Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#348861 Gal kas nors gulite, ar nesenai gulėjote Vasaryno Krizių intervencijos skyriuje? Mane domina, ar ten šilta, ar reikia imti šiltesnius drabužius? :roll:
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
HappyAngel rašė:Gal kas nors gulite, ar nesenai gulėjote Vasaryno Krizių intervencijos skyriuje? Mane domina, ar ten šilta, ar reikia imti šiltesnius drabužius? :roll:

Vel guliesi ? Kiek paskaitau vis i ligonines :) Negereja niekad sveikata ?
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
Pasiklydusi Siela rašė:Sveiki, norėjau paklausti, ar kas nors gulėjote kokiam nors stacionare Klaipėdoje? Nes planuoju gultis dėl stipriai pablogėjusios sveikatos, pradėjau save žiauriai žaloti. Prieš pora mėn gulėjau Vilniuje, Ąžuolyno klinikoj, labai patiko, bet šiuo metu neturiu galimybės grįžti. Labai norėčiau, kad kas patartų, kur gultis, kad sąlygos būtų panašios kaip Ąžuolyne. :)

Aš gulėjau čia http://www.lsmuni.lt/lt/struktura/medic ... i-klinika/ Streso ligų skyrius vadinasi. Palangoje. Negaliu palyginti su kitais stacionarais, bet man patiko.
Parašė trikse
#349171 As vakar gryzau is Palangos streso ligu skyriaus. Isbuvau 2 menesius. Tiko ir patiko,jei kada reiks vel pagalbos tikrai kreipsiuos ten. Gyditojai geri,terapiautai taipat.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Phurriz rašė:
Vel guliesi ? Kiek paskaitau vis i ligonines :) Negereja niekad sveikata ?

sveikata pagerėja max 4 mėnesiams ir tai su bangomis. Vieną kartą kai rašiau, kad gulsiuosi, neguliau. Kažkaip išsilaviravau. Dabar nesenai grįžau iš krizių, bet grįžus dar labiau pablogėjo. Nors ten mane gydė daugiau psichologiškai. Ir jei atvirai, tai užknisa atsiskaitinėti kiek kur gulėjau, kodėl man negerėja. Nes šito ir pati nežinau, kodėl negerai man, kodėl nieks nepadeda. Išvis po visų vaistų bandymų, psichologų tai norisi tik po žeme lįsti.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#349726 Suprantu tave. Sorry kad paklausiau. Pats gulejau apie 15 kartu ligoninei. Man ir asmeniskai kai klausineja ziauriai nepatinka ir kai ligoninei grupes buna kai visi kalba mane erzina kai man reikia sneket.
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#349877 Gal kas nors gulejo tiek lazdynuose, tiek Azuolyne ir gali palyginti? Jau moraliskai ruosiuosi :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Andrej
#349934 Lankiaus Panevezi dienos stacionare tai tikrai labai patiko ir pasitaike gera grupe su kuria dar ir po stacionaro susitikinejam kartais pasisnekuciuot. Tai tikrai rekomenduoju kas is Panevezio :super
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#349943 Mane nori guldyt i ligonine ir siuntima dave, Bet negulsiu. Vistiek nieko naujo nepasakys ir but uzdarytam nera smagu. Plius negalesiu sportuot. Jei isleistu sportuot tai pagalvociau. Nors paskutinius 2 kartus vos ne po savaites isprasiau, kad paleistu. Kulturizmas ir mano liga sunkiai suderinama
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
bimbam123 rašė:Sveiki, gal kas gydėtės centro poliklinikos psichiatrijos dienos stacionare (vytenio g.)? Kokie atsiliepimai?

Pati neseniai sužinojau, kad Vilniuj pasirodo yra dar ir centro poliklinikoj dienos stacionaras. Tik pradėjau lankyti, kol kas visai neblogai, ypač psichologė patiko, profė. Gaila, tik, kad mano bendraamžių nėra :( :D
Vartotojo avataras
Parašė biggie
abrixosa rašė:Sveiki, esu visai zalia, nors ir esu gulejus kauno klinikose, taciau sakykit ar galima ten pat atsigult savo noru? :bloga

Kazkaip ten sunkiau patekt, prasiau ir as i klinikas, sake daktare nelabai tai taip ir nesupratau. Geriausiai butu, jei turi gydziusio klinikose daktaro numeri pasiskambint ir paklaust kaip ten patekt.
Vartotojo avataras
Parašė pasipoginam
#352864 Tai niekam ir neteko gulėti kairiūkščio 2?
Noriu paklausti patarimo... Kaip man elgtis. Vakar buvo blogai ir jau kuris laikas kenčiu atkritimą, gydytoja vakar parašė siuntimą į ligoninę ir vienus vaistus pridėjo, nuo jų, man atrodo, kad jaučiuosi geriau šiandien. Ir nebežinau ką man daryt. Ar gultis į ligoninę ar ne? Ten bent bando ištirti nuo ko ta depresija? Daug abejonių. Jaučiuosi jau geriau ir nežinau ką man daryt.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
pasipoginam rašė:Tai niekam ir neteko gulėti kairiūkščio 2?
Noriu paklausti patarimo... Kaip man elgtis. Vakar buvo blogai ir jau kuris laikas kenčiu atkritimą, gydytoja vakar parašė siuntimą į ligoninę ir vienus vaistus pridėjo, nuo jų, man atrodo, kad jaučiuosi geriau šiandien. Ir nebežinau ką man daryt. Ar gultis į ligoninę ar ne? Ten bent bando ištirti nuo ko ta depresija? Daug abejonių. Jaučiuosi jau geriau ir nežinau ką man daryt.

Kiek teko ligoninese guleti, tai niekas nesiaiskina nuo ko depresija, tiesiog elementarus tableciu dozavimas ir rezimas. Jei imanoma geriau gydytis ambulatoriskai ir galbut pas psichologa pavaiksciot issikalbet, nes psichoterapiju, bent kiek gulejes, nelabai daro.
Tiesa, Mariu ligoninej Kaune yra dabar depresiju skyrius ir ten uz nedidele suma galima tokiu dalyku kaip psichoterapijos gauti. Nesu gulejes ten, bet zmones atsiliepia gerai apie ta istaiga.
Vartotojo avataras
Parašė pasipoginam
#352866 Tai jeigu dabar jaučiuosi geriau, siūlai nesigulti? Nes aš nežinau kiek aš turiu būt depresuota ir t.t., kad būtų verta gultis, bet irtokioj apatijoj ir netikrume atsibodo gyventi...