Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#337658 Turi narkotikai pliusu metant juos toki iprociai kaip cigaretes tampa juokingu dalyku mest :D
Parašė Miu
Deode rašė:Ačiū už atsakymą. Gerių po 100 mg nakčiai. Planuoju daktarės prašyti, kad sumažintų iki 50 mg. Nutraukti vaistų savo valia nedrįstu. Nežinojau, kad tokie baisūs šalutiniai. :bloga

Aš turbūt 100-75-50 mažinčiau, ne iškart dvigubai mažiau.
Parašė Miu
no name rašė:Turi narkotikai pliusu metant juos toki iprociai kaip cigaretes tampa juokingu dalyku mest :D

Esu ne kartą nustojus gerti AD ir kvetiapiną, kai kuriuos ir gana staigai nutraukdavau. Bet rūkyt mest 3 metus nesugebu:D
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#337760 As po nesekmingu vaistu metimu tai emiau ir pamirsau cigaretes po 11 metu pakelio per diena putimo . O va narkata tai jau kitas reikalas :D Dabar mazdaug nuotaikos tai 1 minute linksmas kita jau na galiu visus siuntinet . :D
Vartotojo avataras
Parašė pykcius
#338553 Kaip kazkas rase buvo ir man panasiai, kad isgerus jo ir miegant vis atrodo, kad myzt nori, ir lakstai i tulika. Ir siaip, kiek bandziau ji, tai miegot neimanoma, visas pusiau miegantis ant itampos, kazkokias nesamones galvoju ir nesuprantu, miegu ar ne. Gal sitie dalykai ir praeina, gal kas daugiau papasakos.
Vartotojo avataras
Parašė pykcius
#338555 Tiesa, sio vaisto buvau praktiskai nevartojas, ir grizus namo isgerusiam gerokai susisviete, kad reik puse pakelio ikalt, kad gerai issimiegociau. Tai nuo ~2000mg kvetiapino miegojau 2 paras, kitas dvi paras buvau girtas visiskai ir irgi vis miegodavau, paskui atleido kazkiek. Idomu kas butu, jei isgerciau kokius 5 pakelius per karta sito brudo :D Nes netikiu, kad imanoma nuo vaistu perdozuot mirtinai. Turbut menesi girtas vaiksciociau ir tiek.
Parašė mizantropas
#338679 dvi paras miegojai? aš tai kai jų perdozuoju tai matau tunelius, smegenys rašo kažkokius žodžius nesuprantamus užsimerkęs matau lyg taipinčiau klaviatūra, o po užmerktų akių erdve ir matosi toks tipo monitorius ir raidės, ir kartais dar grimasos įvairios išlenda o vieną kartą taip ''gliuchanulsia'' perdozavęs vaistų, kad užsimerkęs mačiau save sėdintį kažkokiam bunkeryje ir pasirašinėjau kažką raudonu rašalu, ai ir dar vieną kartą mačiau zz topu klipą irgi užsimerkęs, nors gal zz top tik kelis kartus esu klausęs.
Vartotojo avataras
Parašė pykcius
mizantropas rašė:dvi paras miegojai? aš tai kai jų perdozuoju tai matau tunelius, smegenys rašo kažkokius žodžius nesuprantamus užsimerkęs matau lyg taipinčiau klaviatūra, o po užmerktų akių erdve ir matosi toks tipo monitorius ir raidės, ir kartais dar grimasos įvairios išlenda o vieną kartą taip ''gliuchanulsia'' perdozavęs vaistų, kad užsimerkęs mačiau save sėdintį kažkokiam bunkeryje ir pasirašinėjau kažką raudonu rašalu, ai ir dar vieną kartą mačiau zz topu klipą irgi užsimerkęs, nors gal zz top tik kelis kartus esu klausęs.

Tai gal tu seniai vartojas esi ir jie taves taip nebemigdo? Ir kiek buvai isgeres kvetiapino, kai taip gliucino? Na jo, dvi paras grinai ismiegojau atsikeliant tik iki tuliko nueit, o paskui kitas dienas ziauriai sukosi galva ir irgi miegodavau praktiskai visa diena. Tai realiai 4 paras pramiegojau beveik.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#338685 Blin as vos gaves olanzapino savizudiskais tikslais prisivalgiau atsibudau ryte , tai katastrofa buvo , raumenis tase su tokiu ziauriu niezejimu ,kad uzsizviegt galima , bet ir pazviegt nebuciau pajeges :D Po to klonika bandziau savizudiskais tikslais , tai ligoninej tris dienos per ruka tik galvoj sukosi viskas o po to baisoka taip juokaut pasidare , nes skaiciau knyga kelias dienas , viena sakini perskaitau kita jau pamirstu ir niekaip nesusigaudau ka skaitau , nors atrode jau isblaivytas.
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#339160 Man šiandien sumažino ketipinor puse dozės. Dabar gersiu 200 mg vakarais vietoj 400 mg. Užsiminiau, jog nejaučiu jų migdomo poveikio, tai gal todėl ir sumažino. Nežinau, kas iš to bus.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#339175 Opaque parasyk kaip sekasi mazinti... gal bisk per staigiai 200 po 400?

as po 50 mg kas 5 dienas mazinu, bet maziau 400 bijau remisijos metu [sergu ne sizofrenija, bet labai atsparia depresija su psichoze] aisku kai blogiau didinu, rekordas 700 bet gero is to nieko.

bet jeigu su cukrumi kraujyje bus blogai teks mazinti [as kaip strutis galva i zeme ikisau kad nematyt problemos ir pakartotino tyrimo nedariau jau tuoj metai]
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#339193 Aš irgi manau, kad per staigiai. Aš nuo šizofrenijos juos geriu, bet užtat nors šituos sumažino, bet paliko leidžiamą haloperidolį kas tris savaites. Kai vakar buvau pas daktarę, tai nepasakiau, jog dieną prieš girdėjau keistus garsus, blogiausia, kad jie tokie buvo, kad nei tvirtai galiu pasakyt ar tai haliucinacija, ar realūs garsai. Todėl kai daktarė paklausė, ar vis dar girdžių balsus, pasakiau, kad ne. ir iš tikrųjų balsų nebegirdžiu, bet girdžiu garsus, kuriuos, kaip sakiau, sunku priskirt vienam ar kitam, haliucinacijoms ar realybei. Tai nežinau ar blogai padariau, jog to nepaminėjau. Kuo labiausiai skundžiaus vizito metu, tai tuo, jog sunku užmigt vakarais. Bijau, kad nuo sumažintos dozės gali atsinaujint balsai.
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#339366 Na va, nuo tos nuimtos tabletės vakar, prieš užmiegant baisiausios garsinės haliucinacijos, balsai. Praėjo diduma tik, kai pradėjo lyti, po to vėl pasikartojo, bet trumpam. Galiausiai užmigau. Kadangi girdžiu balsus už lango, prie mūsų daugiabučio, tai neina suprast, ar tai tikrai haliucinacijos, ar realūs žmonės kalba susitikę. Ir tas labiausiai nervina. Nusprendžiau tai laikyt haliucinacijom. Tikriausiai reiks gydytojos prašyt, kad grąžintų tą tabletę, nors ir su buvusia doze patirdavau haliucinacijų, bet bent jau ne tokių stiprių.
Vartotojo avataras
Parašė paulina
#339369 Del to jog negali atskirt ar tie balsai tikri ar ne, reikia kazkaip juk isitikint, o gal ju net nebuvo ir jie buvo realus, o tu ir toliau vartosi vaistus? Jei pati bijai paziuret, kad ir vaizdines haliucinacijos pasidarys, jei gyveni ne viena, galetum kito zmogaus paklaust ar cia tikra, ar ne, juk zino apie tavo liga tiesa?
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#339370 Gyvenu su tėvais, mažai apie savo diagnozę kalbu, nors praktiškai nekalbu su jais apie tai. Kiek mama yra prasitarus po to karto, kai išėjau iš ligoninės jau diagnozuota, tai susidarė įspūdis, jog ji galvoja, kad diagnozavo man šizofreniją tik todėl, kad nereiktų gert brangiu nekompensuojamų vaistų. Bijau dar dėl to, jog iškvies greitąją net nepaklausę ar aš noriu į ligoninę gultis ar ne, kaip jau buvo kartą - mama tiesiog nusprendė iškviest greitąją, jau buvo apie dešimta nakties, na ir nuvežė į Naująją Vilnią, tikriausiai todėl jog elgiausi keistai kelias dienas. Tik atsimenu, kaip kalbėdama telefonu (kviečiant greitąją) mama pasakė: "aš nesuprantu, kodėl ji nemiega".