai kam geri?
Parašė mizantropas
#337231 geriu, kad psichozė nepasikartotų, ir ,kad nebandyčiau suprast nesuprantamo .
Vartotojo avataras
Parašė machosallad
mizantropas rašė:aš tai geriu 900 mg ir nei migdo manęs nei ką.

nzn, gal mažiau migdo, nes Quetiapine daugiau serotoniną antagonizuoja, nei dopominą? Bet tu čia žiauriai daug geri, risperidone atitikmuo būtų 11.25 mg. Čia rašo, kad Quetiapine šizofrenijos palaikomoji dozė yra 300-450 mg, tai Quetiapine atitikmuo būtų 480-720 mg. O čia rašo, kad Quetiapine dozių didesnių nei 800 mg/dieną saugumas nebuvo ištirtas.
Parašė Deode
#337248 Geriu po 100 mg vakare prieš miegą. Vaistą išrašė dėl miego sutrikimų ir šiaip sutvarkyt miego rėžimą. Viskas gerai, kol kas pripratimo nejaučiu. Tik kai išgeri, greit nulūžti :achtung Šiaip mane neramina tas, kad vaistą pamirštu išgert. Tikiuosi jis stipriai neveikia dėl "šokinėjimo".
Vartotojo avataras
Parašė biggie
machosallad rašė:
mizantropas rašė:aš tai geriu 900 mg ir nei migdo manęs nei ką.

nzn, gal mažiau migdo, nes Quetiapine daugiau serotoniną antagonizuoja, nei dopominą? Bet tu čia žiauriai daug geri, risperidone atitikmuo būtų 11.25 mg. Čia rašo, kad Quetiapine šizofrenijos palaikomoji dozė yra 300-450 mg, tai Quetiapine atitikmuo būtų 480-720 mg. O čia rašo, kad Quetiapine dozių didesnių nei 800 mg/dieną saugumas nebuvo ištirtas.

visi atipiniai neuroleptikai turi stipresni serotonino 5HT 2A antagonizma nei dopamino D2, jei neturetu butu ta pati rizika pasigauti extrapiramidinius simptomus kaip ir su tipiniais neuroleptikais. Be to D2 antagonizmas nebutinai yra migdantis, daug labiau migdo histamino H1 antagonizmas, prie kurio quetiapinas kabinasi stipriausiai, del to 50mg quetiapino uztenka gauti hipnotiko efekta, bet prireikia didesniu doziu, norint isgauti antipsichozini efekta, kad okupuotu bent 60% mesolimbinio dopamino receptoriu.
Parašė Deode
#337517 ar sudetinga nutraukti ketipinor?
Parašė Miu
Deode rašė:ar sudetinga nutraukti ketipinor?

Aš mėginau mažinti palaipsniui nuo 200 nakčiai ir 25 ryte iki 100 nakčiai ir rytui tie patys 25. Palaipsninis mažinimas nesukėlė jokio šalutinio poveikio, nes dariau tai labai palengva. O paskui netyčia per rūpesčius kelis sykius pamiršau išgert ir nusprendžiau nebegert, nes ir taip planavau mest po truputį. Pykino kelias savaites siaubingai. Galva pasisukdavo. Jau buvau beveik įsitikinus, jog nėštumas :D Bet pasirodo kvetiapino nutraukimo poveikis. Dabar, po kokio mėnesio pertraukos, vėl miegui geriu 25 mg ir neblogai migdo. O tuo metu, kai gėriau didesnes dozes, jau ir jos nelabai padėdavo.
Parašė Deode
#337607 Ačiū už atsakymą. Gerių po 100 mg nakčiai. Planuoju daktarės prašyti, kad sumažintų iki 50 mg. Nutraukti vaistų savo valia nedrįstu. Nežinojau, kad tokie baisūs šalutiniai. :bloga