Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
trikse rašė:Tie skausmai mane ir privede prie tokios busenos. Skauda o nezinai nuo ko,nieko neranda.

Hipochondrija vadinasi. Jo praejas ir as visus daktarus seniau ir nieko nerado nors viskam blogai
Parašė trikse
#346370 Tikiuosi kad pades,nes kencia visi seimos nariai. Zadu gultis i streso skyriu Palangoj,gal greiciau pasieksiu pasveikima :)
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
trikse rašė:Tikiuosi kad pades,nes kencia visi seimos nariai. Zadu gultis i streso skyriu Palangoj,gal greiciau pasieksiu pasveikima :)

O tai ka tau labiausiai skauda ?
Parašė trikse
#346372 Viska :D viskas prasidejo nuo galvos skausmo,puses veido,pusiausvyros nejutimo,silpnumo. Sirdies plote skausmai,pulsas sukylantis,skrandis,zarnynas. Svorio netekimas,temperatura laikosi 37,1.. visokie tirpimai,deginimo pojuciai. Siaubas kiek prirasiau :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
trikse rašė:Viska :D viskas prasidejo nuo galvos skausmo,puses veido,pusiausvyros nejutimo,silpnumo. Sirdies plote skausmai,pulsas sukylantis,skrandis,zarnynas. Svorio netekimas,temperatura laikosi 37,1.. visokie tirpimai,deginimo pojuciai. Siaubas kiek prirasiau :achtung

Seroxatas tikrai pades nuo pusiausvyros nejutimo. Man padejo
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
trikse rašė:Viska :D viskas prasidejo nuo galvos skausmo,puses veido,pusiausvyros nejutimo,silpnumo. Sirdies plote skausmai,pulsas sukylantis,skrandis,zarnynas. Svorio netekimas,temperatura laikosi 37,1.. visokie tirpimai,deginimo pojuciai. Siaubas kiek prirasiau :achtung

viskas ir man buvo panasiai pradzioi.. :) dabar po kiek metu i sizofrenija isivyste :death warm
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
trikse rašė:Tai vaistus vartojant issivyste?

Nebijok tau neisivystis :super tie simptomai kur parasei puikiai seroxatas sutvarkis.
Parašė trikse
Phurriz rašė:

Nebijok tau neisivystis :super tie simptomai kur parasei puikiai seroxatas sutvarkis.

As visko bijau :bloga apskritai nesuprantu kodel taip vyksta su visais..
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
trikse rašė:
Phurriz rašė:

As visko bijau :bloga apskritai nesuprantu kodel taip vyksta su visais..

Tai ir baime jauti ? Papasakok
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
trikse rašė:Nerima,baime,kas vyksta su manim,kas bus toliau.. ar pajegsiu is viso to islipt.

As tai cia normali baime, jau pagalvojau nesamoningas baimes kokias as jauciu. Prigasdinau tave su sizofrenijom nekreipk demesio :bloga :D
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Phurriz rašė:
trikse rašė:Nerima,baime,kas vyksta su manim,kas bus toliau.. ar pajegsiu is viso to islipt.

Ai tai cia normali baime, jau pagalvojau nesamoningas baimes kokias as jauciu. Prigasdinau tave su sizofrenijom nekreipk demesio :bloga :D
Parašė trikse
#346390 Nu kaip ir normalios baimes,bet jos veda i nerima,kuris man visai nepadeda. Kaip tu gyveni su tuom?