Moderatorius: signs

Parašė faithless
Osvaldas rašė:
faithless rašė:kam nors yra buves toks bajeris kad nebeiseina diena uzmigt? geriu valdoxana venlafaksina ir respiridona

Man taip jau daugiau negu metus. Per mėnesį tik du, tris kartus užmiegu dieną, nors beveik kasdien noriu pamiegot dienos metu. Išeina tik pagulėt. Mintys, mintys ir dar kartą mintys. Galima išprotėt.

Iš vaistų dabar naudoju tik Xeplion'ą, kuris yra praktiškai tas pats, kas respiridonas. Skirtumas, kad jį leidiesi kas mėnesį.

Kažkada gėriau venlafaksiną, tai jį ligoninėj nuėmė, nes sakė, kad jis gali sukelti nenustygimą vietoje.

bet idomu del ko taip yra, nakti normaliai viskas, bet ryte jei prabundi viskas, be sansu uzmigt, kaip ir sakai tik pagulet iseina.. ar cia gali but ,kad venlafaksinas taip veikia?
Vartotojo avataras
Parašė Vėjo
#343612 Man su xeplionu irgi sunku dieną užmigt. O su rispolept consta negalėdavau pabust rytais, o jei jau per jėgą vis gi išsirisdavau ir kažkur ryte išeidavau, tai iki galo prasiblaivydavau tik po kelių valandų.
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#343671 man tau jau net nebejuokinga, jeigu tik lapelyje yra vienas is 100000, tai butinai man.
lapeliu pries vartojant vaistus neskaitau, tai isitikinimas negali buti, paaiskeja po to...
Pvz, nuo olanzapino labai rakina pusle, ir negaliu normaliai pasislapinti, nuo quetiapino kyla opeles burnoje :bloga
vaistu isbandyta n plius k, mano psichiatras isejo is darbo, ryt pas nauja, ziuresim, ka sugalvos :(
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#344473 Nuo Mizartapino dvokas rytais is burnos ar is skrandzio dantu pasta nepanaikina. Metus vartojant nutraukimo sutrikimas, nutraukinejant ryskeja depresija, svaigsta galva. Apetitas kaip pas parsiuka valgai bet, kad tik skrandis butu pilnas.

Olanzapinas norisi saldumynu. Kelia seksualini stimula

Kvetiapinas noras valgyt, gali but baime, oro trukumas, vaizdiniai atsargiai su juo. Kelia seksualini stimula.

Escitalopram paryskejas vaistas, zandikaulio kaustymas, pykinimas vairuojant. Mazina seksualini stimula ir apetita.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Vaiduk rašė:Nuo Mizartapino dvokas rytais is burnos ar is skrandzio dantu pasta nepanaikina. Metus vartojant nutraukimo sutrikimas, nutraukinejant ryskeja depresija, svaigsta galva. Apetitas kaip pas parsiuka valgai bet, kad tik skrandis butu pilnas.

Olanzapinas norisi saldumynu. Kelia seksualini stimula

Kvetiapinas noras valgyt, gali but baime, oro trukumas, vaizdiniai atsargiai su juo. Kelia seksualini stimula.

Escitalopram paryskejas vaistas, zandikaulio kaustymas, pykinimas vairuojant. Mazina seksualini stimula ir apetita.

Dazniausiai kaip tik nuo olanzapino nesinori sekso ir mazina libido. Idomiai tu cia. Nuo mirtazapino dvokas ? Kas cia per nesamone ? Bent juoka sukele :DD Nuo escitalopramo pykinimas butent vairuojant ? Dieve.. Ka tu prirasei. Neklaidink zmoniu. Parasyk cia tik tavo nuomone, nes po to kazkas paskaitys ir bus suklaidintas
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#344480 Tai cia ir yra rasyti savai nuomenej juk pas kiekviena skirtingai, zmoniu neklaidinu ka cia prisigalvoji
Parašėnemoku
#344494 Dvokas iš burnos atsiranda todėl, kad džiūsta burna (turbūt nuo vaisto) ir nepakankamai prižiūri dantis, t.y. nesidarai higieninio valymo kas pusę metų, nenaudoji dantų siūlo ir t.t.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
nemoku rašė:Dvokas iš burnos atsiranda todėl, kad džiūsta burna (turbūt nuo vaisto) ir nepakankamai prižiūri dantis, t.y. nesidarai higieninio valymo kas pusę metų, nenaudoji dantų siūlo ir t.t.

Dvokas mano atveju atsiranda nuo grynai remerono
Vartotojo avataras
Parašė Zaza
#345081 Sveiki,
Man tris paras klaikiai sukosi galva, kad net vemiau, ar gali taip atsitikt staigiai nutraukus antidepresantus (seroxatas, flanksolis)? Ar yra taip kam nors buve?
Net greitaja kvieciau, maniau jau mirstu..
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#345082 Nuo fluanxolio labai abejoju, kiek mg per dieną vartojai?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Zaza rašė:Sveiki,
Man tris paras klaikiai sukosi galva, kad net vemiau, ar gali taip atsitikt staigiai nutraukus antidepresantus (seroxatas, flanksolis)? Ar yra taip kam nors buve?

Panasu i panikos ataka
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Phurriz rašė:
Zaza rašė:Sveiki,

Panasu i panikos ataka

Jei metei antidepresantus galejo atsinaujint simptomai, jei skyre nuo galvos svaigimo. Jei ilgesni laika negerei antidepresantu ir galvojai, kad gerai yra...galejo paumeti.
Parašė Pavel
#345829 ....,-Per tuos metus kai sergu ,surijes ju tiek,kad....,-O ,jei dar buciau klausęs savo psichu gydytojo : Israsydavo 1200mg. Kviatepino parai....,-Pavartojau pora kartu...,kazkas ne taip pasidare....,-Kai didziausia isbandyta norma 800 ar 900mg....,-Nuo Rispolept constos kasos uzdegima gavau...,-Per nepilnus 2 menesiu nuo 82kg iki 68kg svori numeciau :D ....,-Dabar puse metu nevartoju jokiu vaistu,nueinu tik issirasau...,-Turiu pasirinkti ar gyventi ilgiau"durneliu"..,ar nusibaigti greitai "normaliu"....,- valgau tik po stikline kas 2,5h....,-Maziau vartokite vaistu,chebra....
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#345856 Ar tikrai antidepresantai labai kenkia kepenims ? Dauguma žmonių geria įvairius vaistus ir gyvena . :?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#346033 Taip jau yra su tais vaistais, vieną gydo, kitam kenkia. Pasirenkam mažesnę blogybę.
maingirduk, papasakosiu tikrą istoriją su savo bobute, visą gyvenimą gėrė vaistus, bet stuktelėjus 80 metų pradėjo skaityt informacinius lapelius, nes draugės skaitė ir mokino ir pradėjo nebegert vaistų, nes mat kenkia kepenims ir dar velniai žino kam. Nu ir ką... po kelių mėn. bac insultas... reanimacija, po kurios ji niekad nebebuvo tokia kokia buvo, pateko į slaugos namus kur kliedėjo iki pat pabaigos nepažindama mūsų. :bloga maingirduk, tu gydytojai savo pasakyk kad bijaisi dėl to, nes gal vieni antidepresantai labiau kenkia, kiti mažiau.