Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#348126 Reiks bandyti tada ta grupe tvarkytis jei darbdaviui galima ir nesakyti uz 3 man atrodo apie 80 eur duoda ar kiek ten...vis ant vaistu...
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#348131 Kiek gausi susitvarkes priklausys nuo darbo stazo. Jei nera stazo nieko negausi
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#348137 na man 33 metai stazas 11metu kazkur tai gal kazka gauciau...tai kiek suprantu reikia prasyti savo psichiatro kad parasytu siuntima darbingumui nustatyti
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
Kuroshitsuji rašė:Mano teta sirgo, turėjo pirmą grupę, tai dirbo normaliai banke. Šiaip galima ir nesakyt darbdaviui, kad turi neįgalumą. Pati turiu neįgalumą IIgr. (40%) ir žinau, kad galiu dirbti pilnu etatu, tik būna surašyta kokių darbų negali dirbt, pvz aš šachtose ir aukštyje, kur kenksmingos medžiagos ir pan.
Dėl vairavimo... Man gyd. sakė, kad man teisių neturėtų duot, bet po to pasakė, kad turi pacientų sergančių šizofrenija geriančių stiprius vaistus ir vairuojančius... Pati žinau tokių žmonių. Ar jie nusiperka tas teises ar kokio velnio nežinau... Bet faktas, kad gauna teises ir su pirmom grupėm... Šiaip tai viską nusiperka pas mus ir neįgalumo grupes ir teises, kas žiauriai knisa. :twisted: bet taip yra.

Man ir nieko gero formaliai skambėtų , bet NDNT išvadose nedraudžia vairuoti . Kad ir yra vaistų sąraše klonazepamas netrukdo mano atveju .
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#348184 Sausio 13d., eisiu vaistu issirasyt pas psichiatre tai kaip jei sakyt tiesiai sviesiai duok siuntima i NDNT ? Seip ji apie tai nieko neuzsimena ar tingi popierius pildyt arba nzn gal nori paskatinimo...
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#348186 Tai taip, tiesiai šviesiai sakyk, kad galvoji apie neįgalumą, vis po porą k. į metus tenka gultis į ligoninę, perspektyvos nekokios ( nesvarbu, jei yra kitaip). Jei normali gyd. neturėtų būti problemų.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
cideksas rašė:Sausio 13d., eisiu vaistu issirasyt pas psichiatre tai kaip jei sakyt tiesiai sviesiai duok siuntima i NDNT ? Seip ji apie tai nieko neuzsimena ar tingi popierius pildyt arba nzn gal nori paskatinimo...

Jom daug popieriu tvarkyt jos tingi. Paragink ir sutvarkys.
Parašė Vyagndas
#348492 negauni pirmos grupes nes tai vertina pagal tavo bukle sveikatos kiek energijos kokia atmintis zmoniu baimes ir t.t neskiria grupes pagal diagnoze man trecia grupe su f.20.0
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#348496 Nelabai ka reiskia tie skaiciukai. Zinau kas turi antra grupe su depresijom. Nuo zmogaus priklauso ir svarbiausia kiek ligoninei gulejai paskutiniu metu
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
groowax rašė:Turiu II gr. visam gyvenimui. F25.2
Jeigu nepaslaptis ,kiek pinigėlių gauni už II grupę ? :bloga
Parašė Lauris93
maingirdas rašė:
groowax rašė:Turiu II gr. visam gyvenimui. F25.2
Jeigu nepaslaptis ,kiek pinigėlių gauni už II grupę ? :bloga
As bent be darbo stazo gaunu 168
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#349713 Maingirdai, tai jokia ne paslaptis, gaunu lygiai 162 eu. Turėtų būti šita info kokiam sodros gal saite. Nuo 2015 metų 08 mėnesio pakėlė 4.5 eu. Taiva. O grupė pas mane su F25.2 diagnoze yra "nuo vaikystės".