- 2016 03 07, 17:02
Jau senai išbandytas, dar gulint ligoninėje bandytas kelti iki 220 mg, nes savijauta negerėjo nuo mažesnių dozių. Siaubingai netiko jau mažiausia dozė jų, vien dvi savaitės kankynė buvo su šalutiniais, lovoj kaip gyvas lavonas prasivarčiau, po to irgi kraujospūdžio kilimas, galvos svaigimas, nenormali orientacija aplinkoje, žodžiu, labai gaila, bet venlafaxinas man netiko
biggie rašė:Nenusisneki, tiesiog vargsti su prastos kvalifikacijos psichiatrais, kurie ne velnio neismano modernios psichofarmakologijos. Vaistas gali tikti, net jei praeityje jis netiko. Visu pirma turi apsispresti del paroxetino. Jei jauties prislopinta, galima rinktis labiau stimuliuojanti antidepresanta vietoj paroxetino, o ne deti papildomus vaistus, kad nuimti paroxetino salutinius poveikius. Labai ziureciau i venlafaksina ir bent 300mg jo doze. Galbut vien serotoninas nera atsakymas tavo depresijai, noradrenalinas yra svarbus neurotransmitorius reguliuojantis motyvacija, susikaupima, demesi, nuovargi ir t.t. Jei simptomai tokie, serotonino antidepresantas nebutinai yra geriausia iseitis, juolab kad bupropionas kazkada tau gerai veike.
Jau senai išbandytas, dar gulint ligoninėje bandytas kelti iki 220 mg, nes savijauta negerėjo nuo mažesnių dozių. Siaubingai netiko jau mažiausia dozė jų, vien dvi savaitės kankynė buvo su šalutiniais, lovoj kaip gyvas lavonas prasivarčiau, po to irgi kraujospūdžio kilimas, galvos svaigimas, nenormali orientacija aplinkoje, žodžiu, labai gaila, bet venlafaxinas man netiko
F.33.2 ir F.61
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.

Nelabai normalu ane?
ir taip dėl kiekvieno negalavimo. Dabar tik seroxata vartoju, matau negana. Anksčiau kai tos panikos kankino, pajungtas elglonil, fluarix, risperidonas, tai kažkaip veikdavo, bet nedarbinga buvau, dabar reik kažko, kas darbui netrugdytų
.isviso kaip jus nuo sito vaisto pradedat jaust kad gereja ta prasme isleto tie simptomai nerimo -panikos turi mazet ir praeit isviso? Kiek laiko turi uztrukt kol jausiuos vel zmogumi?