Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Mindaugas303 rašė:Ką reiškia čia tik tavo potyriai ? :)

Man atrodo, aš aiškiai parašiau, kad tai mano patyrimas. Nemanau, kad kiti SSRI yra kažkuom geresni šituo atžvilgiu, o paroxetine'as atvirksčiai pasižįmi tuo, kad jį sunkiausia nutraukti. O mano problema tikrai nėra serotonino nepakankamumas smegenyse, jo pas mane pakankamai ten, ačiū :)

Jei tavo problema nera serotoninas tai kam pradejai gert antidepresantus ?
Visi ssri mazdaug vienodi, bet jei neiseina nutraukt dazniausiai keiciama i kitus.
Parašė Mindaugas303
#347880 Kam, kodėl ir kaip pradėjau gert antidepresantus, čia kita tema.

Serotonino trūkumo tyrimų nėra, todėl nei vienas kuris geria antidepresantus, negali pasakyti, kad jam trūksta serotonino smegenyse. O jeigu jie padeda ir veikia tai dar nereiškia, kad jie kažką gydo ar atstato serotonino trūkumą, tiesiog žmogus yra apsinešęs, kaip nuo, bet kokios kitos psichoaktyvios medžiagos ir tai gali patikti arba nepatikti. Jeigu vadovautis trūkumo logika, pvz. alkoholis galėtų neblogai gydyti socialinį nerimą (aišku, turbūt, niekas nesiginčys, kad jis nieko neatstato, ar panaikina kažkokį trūkumą).
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Mindaugas303 rašė:Kam, kodėl ir kaip pradėjau gert antidepresantus, čia kita tema.

Serotonino trūkumo tyrimų nėra, todėl nei vienas kuris geria antidepresantus, negali pasakyti, kad jam trūksta serotonino smegenyse. O jeigu jie padeda ir veikia tai dar nereiškia, kad jie kažką gydo ar atstato serotonino trūkumą, tiesiog žmogus yra apsinešęs, kaip nuo, bet kokios kitos psichoaktyvios medžiagos ir tai gali patikti arba nepatikti. Jeigu vadovautis trūkumo logika, pvz. alkoholis galėtų neblogai gydyti socialinį nerimą (aišku, turbūt, niekas nesiginčys, kad jis nieko neatstato, ar panaikina kažkokį trūkumą).

O tu zinai nuo ko buna Brain Zapsai kuriuos pats paminejai ? Nuo serotonino trukumo. Mazini antidepresantus ir smegenys praso serotonino ir darosi Brain Zapsai.
Parašė Mindaugas303
Phurriz rašė:
Mindaugas303 rašė:Kam, kodėl ir kaip pradėjau gert antidepresantus, čia kita tema.

O tu zinai nuo ko buna Brain Zapsai kuriuos pats paminejai ? Nuo serotonino trukumo. Mazini antidepresantus ir smegenys praso serotonino ir darosi Brain Zapsai.

:bloga

žinau, bet tikrai nelabai suprantu prie ko čia tai...
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#347885 Is vis as nesuprantu kam tu pradejai AD gert jei viskas pas tave gerai. Buvo pasaliniu nuo cipralexo tai nutrauk ir keisk kitu. Jei nori isvis be vaistu but tiesiog mazink ir nutrauk. Man nuo daug vaistu buvo pasaliniu ir daug buvo sunku mest, bet radau tinkamus. Nezinau tu i foruma atejai pasigincyt pasiguost ar problemas isipasakot ar kazka ismokt naujo ar isvis koks tikslas tavo.
Parašė Mindaugas303
#347890 kas sakė, kad pas mane viskas gerai?

man atrodo čia yra ta skiltis kur žmonės gali parašyti savo patyrimus apie tai kaip juos vienas ar kitas vaistas veikia, nei ginčytis nei guostis aš neplanuoju, panašu, kad čia pas tave kažkokios problemos, rašinėji nesąmones vienoje vietoje vieną, kitoje kitą, prieš 15 dienų tau seroxatas brain zapsus daro, paskui tu man čia patarinėji, iš "savo patirties", kad brain zapsu tau seroxatas nesukelia... Tu labai kažkaip nesigaudai. Ir sprendžiant iš tavo kitų postų, labai piktas esi (phurriz, čia nuo fury?), turbūt vaistai tinkamai nenuslopina, daugiau gal jų dar reikia?

Ir išvis tavo patarimų aš neklausiau :) O apie vaistų nutraukimus, pradėjimus ir pan. turiu pakankamai info, tad ačiū.
Parašė Vyagndas
#348577 Sveiki geriu escitalopram teva 10mg ryte tik nezinau kuo jis gali man padeti man depresijos nera diagnozuotos man sizofrenija gal kas zinot kio jis gali man padeti geriu andra diena
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Vyagndas rašė:Sveiki geriu escitalopram teva 10mg ryte tik nezinau kuo jis gali man padeti man depresijos nera diagnozuotos man sizofrenija gal kas zinot kio jis gali man padeti geriu andra diena

Sutvarkyt negatyviuosius sizofrenijos simptomus
Vartotojo avataras
Parašė turnblue
#348665 Sveiki. Geriu cipralex dar tik 6 dieną, nepykino, galvos irgi neskaudėjo. Maniau, kad taip ir nepajusiu jokių šalutinių poveikių, bet dabar supratau, kad apetitas labai sumažėjęs, beveik nevalgiau šiom dienom, nebuvo kada, bet visai ir nesinori. Ir dar, kas neramina, tai sumažėjęs libido. Psichiatrė sakė, kad tai dažnas šalutinis poveikis. kažkaip nedrąsu buvo klausti ar tai praeis su laiku ar kaip... Gal kas turi patirties su šituo reikalu? Kažkaip nesinori be to malonumo mažiausiai pusę metų gyvent. : D
Geros sveikatos visiems :)
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#348717 Labiau zek sveikata negu malonumus. O del apetito tai buna nuo cipralexo sumazejas ir man buvo dinges nuo jo apetitas ir daug numeciau, o yra kam dideja apetitas.