- 2015 10 30, 17:42
Matai pas mane nesamoningos baimes. As bijau zmoniu bijau keliau bijau dirbt bijau eit is namu bijau nueit iki masinos bijau beveik visko. Girdziu garsus matau nesamones, bet siaip gyvenu kazkaip va vienas visada : D Seroxata geriu kaip ir tu ir mirtazapina ir neuroleptikus/antipsichozinius kuriuos nutraukiau savo noru katik. Tau reiktu perdaug nesijaudint ir but kuo daugiau su draugais ir neisijaust i sita liga. Kuo labiau galvosi tuo bus blogiau. Su psichologe pakalbet dar gali jei yra galimybe visai idomu jei gera randi
trikse rašė:Nu kaip ir normalios baimes,bet jos veda i nerima,kuris man visai nepadeda. Kaip tu gyveni su tuom?
Matai pas mane nesamoningos baimes. As bijau zmoniu bijau keliau bijau dirbt bijau eit is namu bijau nueit iki masinos bijau beveik visko. Girdziu garsus matau nesamones, bet siaip gyvenu kazkaip va vienas visada : D Seroxata geriu kaip ir tu ir mirtazapina ir neuroleptikus/antipsichozinius kuriuos nutraukiau savo noru katik. Tau reiktu perdaug nesijaudint ir but kuo daugiau su draugais ir neisijaust i sita liga. Kuo labiau galvosi tuo bus blogiau. Su psichologe pakalbet dar gali jei yra galimybe visai idomu jei gera randi

nz gal taip turi buti
Man baime buvo but vienai namie,jei uzeis kas blogai,bet keles dienas jau isbuvau. Iseit vienai irgi nejauku,maza ka iskrisiu is pado
Geriu kol kas 20 mg paroxetino, bet tas oj kaip gerai jau praeidinėja. Vakarais vėl nerimas užeina. Nesuprantu, kodėl dar pradėjus tik gerti naują antidepresantą kokias tris ar dvi savaites jaučiuosi naujai gimusi, o vėliau viskas ima grįžti vėl į tą patį tašką. T.y. gili depresija, apatija ir t.t. Jau išbandėm su gydytojais įvairius antidepresantus, įvairias jų kombinacijas. Dabar kels paroxetino dozę iki 40 mg. Bet kai vėl įsivažiuos ta dozė ir bus lyg gerčiau placebą? Bandau ir psichologiškai dirbti su savimi. Kai jaučiuosi gerai tai ir veiklos yra ir noro, jėgų. Dabar bijau vėl atkristi. Jau imu planuoti, kur bus gultis, jei tikrai atkrisiu. Gal dabar man reikalinga daugiau psichologinė pagalba. Tada Krizių intervencijos skyriau, sveikas ir vėl aš grįžtu. Ąžuolyne taikė pagrinde medikamentinį gydymą. Esu pasimetusi. Negi taip ir liksiu duobėj. O gal per daug noriu kas liečia savijautą. Bet jei taip, tai tada gyvenimas tampa siaubinga kančia ir kasdienė kova su savimi. Liūdna.