Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
laikas11 rašė:Sveiki, o ar zinote kas nors ar nieko tokio jei zyprexa sumaisiau su energetiniu gerimu velai vakare ? Ar cia nieko tokio ? Nes kazkaip keistai pasijauciau

Nieko tokio
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#346749 Ar tie, kurie vartojat šį vaistą, tikrinatės reguliariai gliukozės kiekį kraujy? Gal kam atsirado diabeto simptomų?
Parašė faithless
malonas rašė:Ar tie, kurie vartojat šį vaistą, tikrinatės reguliariai gliukozės kiekį kraujy? Gal kam atsirado diabeto simptomų?

o kokie tie diabeto simptomai?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
faithless rašė:
malonas rašė:Ar tie, kurie vartojat šį vaistą, tikrinatės reguliariai gliukozės kiekį kraujy? Gal kam atsirado diabeto simptomų?

o kokie tie diabeto simptomai?

Dziuna burna daug geri vandens troskina daug slapinies
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz

Skaitau uzsienio forumus tai tikrai nemazai zmoniu suserga diabetu nuo olanzapino
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#346820 Man atrodo, kad mane pradėjo ištikti hipoglikemijos priepuoliai. Olanzapiną geriu apie 3 m. Einu rytoj pas šeimos gydytoją.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
malonas rašė:Man atrodo, kad mane pradėjo ištikti hipoglikemijos priepuoliai. Olanzapiną geriu apie 3 m. Einu rytoj pas šeimos gydytoją.

Kiek cukraus kraujyje ? Kada dareisi paskutini kart ? Yra kiti diabeto simptomai ar tik hipoglikemija pasireiske ?
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#347089 Gliukozė gera. Gydytojas sakė, kad man ne hipoglikemija, o normali organizmo reakcija į lengvus angliavandenius. Kad jų pavalgius staigiai pakyla cukrus kraujy, o po poros valandų staigiai krenta, ir tada aš jaučiu baisų alkį, silpnumą ir man dreba rankos. Tai sakė tiesiog vengti lengvai pasisavinamų angliavandenių ir žiūrėti, ar būna toks silpnumas nuo kitų produktų. Bet aš jau žinau, kad nebūna, tai nereik nė žiūrėt. Čia buvo tik eilinis perdėtas susirūpinimas savo sveikata, kuris man nutinka, kai patiriu daug streso. Psichiatras padidino olanzapiną iki 5 mg (pusmetį gėriau po 2,5), ir sveikata vėl gera.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
malonas rašė:Gliukozė gera. Gydytojas sakė, kad man ne hipoglikemija, o normali organizmo reakcija į lengvus angliavandenius. Kad jų pavalgius staigiai pakyla cukrus kraujy, o po poros valandų staigiai krenta, ir tada aš jaučiu baisų alkį, silpnumą ir man dreba rankos. Tai sakė tiesiog vengti lengvai pasisavinamų angliavandenių ir žiūrėti, ar būna toks silpnumas nuo kitų produktų. Bet aš jau žinau, kad nebūna, tai nereik nė žiūrėt. Čia buvo tik eilinis perdėtas susirūpinimas savo sveikata, kuris man nutinka, kai patiriu daug streso. Psichiatras padidino olanzapiną iki 5 mg (pusmetį gėriau po 2,5), ir sveikata vėl gera.

As meciau olanzapina vien del rizikos susirgti diabetu.
Parašė faithless
#347101 o kaip jum su svoriu vartojant olanzapina? man tai per menesi +6 kg, issigandau net uzlipes ant svarstykliu.. kazin nutraukus vartot nukristu tie kg ar ne?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
faithless rašė:o kaip jum su svoriu vartojant olanzapina? man tai per menesi +6 kg, issigandau net uzlipes ant svarstykliu.. kazin nutraukus vartot nukristu tie kg ar ne?

Man nenukrito. Priaugau 30 ir meciau
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#347104 Svoris ne nuo vaistu dazniausiai, o del to, kad kelia apetita ir daug privalgai, norisi saldziai nuo to ir diabetas.
Parašė Ethan
Vaiduk rašė:Svoris ne nuo vaistu dazniausiai, o del to, kad kelia apetita ir daug privalgai, norisi saldziai nuo to ir diabetas.

Netiesa. Svoris ir diabetas, nes neuroleptikai žaidžia su insulinu ir metabolizmu, duoda metabolinį sindromą.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Ethan rašė:
Vaiduk rašė:Svoris ne nuo vaistu dazniausiai, o del to, kad kelia apetita ir daug privalgai, norisi saldziai nuo to ir diabetas.

Netiesa. Svoris ir diabetas, nes neuroleptikai žaidžia su insulinu ir metabolizmu, duoda metabolinį sindromą.

As ir norejau ta pati parasyt, bet nenoriu bano gaut:) vaidukas visad paraso beleka, bet stengiuos susilaikyt.

Olanzapinas tiesiog isdrasko metabolizma ir insulino jautruma nuo ko buna daznai diabetas