Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#345683 yra kas po daugiau geria ? skaiciau uzsienio forumuose yra kas geria po 1000 mg. kazkaip Lietuvoi visi akcentuoja 800 max
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#345685 25mg prieš miegą ir krentu po pusvalandžio kartu su Valdoxanu pamaišius :D Po to kitą pusę dienos miegas ima :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Phurriz rašė:yra kas po daugiau geria ? skaiciau uzsienio forumuose yra kas geria po 1000 mg. kazkaip Lietuvoi visi akcentuoja 800 max

Užsienio vaistuos gal priemaišos kitos, kiek skaičiau 800 max ir gyd taip sakė. Kaip tik geriu 800mg.
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#345688 Yra dar kažkam paskyrę ketipinoro, kad nuimtų blogas mintis vakare ir šiaip kaip migdomuosius? Nes skaitau tą lapelį, tai šizofrenija, bipolinis, nei per vieną galą nesutampa :D Ir ar kas dar su Valdoxanu geriat.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Katinas rašė:Yra dar kažkam paskyrę ketipinoro, kad nuimtų blogas mintis vakare ir šiaip kaip migdomuosius? Nes skaitau tą lapelį, tai šizofrenija, bipolinis, nei per vieną galą nesutampa :D Ir ar kas dar su Valdoxanu geriat.

800mg skiriami sizofrenikam. geriu 800 mg nemigdo jis manes
Parašė Vyagndas
#345845 netiko man ketepinor taip daktare sake nors dalinai buvo isnike simtomaii padidino doze ligoninei ir nieko neveikai bande ir zyprex ir tas netiko tai israse xeplion injekcini :super
Parašė Vyagndas
#345847 atrodo kad metus geriau netinkamus vaistus o jei netiks xeplion kokia dar vaistukai yra gal zinot :D
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Vyagndas rašė:atrodo kad metus geriau netinkamus vaistus o jei netiks xeplion kokia dar vaistukai yra gal zinot :D

ziauriai daug neuroleptiku yra. pagrinde skiria olanzapina quetiapina risperidona haloperidoli ir tt... pagooglink ir pamatysi kiek pasirinkimo yra, bet daktarai raso tik tuos kuriu imone daugiausia pinigu dave ir paslaugu suteike
Parašė Mindaugas303
#347959 Jau antri metai kenčiu nuo stiprios nemigos, kuri pasižymi dažnais prabudinėjimais naktį, kartais per ankstyvu prabudimu.

Daugiau 50 mg (dažniausiai tarpe 12.5 - 25 mg) quetiapine nesu gėręs, bet nuo jo, nepasakyčiau, kad geriau miegasi, tiesiog labiau vienodai ar miegi ar ne :) Be to akivaizdu, kad jis REM fazės neveikia (nes sapnuoju daug, labai vaizdžiai ir įdomiai), kas yra gerai, nes turbūt nutraukus jį mažesnė tikimybė rikošetinę nemigą gauti. Išgėrus vakare, jaučiuosi kaip zombis, tik eiti miegoti ir daugiau nieko. Ryte dažniausiai jaučiuosi normaliai, kartais nedidelės pagirios būna. Nesu gėręs kitų vaistų nuo nemigos, bet jeigu jau tragiški reikalai, gal ir nėra pats blogiausias variantas. Nors jokių tyrimų su tokiom mažom dozėm quetiapine nėra daryta, tai turėkit omeny, kad jūs esate bandomoji žiurkė, jeigu geriat jį :)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Mindaugas303 rašė:Jau antri metai kenčiu nuo stiprios nemigos, kuri pasižymi dažnais prabudinėjimais naktį, kartais per ankstyvu prabudimu.

Daugiau 50 mg (dažniausiai tarpe 12.5 - 25 mg) quetiapine nesu gėręs, bet nuo jo, nepasakyčiau, kad geriau miegasi, tiesiog labiau vienodai ar miegi ar ne :) Be to akivaizdu, kad jis REM fazės neveikia (nes sapnuoju daug, labai vaizdžiai ir įdomiai), kas yra gerai, nes turbūt nutraukus jį mažesnė tikimybė rikošetinę nemigą gauti. Išgėrus vakare, jaučiuosi kaip zombis, tik eiti miegoti ir daugiau nieko. Ryte dažniausiai jaučiuosi normaliai, kartais nedidelės pagirios būna. Nesu gėręs kitų vaistų nuo nemigos, bet jeigu jau tragiški reikalai, gal ir nėra pats blogiausias variantas. Nors jokių tyrimų su tokiom mažom dozėm quetiapine nėra daryta, tai turėkit omeny, kad jūs esate bandomoji žiurkė, jeigu geriat jį :)

Kas tu per vienas cia visazinis. Atrodo normaliai parasai ir gale tokia nesamone suveli, kad pasirodai visisku nevykeliu. Tu pasidomek quetiapino farmakologija, ka daro neurotransmitorius histaminas ir kas buna uzblokavus H1 histamino receptoriu. Nera prasmes kazka daugiau aiskint tokiam kaip tu, nes akivaizdu, kad atejai cia metyt niekam neidomias replikas ir prikurt visokiu nevykusiu konspiraciniu teoriju. Pats vartoji ir sakai, kad padeda, bet isvadini kitus zmones bandomosios ziurkemis, nes nieko nera irodyta, vos ne kiekvienas tavo sakinys kontradikcija. Krc ne mano reikalas, bet moderatoriai, anksciau ar veliau, apdovanos tave atostogoms nuo forumo ir nelabai kam rupes, kad nebebus cia tavo reto isskirtinumo ir neitiketino gilumo izvalgu
Parašė Mindaugas303
#347969 Pats tu nevykėlis :) Matau nuo pykčio nepadeda tos penkios psichoaktyvios medžiagos kurias vartoji arklinėm dozėm, gal dar daugiau reikia?

O bandomosios žiurkės - aš irgi tarp jų. Daug kam alkoholis padeda socialiam nerimui, ar tai reiškia, kad gerai, kad žmonės geria jį?

O tau siūlau pasidomėt kas yra konspiracinė teorija prieš rašant. Ir linkiu ramybės.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Mindaugas303 rašė:Pats tu nevykėlis :) Matau nuo pykčio nepadeda tos penkios psichoaktyvios medžiagos kurias vartoji arklinėm dozėm, gal dar daugiau reikia?

O bandomosios žiurkės - aš irgi tarp jų. Daug kam alkoholis padeda socialiam nerimui, ar tai reiškia, kad gerai, kad žmonės geria jį?

O tau siūlau pasidomėt kas yra konspiracinė teorija prieš rašant. Ir linkiu ramybės.

PRASAU ADMINU UZBANINTI SITA ZMOGU. KIEK GALI SKLEISTI KLAIDINGA INFORMACIJA IR GINCYTIS SU ZMONEM KURIE TIKRAI SUPRANTA.

ADMINAI PRASAU ATKREPTI DEMESI !
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#347979 "nuo pykčio nepadeda tos penkios psichoaktyvios medžiagos kurias vartoji arklinėm dozėm" Mindaugas303 čia grubiai sužaidei. Ir apie vaistus kaži ką rašai, pati geriu seroquel susipažinusi su šiuo vaistu. Beje, Biggie pas mus jau patikrintas narys :achtung ir aš juo pasitikiu, o tamstai įspėjimas. sry, bet dar tokie bandymai ir neturėsiu kitos išeities kaip banint....
Aš nežinau, tu gal kitose temose apsiprask, apsibūk, apsižiūrėk... kaip kad mačiau rašei serialų temoj. Pamatysi ką rašom ir vaistų temose, nebūtų tokio disonanso gal. Nes dabar nariai net skundžiasi. :bloga
Parašė Mindaugas303
#347981 ok, suprantu. Panašu, kad kita nuomonė čia nelabai reikalinga, o viskas sprendžiama pagal tai, kiek laiko vienas ar kitas narys yra forume, ne pagal jo kompetenciją :) Beje, dėl to grubumo... Čia ne aš pradėjau eiti į asmeniškumus, vadinti kažką nevykėliais ir t.t. Dėl vaistų taip pat, man atrodo visur aiškiai, parašiau, kad tai mano patyrimas, kitiems jo neprimetu.

Na, bet jeigu jau čia taip gyvenat, prašau ištrinti mano anketą, nes pats nematau kaip tai padaryti.

Ir linkiu tada visiems sėkmės :)