Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
trikse rašė:Nu kaip ir normalios baimes,bet jos veda i nerima,kuris man visai nepadeda. Kaip tu gyveni su tuom?

Matai pas mane nesamoningos baimes. As bijau zmoniu bijau keliau bijau dirbt bijau eit is namu bijau nueit iki masinos bijau beveik visko. Girdziu garsus matau nesamones, bet siaip gyvenu kazkaip va vienas visada : D Seroxata geriu kaip ir tu ir mirtazapina ir neuroleptikus/antipsichozinius kuriuos nutraukiau savo noru katik. Tau reiktu perdaug nesijaudint ir but kuo daugiau su draugais ir neisijaust i sita liga. Kuo labiau galvosi tuo bus blogiau. Su psichologe pakalbet dar gali jei yra galimybe visai idomu jei gera randi
Parašė trikse
#346393 Buvau pas dvi,tai kad tik as ir tekalbejau,o is ju tik hm ah :) nz gal taip turi buti :? Man baime buvo but vienai namie,jei uzeis kas blogai,bet keles dienas jau isbuvau. Iseit vienai irgi nejauku,maza ka iskrisiu is pado :D
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
trikse rašė:Buvau pas dvi,tai kad tik as ir tekalbejau,o is ju tik hm ah :) nz gal taip turi buti :? Man baime buvo but vienai namie,jei uzeis kas blogai,bet keles dienas jau isbuvau. Iseit vienai irgi nejauku,maza ka iskrisiu is pado :D

Nu jo daugiausia jos tik klauso :D psichoterapija kurios uzsiema tos tai sneka ir pataria, bet dazniausiai buna grupines psichoterapijos. Man vienam daug geriau nes grupinem tai sneket pries visus nesamone
Parašė trikse
#346398 As ir mastau kaip bus su grupinem,nes streso skyrui supratau kad daugiausiai tokiu ir bus.. nors as visada buvau bendraujanti,o kaip seksis neaisku.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
trikse rašė:As ir mastau kaip bus su grupinem,nes streso skyrui supratau kad daugiausiai tokiu ir bus.. nors as visada buvau bendraujanti,o kaip seksis neaisku.

tai streso skyrius vadinasi ? Ar kriziu ?
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#346455 Jau imu panikuoti ir nežinau, kas bus daryti toliau :oops: Geriu kol kas 20 mg paroxetino, bet tas oj kaip gerai jau praeidinėja. Vakarais vėl nerimas užeina. Nesuprantu, kodėl dar pradėjus tik gerti naują antidepresantą kokias tris ar dvi savaites jaučiuosi naujai gimusi, o vėliau viskas ima grįžti vėl į tą patį tašką. T.y. gili depresija, apatija ir t.t. Jau išbandėm su gydytojais įvairius antidepresantus, įvairias jų kombinacijas. Dabar kels paroxetino dozę iki 40 mg. Bet kai vėl įsivažiuos ta dozė ir bus lyg gerčiau placebą? Bandau ir psichologiškai dirbti su savimi. Kai jaučiuosi gerai tai ir veiklos yra ir noro, jėgų. Dabar bijau vėl atkristi. Jau imu planuoti, kur bus gultis, jei tikrai atkrisiu. Gal dabar man reikalinga daugiau psichologinė pagalba. Tada Krizių intervencijos skyriau, sveikas ir vėl aš grįžtu. Ąžuolyne taikė pagrinde medikamentinį gydymą. Esu pasimetusi. Negi taip ir liksiu duobėj. O gal per daug noriu kas liečia savijautą. Bet jei taip, tai tada gyvenimas tampa siaubinga kančia ir kasdienė kova su savimi. Liūdna.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
HappyAngel rašė:Jau imu panikuoti ir nežinau, kas bus daryti toliau :oops: Geriu kol kas 20 mg paroxetino, bet tas oj kaip gerai jau praeidinėja. Vakarais vėl nerimas užeina. Nesuprantu, kodėl dar pradėjus tik gerti naują antidepresantą kokias tris ar dvi savaites jaučiuosi naujai gimusi, o vėliau viskas ima grįžti vėl į tą patį tašką. T.y. gili depresija, apatija ir t.t. Jau išbandėm su gydytojais įvairius antidepresantus, įvairias jų kombinacijas. Dabar kels paroxetino dozę iki 40 mg. Bet kai vėl įsivažiuos ta dozė ir bus lyg gerčiau placebą? Bandau ir psichologiškai dirbti su savimi. Kai jaučiuosi gerai tai ir veiklos yra ir noro, jėgų. Dabar bijau vėl atkristi. Jau imu planuoti, kur bus gultis, jei tikrai atkrisiu. Gal dabar man reikalinga daugiau psichologinė pagalba. Tada Krizių intervencijos skyriau, sveikas ir vėl aš grįžtu. Ąžuolyne taikė pagrinde medikamentinį gydymą. Esu pasimetusi. Negi taip ir liksiu duobėj. O gal per daug noriu kas liečia savijautą. Bet jei taip, tai tada gyvenimas tampa siaubinga kančia ir kasdienė kova su savimi. Liūdna.

O ka dar geri ?
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#346460 Buvo išrašę haliperidolio. Bet nutraukiau. Labai slopino. Be to gydytojas ir sakė, kad reiks jį tik laikinai pagert, nes man jis nėra reikalingas. Dabar geriu miegui kvetiapiną ir pagal poreikį clonazepamą. Pvz. Jei stiprus nerimas ar pan.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
HappyAngel rašė:Buvo išrašę haliperidolio. Bet nutraukiau. Labai slopino. Be to gydytojas ir sakė, kad reiks jį tik laikinai pagert, nes man jis nėra reikalingas. Dabar geriu miegui kvetiapiną ir pagal poreikį clonazepamą. Pvz. Jei stiprus nerimas ar pan.

Kiek quentiapino ? Blem haloperidolis tai ziaurus vaistas man jis baisus.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Phurriz rašė:

Kodėl žiaurus? Man duodavo tik 10 lašiukų triskart per dieną. Sakė tai vaikiška dozė, bet net ta vaikiška dozė slopino.
Quetiapino geriu nedaug. Tik miegui. Man gana pusės tabletės, t.y. 12.5 mg. Nulaužia jis mane gerai :DD
Vartotojo avataras
Parašė biggie
HappyAngel rašė:Jau imu panikuoti ir nežinau, kas bus daryti toliau :oops: Geriu kol kas 20 mg paroxetino, bet tas oj kaip gerai jau praeidinėja. Vakarais vėl nerimas užeina. Nesuprantu, kodėl dar pradėjus tik gerti naują antidepresantą kokias tris ar dvi savaites jaučiuosi naujai gimusi, o vėliau viskas ima grįžti vėl į tą patį tašką. T.y. gili depresija, apatija ir t.t. Jau išbandėm su gydytojais įvairius antidepresantus, įvairias jų kombinacijas. Dabar kels paroxetino dozę iki 40 mg. Bet kai vėl įsivažiuos ta dozė ir bus lyg gerčiau placebą? Bandau ir psichologiškai dirbti su savimi. Kai jaučiuosi gerai tai ir veiklos yra ir noro, jėgų. Dabar bijau vėl atkristi. Jau imu planuoti, kur bus gultis, jei tikrai atkrisiu. Gal dabar man reikalinga daugiau psichologinė pagalba. Tada Krizių intervencijos skyriau, sveikas ir vėl aš grįžtu. Ąžuolyne taikė pagrinde medikamentinį gydymą. Esu pasimetusi. Negi taip ir liksiu duobėj. O gal per daug noriu kas liečia savijautą. Bet jei taip, tai tada gyvenimas tampa siaubinga kančia ir kasdienė kova su savimi. Liūdna.

60mg paroxetino + 60mg mirtazapino
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
HappyAngel rašė:
Phurriz rašė:

Kodėl žiaurus? Man duodavo tik 10 lašiukų triskart per dieną. Sakė tai vaikiška dozė, bet net ta vaikiška dozė slopino.
Quetiapino geriu nedaug. Tik miegui. Man gana pusės tabletės, t.y. 12.5 mg. Nulaužia jis mane gerai :DD

Ai tu jy kaip migdoma geri :) O haloperidolis labai kausto ir parkopanas nepadeda.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
biggie rašė:

60mg paroxetino + 60mg mirtazapino

Retai kuri daktare rasys tokias dozes
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#346469 Dėl 60 mg paroxetino tai pritariu. Prie sunkiai gydomų depresijų tokias dozes skiria. Tačiau esu gėrusi mirtazapine. Jis man netiko. Kelis kartus bandėm su mirtazapine variantus, deja nieko gero. Nei valdoxan netiko. Taip, kad dar kažką papildomo pliusuoti aš nerandu.