Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Laikas
#341447 As isgeriau per didele doze netycia. Siaip as geriu 675mg. Bet paemiau vakare geriant dar viena 450mg tabelete. Ar cia nieko blogo ? Gal kas nors zino.
Daktaras mano sake, kad nieko tokio, bet nuojauta kuzda, kad nera gerai, kad taip isgeriau.
Parašė BoutThatLife
Laikas rašė:As isgeriau per didele doze netycia. Siaip as geriu 675mg. Bet paemiau vakare geriant dar viena 450mg tabelete. Ar cia nieko blogo ? Gal kas nors zino.
Daktaras mano sake, kad nieko tokio, bet nuojauta kuzda, kad nera gerai, kad taip isgeriau.

Tikrai nieko blogo. As esu isgeres 10 kartu didesne doze vieno stipraus vaisto ir nieko blogo nebuvo. Del tiek kiek tu isgerei gali net nesijaudinti ;-)
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#341485 gal ir ne kritine doze virsijai, bet ar gerai jautiesi?

gerk daugiau vandens kad atskiestu. galimas viduriavimas ir pykinimas manau tokiu atveju. Vandens arbatos, ar panašiai, bet jei bloga bėk pas medikus
Parašėlaikas1
#341504 Nelabai, siaip sau. Ar gali idomu jie paveikti nuotaika, jei virsiji doze ?
Vartotojo avataras
Parašė Laikas
#341513 Ir aciu uz patarimus Virtual
Parašė laikas1
#341586 kas nors cia gyvas ?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#341610 laikas, mūsų forume galima turėt tik vieną vartotoją! Taisyklės: http://www.depresijosklubas.lt/forumas/ ... 78&start=0

Ir nesupratau ko tu nori iš kitų narių? Kad galvą paglostytų už tai, kad bele kaip vartoji vaistus? Litis gali būt ypač pavojingas, toksiškas, blogiausia tai ne tai kad gali mirt, bet gali tapt luošiu visam gyvenimui!!! Perdozavot... KĄ DARYT? Marš į ligoninę su vaistų lapeliu... Kiekvienam vaistų lapelį apie tai rašo.
:rek
Vartotojo avataras
Parašė Laikas
#341636 Kuroshitsuji, as paprasciausiai negalejau uzeiti i savo profili, del to susikuriau kita. Va taip. Daktaras sake, jeigu perdozuoji daug tada galimos komplikacijos. Manes nei pykino nei ka, norejau paprasciausiai is nariu susizinoti nuomone, kuo aiskesne. Paziurek i mano ankstesnius postus ka rasiau. Nerėk cia :)
Vartotojo avataras
Parašė Laikas
Kuroshitsuji rašė:Litis gali būt ypač pavojingas, toksiškas, blogiausia tai ne tai kad gali mirt, bet gali tapt luošiu visam gyvenimui!!!
:rek

??
Parašė BoutThatLife
Laikas rašė:Kuroshitsuji, as paprasciausiai negalejau uzeiti i savo profili, del to susikuriau kita. Va taip. Daktaras sake, jeigu perdozuoji daug tada galimos komplikacijos. Manes nei pykino nei ka, norejau paprasciausiai is nariu susizinoti nuomone, kuo aiskesne. Paziurek i mano ankstesnius postus ka rasiau. Nerėk cia :)

Neklausyk nesamoniu apie mirimus ka prirase. Tu padauginai minimum tai tau tikrai nieko nebuvo nera ir nebus. Buk ramus ir nebeklausinek to pacio..
Vartotojo avataras
Parašė Laikas
#341646 Dekui BoutThatLife. :)
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#351565 Kiek suprantu cia visi bipolinius gydo liciu. O kaip del rezistentiskos, sunkios depresijos?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Crazy rašė:Kiek suprantu cia visi bipolinius gydo liciu. O kaip del rezistentiskos, sunkios depresijos?

Dazniau gydo depakinu, bet jis ne velnio neveikia depresijos. Del bipolinio, pirmiausiai reik isbandyt viska, kas turi antidepresantinio poveikio, bet nera AD. Litis gerai klasikinej euforinei manijai, bet prastas antidepresantas.
Dauguma neuroleptiku yra ir AD, quetiapinas, olanzapinas, aripiprazolis, amisulpridas.
Lamotriginas is antiepileptiku stipriausiai veikia depresija, jis nesivartoja su quetiapinu ir depakinu.
Olanzapino - fluoxetino kombinacija. Is esmes bet kuris antidepresantas, nes olanzapinas labai stiprus anti-manikas.
Bupropionas - maziau "switchina' i manija
Mirtazapinas - irgi nera toks manikogeniskas.
Venlafaksinas - jei depresijos forma labai stipri ir niekas nepadeda. Vienas is antidepresantu, turinciu duomenu apie veikima butent bipolinei depresijai.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#357350 Pradėjau gerti litį per dieną 450 mg. Geriu ryte 225 mg ir vakare. Bet nesuprantu, ar kiek padeda. Nuotaika dabar kaip tik prastoka. Geriu dar tik penkta diena.
Įtaria bipoliškumą. Spėju ne klasikinę bipolinę depresiją, bet nuotaikų kaitą. Jos nesutvarkė nei depakine nei finlepsin. Įdomu, koks AD labiausiai tinka su ličiu.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#357351 Gaila, bet, iš biggie išvardintų vaistų kaip AD man nei vienas netiko. Beviltiška man jau viskas. :death