Moderatorius: signs

Parašė bleenkepis
v200x rašė:Po kiek vartojate seroxat mg idiena su sunkia forma ale nerimu ir panikos sutrikimu? (silpnumas,galvos svaigimas ir t.t)? sveikata visiskai pablogejo lapkricio gale,gulejau kaip lavonas lovoj,plesydavo sirdi ir krutine,silpna,vietoj nustygti neidavo, tik prabundu po 2h silpna belekaiop krentu i lova,prabundu sveikas po 1h vel bloga belekaip vel lovoj kaip lavonas krataus ir kenciu.kosmaras kaskoks greitaja 3x kvieciau,ileisdavo relanium i rura,duodavo tablete pageredavo iskarto.rydavau xanaxus saujom(1mg tik atsikelus ir 1mg po 8h) kai gavau,padedavo
Sausi pradejus vartot escitil 10mg po menesio sedint uzsidarius namie buvo pagereja p, pavyko sumazint xanax nuo 2mg per 2 kartus iki 0.250mg tabletes per diena(didelis pasiekimas ) sugebedavau isbut be xanax nebe 3-h o 10-12h bet tik sedint namie,poto metus vaistus po 40-45d vartojimo ,tokios lomkes prasidejo po 4-5dienu,galva plyso,sirdi skaudejo nezmoniskai nuo pat ryto,medikus teko kviest,nes atrode,kad jau toj mirsiu,dabar einu privaciai pas daktara,pacioj pradzioj per pirmas 2h atsikelus surydavau rytais paroxeting 20mg,bromazepam 0.5mg tiapridal 1/4 tada diena bromazepam 0.5mg tiapridal; 1/4 vakare broamzepam 0.5mg ir tiapridal 1/2 padidinus iki 30mg vel tik po poros savaiciu pagerejo

dabar geriu su kovo pradzia palyginus vos 1/4tiapridal tabletes dali per diena,kokias 8h nuo prabudimo iskenciu kol jau silpna pasidaro,bet ir dabar silpna, tiksliau sirdi ir krutinej kaskoks nemalonus pojutis,tampimas,plesimas(vaistu pagalba nebe tokie stiprus kaip seniau)bet tiapridalis nuema ta nerima ir silpnuma su kovo menesiu lyginant kai suvartodavau 100mg tiapridal per 3 kartus 1.5mg bromazepam(po menesio 1mg)

Mano atvejis tikrai labai sunkus,silpna pasidaro 5-7karta per diena,sirdi ir krutinei nemalonus pojuciai plesimai, arba kokioj parduotuvej staiga silpna pasidaro kvepuot sunku,svaigsta galva,atrodo kad toj apalpsi ir esi zoles apsirukes, mirksi kaip narkomanas,seiles ryti sunku kaip manot kokia man reikalinga paroxetnio(seroxat) doze? jei per 3 men nuo 20 iki 30mg padidinus kaskiek pagerejo,sugebejau mesti daug vaistu,bet vistiek dar silpna ir kankinuos,nebenoriu ryti tu bromazepamu ir kitu vaistu kaip koks diedukas priklausomas nuo vaistu o metu tik 22,mano atveju gal daktaras ateity israsys ir 50-60mg? nes paskutini karta sake jei nebus pagereja visiskai kelsim iki 40 ,gal nuo 50 ar 60mg jau pageres ant tiek ,kad galesiu apsieit be tu benzininiu vaistu,isgert rytais AD tablete ir gyventi kaip normalus zmogus ... :sos: :death

Man irgi tas pats ir esame bendraamžiai. Taip pat kvieciausi greitasias gaudavau ampule ir tam kartui geriau. Dariausi kraujo tyrimus, galvos magnetini rezonansa, echoskopija, buvau pas neurologa - nieko blogo nerado. Seimos daktaras israse xanaxo ir lexotanil. Tam kartui geriau buvo. Tada uzsiregistravau pas psichiatre. Israse seroxato ir mirtazapino, o xanaxa liepe numest. Tai as ji ir numeciau. Dabar geriu seroxato 30, lexotanil 1/4 ryte ir nakciai ir mirtazapin 15 nakciai. Bet velgi tam kartui pagerejo, bet dabar vel viskas is naujo :/
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#338228 paroxetinas tuom idomus, kad jis pats stabdo savo metabolizma, didinant paroxetino doze, jo kiekis organizme kyla ne linijine, o eksponentine progresija. 60mg veiks zymiai stipriau, nei 20mg. Mirtazapinas taipogi veikia panasiai, 15mg doze daugmaz veiks kaip migdomasis, tikrasis antidepresantinis poveikis pasireiskia 45-60mg dozem. Kai kurie daktarai kala ir 120mg, nors kazin ar yra tikslas tiek kelt. As pats vartojau 60mg paroxetino + 60mg mirtazapino, kiek pamenu, buvo visai neblogai :)
Vartotojo avataras
Parašė Zaza
#338749 as paroxetino geriu tik 20 mg ir man labai pakanka. Tikrai buvo dideles panikos atakos, depresija ir OKS pries vaista, o vien nuo 20 mg greitai pagerejo. Yra salutiniu, kurie maiso kaip kad mieguistumas, bet isgeriu kavos ir siek tiek atsigaunu. Nors vidinio nerimo nenumalsino, bet as manau pas mane nerimas neisgydomas, jis taip iaugo, kad tapo esybes dalimi.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
Jurgita82 rašė:sveiki,pradejau ir as vartoti paroksetina,kol kas savijauta bloga,lb nerimas ima,man vakarui dar israse tritico trecdali tabletes,ar esat kas bande toki derini??as paskaiciau,kad kartu ju vatoti nelabai galima....

Galima, aš vartojau tokį derinį ir labai greitai pagerėjo, per kokius 2 mėnesius jau jaučiausi žymiai geriau. Tik pradžioj nuo jų šalutiniai labai bjaurūs: svaigsta galva, pykina, bet kai organizmas apsipranta, viskas praeina. Paroxetinas ir trittikas priklauso skirtingoms vaistų grupėms, todėl galima juos vartoti kartu.
Vartotojo avataras
Parašė pykcius
#338914 Noriu paklausti vartojanciu seroxata, ar visiems nuo jo jauciasi nuovargis? Nes bijau pradet ji vartot butent, kad neatsirastu tas nuovargis. Nes ir taip ji jauciu, o jei bent kiek padidetu, butu nebeimanoma dirbti ir aplamai kazka daryti.
Ir daugelis kalba, kad jis nuo nerimo. O pacia depresija gerai gydo, pakelia nuotaika, isvalo galva ir pan?
Parašė BoutThatLife
pykcius rašė:Noriu paklausti vartojanciu seroxata, ar visiems nuo jo jauciasi nuovargis? Nes bijau pradet ji vartot butent, kad neatsirastu tas nuovargis. Nes ir taip ji jauciu, o jei bent kiek padidetu, butu nebeimanoma dirbti ir aplamai kazka daryti.
Ir daugelis kalba, kad jis nuo nerimo. O pacia depresija gerai gydo, pakelia nuotaika, isvalo galva ir pan?

Man tai nesijaucia joks nuovargis. O depresija gydo
Parašė v200x
#343444 Sveiki vel vaidenuos. Geguzes menesi pagaliau isbuvau be jokiu xanax/bromazepam/tiapridal net pirma karta alkoholio paragavau po 6 men pertraukos. Dabar jau vasaros pabaiga vartoju 40mg paroxetino, bet dar karta ar 2 i diena silpna pasidaro,tiksliau kaskokie nemalonus pojuciai,sirdies,krutines,sonkauliu plote. Bet jau galina iskentet be vaistu. Bet efektas visad jautesi didinus vaistus 20,30,40mgm ir tai daktaras nenorom 40mg padidino mano prasymu nes jam sake ten is jo patirties 50mg yra maximumas.
Po geru gerimu dar kita diena silpna pasidaro ypac jei 2d pjanke. Tai biski padrasko ir pakankina tas ale nerimas, po karkles festo 3d gerimo net 2x isgeriau bromazepam ir tai trumpam tepadejo.zodziu nervai ir alkoholis nelabai draugauja
Dar sirdi pradejo stipriai musti nuo bet kokio fizinio kruvi mazdaug tuo metu kai pradejau vartoti vaistus nesvarbu ar tai krepsinis,tinklinis,plaukimas iskart stipriai musa kaip nera gyvenime muse nors sporto salej budavo didelis ir sunkus fizinis kruvis.laukia vizitas pas daktara
Beda kad rugseji turiu bilietus i londona , bet nervai neisgyditi, reikia daug seroxato ilgam laikui nes vartoju 40mg antra beda ta siirdis velgi toks jausmas,kad del nervu cia,nes karklei eilej laukiant irgi stipriai plakt pradejo is oro ir gan ilgai.nors jokio jaudulio ar nerino nejauciau bet faktas ,kad dar sveikata nepagerejus o i uzsieni norisi islekt pagyventi ir pailseti nuo kasdienines rutinos
Vartotojo avataras
Parašė VVika
v200x rašė:Sveiki vel vaidenuos. Geguzes menesi pagaliau isbuvau be jokiu xanax/bromazepam/tiapridal net pirma karta alkoholio paragavau po 6 men pertraukos. Dabar jau vasaros pabaiga vartoju 40mg paroxetino, bet dar karta ar 2 i diena silpna pasidaro,tiksliau kaskokie nemalonus pojuciai,sirdies,krutines,sonkauliu plote. Bet jau galina iskentet be vaistu. Bet efektas visad jautesi didinus vaistus 20,30,40mgm ir tai daktaras nenorom 40mg padidino mano prasymu nes jam sake ten is jo patirties 50mg yra maximumas.
Po geru gerimu dar kita diena silpna pasidaro ypac jei 2d pjanke. Tai biski padrasko ir pakankina tas ale nerimas, po karkles festo 3d gerimo net 2x isgeriau bromazepam ir tai trumpam tepadejo.zodziu nervai ir alkoholis nelabai draugauja
Dar sirdi pradejo stipriai musti nuo bet kokio fizinio kruvi mazdaug tuo metu kai pradejau vartoti vaistus nesvarbu ar tai krepsinis,tinklinis,plaukimas iskart stipriai musa kaip nera gyvenime muse nors sporto salej budavo didelis ir sunkus fizinis kruvis.laukia vizitas pas daktara
Beda kad rugseji turiu bilietus i londona , bet nervai neisgyditi, reikia daug seroxato ilgam laikui nes vartoju 40mg antra beda ta siirdis velgi toks jausmas,kad del nervu cia,nes karklei eilej laukiant irgi stipriai plakt pradejo is oro ir gan ilgai.nors jokio jaudulio ar nerino nejauciau bet faktas ,kad dar sveikata nepagerejus o i uzsieni norisi islekt pagyventi ir pailseti nuo kasdienines rutinos

Tau alkoholis pakenke, nes is tra depresantas. Gerk savo paroxeitina 40 ir neliesk alkoholio ir viskas bus gerai.
Parašė v200x
#343497 Vartojant paroxetin 40 sumazejo potencija, jokio sex noro. Pailgejo istverme nebe 10 min o 1-2 h akto ir tai pabaigti neina drozk kiek gali 0 pojuciu, na su dailia panele sviesoj be apsaugu kaip seniau max 10min idomiai cia
Dar priaugo svoris nuo 79 iki 89kg velgi jokio fizinio kruvio,picos,mesainiai, daumantu padazu bonkos per 2 kartus sueina + paroxetin tai manau viskas susidejo i ta 10kg prieaugi per 5men kai sportuodams max 85 pasiekfavau
Velgi pas daktara nenueinu musa smarkiai sirdi nuo bet kokio kruvio ,ar pradedu plaukt,tinklinis,kasis,fule,atsispaudimai,prisitraukimai,svoriai iskart sirdi smarkiai musa ir ora gaudau idomu ar nuo svorio cia plius 10kg bet per 3 men biski istverme tepadidejo(uzlipu pusiau begdamas i 5 auksta ir gaudau pompa ir sirdi laikau , kad neiskristu vs pradzioj pusiaukeli galva sukas ora truksta sirdis dauzos i siena isikibes ora gaudau.

Su alkoholiu geriu kiekviena savaite liepa ir rugjputu po 1-2d iki komos po 6 men pertraukos ir vaistu pastebejau kad daznai balti arkliai prasideda,kaip nesveikas koks ypac po sio savaitgalio 3dienas geriau ,pirma nakti nemiegojus 40h isviso ten vos policija neisveze ir nenukrate o nieko is tos nskties nepamenu visiskai karkles feste.2d po pjankes bloga bromazepam teko traukt ir siandien darbe vel puse dienos biski sukas galva nerimas,tampo krutine sirdi ir kitur velgi kaltas tik alkoholis nes tik po geru pjankiu kita diena biski tas priepuolos padauzo,fb po 3 dienu biski rimciau. Na kaipnors istempsiu sio savaitgalio 2 dienu gerimis palangoje ir poto apsiraminsiu.beda kad noriu i londona isvaziuot bilietai yra,bet jokio fizinio darbo dirbt negaleciau apart ofise sedejimo ar vairuotojo.o sveikata visiskai nepraejus+ sirdis labai musa nuo kruvio fizinio mreikes tirtis sirdi nors itariu ir vaistus,nes karkles eilej laukiant smarkokai plake nors jokio nerino nejauciau po kokiu 20min praejo tas smarkokas plakimas.. atsiprasau uz visas klaidas ir gramatikos nebuvima ,per telefona nepatogu rasyti if taisyti teksta
Vartotojo avataras
Parašė VVika
v200x rašė:Vartojant paroxetin 40 sumazejo potencija, jokio sex noro. Pailgejo istverme nebe 10 min o 1-2 h akto ir tai pabaigti neina drozk kiek gali 0 pojuciu, na su dailia panele sviesoj be apsaugu kaip seniau max 10min idomiai cia
Dar priaugo svoris nuo 79 iki 89kg velgi jokio fizinio kruvio,picos,mesainiai, daumantu padazu bonkos per 2 kartus sueina + paroxetin tai manau viskas susidejo i ta 10kg prieaugi per 5men kai sportuodams max 85 pasiekfavau
Velgi pas daktara nenueinu musa smarkiai sirdi nuo bet kokio kruvio ,ar pradedu plaukt,tinklinis,kasis,fule,atsispaudimai,prisitraukimai,svoriai iskart sirdi smarkiai musa ir ora gaudau idomu ar nuo svorio cia plius 10kg bet per 3 men biski istverme tepadidejo(uzlipu pusiau begdamas i 5 auksta ir gaudau pompa ir sirdi laikau , kad neiskristu vs pradzioj pusiaukeli galva sukas ora truksta sirdis dauzos i siena isikibes ora gaudau.

Su alkoholiu geriu kiekviena savaite liepa ir rugjputu po 1-2d iki komos po 6 men pertraukos ir vaistu pastebejau kad daznai balti arkliai prasideda,kaip nesveikas koks ypac po sio savaitgalio 3dienas geriau ,pirma nakti nemiegojus 40h isviso ten vos policija neisveze ir nenukrate o nieko is tos nskties nepamenu visiskai karkles feste.2d po pjankes bloga bromazepam teko traukt ir siandien darbe vel puse dienos biski sukas galva nerimas,tampo krutine sirdi ir kitur velgi kaltas tik alkoholis nes tik po geru pjankiu kita diena biski tas priepuolos padauzo,fb po 3 dienu biski rimciau. Na kaipnors istempsiu sio savaitgalio 2 dienu gerimis palangoje ir poto apsiraminsiu.beda kad noriu i londona isvaziuot bilietai yra,bet jokio fizinio darbo dirbt negaleciau apart ofise sedejimo ar vairuotojo.o sveikata visiskai nepraejus+ sirdis labai musa nuo kruvio fizinio mreikes tirtis sirdi nors itariu ir vaistus,nes karkles eilej laukiant smarkokai plake nors jokio nerino nejauciau po kokiu 20min praejo tas smarkokas plakimas.. atsiprasau uz visas klaidas ir gramatikos nebuvima ,per telefona nepatogu rasyti if taisyti teksta

Libido ir potencija numusa beveik visi AD, bet atsistato,
Svorio tu priaugai ne nuo paroxetine, o nuo picu, padazu ir kito slamsto. As geriu daug metu paroxetine, bet kadangi needu slamsto, nepriaugau nei gramo, Net olanzapinas, kuris visiems augina svori, man nepriaugino. Reikia ziureti mityba, kad nekaltinti vaistu svorio prieaugyje.
Alkoholis yra depresantas, tad nekeista, kad pas tave ir sirdis baladojasi ir nerimas kabina. Tu gal mesk ta alkoholi ir normaliai gydykis, nes nusivaziuosi visai I pekla.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#343550 Laukiu vizito pas psichiatrę. Labai bijau. Savijauta banguota, čia kažko imuosi, darau, kitą dieną nuo ryto nesinori nieko. Bandžiau stebėti save, gal bipolinė vystosi depresija, bet pasirodo, kad ne. Žodžiu su dabartiniu deriniu nesijaučiu gerai, labiau jaučiu pablogėjimą.

Berods vienas dar nebandytas AD yra Seroxat. Ir labai bijau, kad jo nepaskirtų ambulatoriškai gydantis. Nes pasiskaičius čia jūsų kančias, kol įsivažiuoja vaistas, tai nerimas ima.

Šiaip tai esu gilioj duobėj, nes net nežinau, kodėl man netinka nei vienas AD ar jų derinys. Kada pagaliau išlysiu iš sunkios depresijos.... :bloga

Beje, viena pažįstama vartoja Seroxat, tai lyginant, kada ji vartojo venlafaksiną ir dabar tai didelis pokytis svoryje. Dabar ji priaugusi nemažai svorio.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
K2_fujative_K2 rašė:
keistu deriniu tave gydo.. kazkokia misraine.. dozes ne I tema kvetiapino tik 25 kai bupriono 300 , vieno vaisto minimum kito maximumas ir siaip pagal tavo simptomus geriausia butu seroxatas - clonazepamas po 1 mg du kart dienoi ryte 0,5 ir vakare 0,5 ir nakciai kitas vaistas arba kvetiapino doze. Zodziu gulkis I ligonine ir atsirink vaistus jei gydytoja tokia beviltiska

Nu sorry, gal gydytojai geriau žino, kuo gydyti. Tuo labiau, kad esu gulėjusi ligoninėje.
Jokia čia mišrainė. 25 mg kvetiapino yra paskirta man miegui. Clonazepamas tik nusiraminimui, kaip tik jo noriu nusikratyti. Atminčiai labai negerai. Pati bandau mažinti dozes.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#344331 Kaip tik buvau pas psichiatrę. Ji man pasiūlė dar išbandyti paroxetine.
Aš labai sutrikau. Atsisakiau šiam mėnesiui. Girdėjau, šalutiniai bjaurūs. Todėl galvoju, ar verta pradėti ambulatoriškai pradėti vartoti seroxat, ar geriau atsigulus į ligoninę?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
HappyAngel rašė:Kaip tik buvau pas psichiatrę. Ji man pasiūlė dar išbandyti paroxetine.
Aš labai sutrikau. Atsisakiau šiam mėnesiui. Girdėjau, šalutiniai bjaurūs. Todėl galvoju, ar verta pradėti ambulatoriškai pradėti vartoti seroxat, ar geriau atsigulus į ligoninę?

O kur tu girdejai salutiniai bjaurus ? Dazniausias salutinis pradejus vartoti pykinimas, o daugiau viskas gerai su tuo seroxatu. Tai vienintelis antidepresantas kuris padeda greit ir yra tikrai efektyvus. Nuo bupriono kury tu gerei ar escitalopramo nemaziau salutiniu buna is asmeninies patirties netgi daugiau.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Phurriz rašė:
O kur tu girdejai salutiniai bjaurus ? Dazniausias salutinis pradejus vartoti pykinimas, o daugiau viskas gerai su tuo seroxatu. Tai vienintelis antidepresantas kuris padeda greit ir yra tikrai efektyvus. Nuo bupriono kury tu gerei ar escitalopramo nemaziau salutiniu buna is asmeninies patirties netgi daugiau.

Girdėjau iš pažįstamų, kurios dabar vartoja seroxatą. Žinau, viskas individualu. Tiesiog yra tokia baimė, matyt, prigąsdino per daug. Pasakojo, kad ypač sustiprėja mintys apie savižudybę, nerimas ir pan. Ir tokius šalutinius kentė ne kelias dienas. Mano patirtis pvz. su venlafaksinu yra tragiška, aš dvi savaites gulėjau lovoje kaip gyvas lavonas, tiek psichologiškai, tiek fiziškai. Netiko, nepriprato organizmas prie jo.
Elontrilį labai gerai toleruoju. Šalutiniai buvo patys geriausi - aktyvumas, noras kažką veikti, laimės pojūtis, optimizmas ir pan. Deja po 2 sav. tai dingo, laimė per tas dvi savaites labai daug ką nuveikiau. Nuo Escitalopramo buvo mieguistumas, su virškinimo traktu problemos.
Dėl efektyvumo nežinau, vieni kalba, kad lyderis venlafaksinas, po jo escitalopramas. Dar kitas šaltinis teigia geriausi - Zoloft ir Cipralex. Nežinau, kuriuo šaltiniu pasitikėti. 2009 m. rezultatai http://abcnews.go.com/Health/MindMoodNews/story?id=6761204&page=1

Tiesiog ligoninėje gyd.psichiatras pasakė, kad escitalopramas yra saugesnis, t.y. turi mažiau šalutinių nei paroxetinas.