Moderatorius: signs

Parašė K2_fujativeK2
biggie rašė:Geriu ryte 2,5mg ir vakare, galiu pasakyt super

Man ir sis vaistas patikdavo
Parašė Ethan
#340744 Perdozavau šito vaisto ką tik. Dabar turiu silpnaprotystę ir nebeturiu beveik visai emocijų. Be jokios tolerancijos išgėriau 7.5 mg (tris tabletes), nes norėjau apsinešti. Kritau kaip negyvas ir miegojau 18 val. Kitą ir sekančią dieną vėmiau. Jau gal trys paros praėjo, bet galvą skauda, spaudžia, priekinę skilty. Svaigulys, jaučiu sunkumą mastyti, nejaučiu emocijų, kaip zombis, chroniškas girtuoklis, jaučiuosi girtas. Tai pat sukėlė didelę nemigą ir beprotišką nerimą, bet tai dabar jau praeina. Nužudžiau savo smegenis, priekinę skiltį. Gyvas košmaras. Nebežinau ar ši žemė nori, kad aš ant jos paviršiaus dar ilgiau būčiau. Dieve, padėk man. Tik gaila, kad jo nėra. Dieve, padėk.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#340750 Manau viskas bus gerai . Nuo trijų tablečių negalėjo taip atsitikti . Aš ne daktaras ,bet manau tau praeis . Aš gerdavau lorofen tik po 1 tabl .
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#340753 Aš keturias esu išgėrus kartą ir nieko panašaus neįvyko..miegojau tik ir viskas
Parašė BoutThatLife
Ethan rašė:Perdozavau šito vaisto ką tik. Dabar turiu silpnaprotystę ir nebeturiu beveik visai emocijų. Be jokios tolerancijos išgėriau 7.5 mg (tris tabletes), nes norėjau apsinešti. Kritau kaip negyvas ir miegojau 18 val. Kitą ir sekančią dieną vėmiau. Jau gal trys paros praėjo, bet galvą skauda, spaudžia, priekinę skilty. Svaigulys, jaučiu sunkumą mastyti, nejaučiu emocijų, kaip zombis, chroniškas girtuoklis, jaučiuosi girtas. Tai pat sukėlė didelę nemigą ir beprotišką nerimą, bet tai dabar jau praeina. Nužudžiau savo smegenis, priekinę skiltį. Gyvas košmaras. Nebežinau ar ši žemė nori, kad aš ant jos paviršiaus dar ilgiau būčiau. Dieve, padėk man. Tik gaila, kad jo nėra. Dieve, padėk.

Tikrai ne nuo lorafeno. Cia nuo ligos pacios. As gal 10 per karta esu isgeres tai uzmigau ir viskas pries daug metu. Seni geri lengvi vaistukai
Parašė Ethan
#340825 Truputi perdėtai sureagavau. Sekančią dieną po lorafen truputi girtas buvau. Dabar jau viskas gerai, išsigalvojau. Galvą dar skauda, bet po truputį mažėja. Tiesiog tai buvo pirmas kartas kada pagirias patyriau (nuo benzų).
Parašė BoutThatLife
Ethan rašė:Truputi perdėtai sureagavau. Sekančią dieną po lorafen truputi girtas buvau. Dabar jau viskas gerai, išsigalvojau. Galvą dar skauda, bet po truputį mažėja. Tiesiog tai buvo pirmas kartas kada pagirias patyriau (nuo benzų).

Tai nemanau, kad buvo tokiu kvailu kurie tavo istorija patikejo ;-)
Vartotojo avataras
Parašė Nerijana
#341729 O as juos per suzadetinio laidotuves geriau...jauciausi kaip zombis gerai kad drauge tas tabletukes saugojo o man tik po viena dave taip tada ju prisiryti norejosi...kad uzmigti ir nebeatsiketi....ir dabar kartais norisi....
Parašė BoutThatLife
Nerijana rašė:O as juos per suzadetinio laidotuves geriau...jauciausi kaip zombis gerai kad drauge tas tabletukes saugojo o man tik po viena dave taip tada ju prisiryti norejosi...kad uzmigti ir nebeatsiketi....ir dabar kartais norisi....

Prisigersi vaistu ir kas is to ? Ligoninei atgaivins ir liksi invalide visam gyvenimui, o gal netgi nereiks ligonines namie prabusi su pazeistom smegenim. Kalbejau su daug zmoniu kurie vaistu prigere tai tik susizalojo save ir nieko tuom nepasieke
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#341859 Susimažinau lorazepamo dozę per pusę savarankiškai ir šiandien pasakiau daktarei, kad geriu tik pusę. Galvojau papriekaištaus, bet tik pasakė nuo šiol gerkit tą pusę, vis tiek jauna esate, negerai daug. Tai aš bent džiaugiuosi, jog miegu gerai. Bet atsikelt ryte vis vien sunku. Nors gal kada pavyks išvis nulipt nuo jų. Tada būtų puiku.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#342235 Menesi maisiau lorafena 2.5 su ketipinor 25mg tai kaip uzvilkdavo ir nuotaika ir jegu atsirasdavo kazkaip po ligonines laikas pradinginejo :bloga
o dabar lorafenas tik tinguli suima nebetaip veikia ir jei ketipinoro isgeri daugiau tai lorafena kazkaip blokuoja.
Vartotojo avataras
Parašė Seigmen
#343459 Nepadeda nei nuo nerimo, nei nuo nemigos, tik sutrinka judesių koordinacija ir kūnas pasidaro nebe toks valdomas, mėto į šonus ir etc. Aišku kai pavyksta užmigti galima išmiegoti iki 18 val., bet man nepatinka šitie vaistai.
Parašė Linksmas
#343460 Lorafenas žiaurus yra. Gerdavau jį vakarais, kaip ir nuo miego, kaip ir nuo nerimo buvo paskyrę. Visiškai jokio poveikio nepajutau. Na tik įdomiai buvo kai vieną kartą 4 įvariau, tai prisimenu viską kaip per sapną, daug vaikščiojau, dariau daug nesąmonių, kita diena juoda buvo, kadangi prikrėčiau truputėlį nesąmonių tai į švėkšną buvo išvežę, negerų žmonių intencija buvo, kad mane paguldytų, tačiau budintis gydytojas buvo protingas žmogus ir mes vienas kitą labai puikiai supratome, tai viskas baigėsi gerai. Iš šono ko gero žiauriai atrodžiau, nes pats esu matęs kaip nuo lorafeno od žmonės atrodo.
Ai apskritai kiek esu raminamųjų gėręs niekad man jie nieko gero nedavė, tai dažniausiai tiesiog pats savavališkai nutraukdavau jų vartojimą, net ligoninėje apsimesdavau, kad gerdavau juos kai iš tikro tik už dantų tabletę užsikišdavau, o po to išspjaudavau. Kažkokia narkomanija, daugiau nieko.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#343473 NU kai lorafenas velka, dar isgerus man sako tu pasiziurek i veidrodi kaip atrodai, man jau baisu daros :D