- 2015 09 08, 14:26
BoutThatLife rašė:Siandien negeriau cloziko pazet kas bus ir sulaukiau keistu isgyvenimu ;-) Visa diena praleidau verkdamas susirietes ir drebedamas su visiska neviltim nors zinojau reikia isgerti tablete ir viskas praeis, bet norejau save pakankinti pats nezinau kodel. Juokas ima istikro kai pagalvoji kai daktarai raso clonazepama jauniem zmonem is vienos puses tai mano ir daugelio zmoniu nuomone vienas geriausiu vaistu nerimui malsinti ir panikos atakom ir baimem, bet jauniem zmonem jo nepatarciau gerti, nes labai didele tikimybe, priprasit. As pats sau pasiskyriau sy vaista, nes man gera nuo jo nors zinojau, kad blogai darau jy gerdamas nemazom dozem nors dar esu gana jaunas neturiu net 30. Kai 10 metu domiuosi psichiatrija vaistais ir visa kita tai pas daktare einu tik vaistu isirasyt kokius as pasakau ir kokiu man reikia, pencininke daktare nieko nesusigaudo ir raso 60 tableciu i menesi cloziko nieko nesuprasdama. Is vienos puses uzkniso paciam save gydyt. Betkokiu atveju sitas vaistas yra tikrai veikiantis tik zekit nepripraskit ;-)
Tokie metinėjimai dieniniai tau sukelia šlamšto ir tu į jį gilinies , bet tas šlamštas didžiaja dalim itakotas abstinencijos . Tada gaunasi ,kad bijai dar labiau , vėl griebi tabletes. Taip žaisdamas nemesi . Meti jei išeina ketvertuką nuo tabletės , gauni šlamšto tokią dozę , kokia pakeli ir prie to dar ir bėdų paslėptų išsprendi . Ir taip palaipsniuj iki nulio .
Dar vienas sušiktas dalykas šios priklausomybės , kad tabletė patampa ramsčiu ir bijoma jį parast .
Kad ir kokie ten gydytojai , jie nekalti ,kad pats šudą mali .
I'm dictator

Bet tavo postas tokia nuotaiką užvarė
"Apie save dar pakutinį parašysiu komentarą ... O ką apie mane ... ką apie mane ... pala pala ..." (bandau tapt sveiku internautu)