Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė whitenoise
#350393 geriu jau antra savaite kasdien. tai nebeliko to silpnumo kuris budavo pavartojus sio vaisto. lyg ir padeda istikruju. pastebejau, kad kazkaip keistai kas antra diena geriau jauciuosi:). ir manes tai jis nemigdo visiskai.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
whitenoise rašė:geriu jau antra savaite kasdien. tai nebeliko to silpnumo kuris budavo pavartojus sio vaisto. lyg ir padeda istikruju. pastebejau, kad kazkaip keistai kas antra diena geriau jauciuosi:). ir manes tai jis nemigdo visiskai.

Tipiniai neuroleptikai, kaip flupentixolis, beveik nemigdo. Net haloperidolis to nedaro. O siaip flupentixolis elgiasi kaip neuroleptikas ties 6-12mg dozem i diena, 1mg i diena kaip daugelis ji vartoja jis elgiasi daugiau kaip antidepresantas, galimai del autoreceptoriu blokados ir dopamino isskyrimo vietoj jo blokados, kaip kad butu didesnem sito vaisto dozem.
Parašė karolinoza
#351160 aš jau savaitę jį geriu kartu su Zoloftu 50mg, ką žinau, nėr man to apetito tokio, netgi atvirkščiai, sumažėjo jis. o ir nuotaika geresnė, energingesnė pati.;)) :))) :)))
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#351168 As ir kiek domejausi jis nemigdo Bet mane taip ziauriai migde, kad isgerus kelias valandas diena numiegodavau giliai. Keista
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#351188 O as ji geriu ryte, 1 mg ir manes visai nemigdo, nuima nerima ir gerai jauciuosi. Gal nuo dozes priklauso arba individualiai.
Mano drauge buvo labai depresyvi, verksminga ir nerami. Savaite pakentejo salutinius, o dabar mergina zydi, viskuo patenkinta, sypsosi pagliau ir dziaugiasi gyvenimu, nors geria ryte tik 0.5mg :)
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#351276 Geriu nuo vasario. Dabartine mano daktare sake -turi aktyvint. Nepastebiu kol kas.
Vartotojo avataras
Parašė Valea Doftanei
#351961 man fluanxolis lyg ir padeda, per keturis mėnesius, kol vartoju, nerimo ir panikos atakų sumažėjo iki minimumo, dabar dažniausiai priepuoliai užeina tik vykstant pas psichiatrę ar psichologę, labai sunku būna dėliot mintis, ką joms gero papasakosiu... o šiaip tai vaistas puikiai gelbsti :)))
Vartotojo avataras
Parašė pasipoginam
#352687 Mane nuo jo nesveikai migdo... Man jis padeda ir norėčiau jį vartot, bet aš visą dieną noriu miego. Bandžiau gert įvairiu laiku, bet rezultatas tas pats...
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
pasipoginam rašė:Mane nuo jo nesveikai migdo... Man jis padeda ir norėčiau jį vartot, bet aš visą dieną noriu miego. Bandžiau gert įvairiu laiku, bet rezultatas tas pats...

Mane jis ant tiek migde, kad nuluzdavau diena ir knarkdavau kaip be samones.

Nors pagal ideja jis turetu siek tiek aktyvint.
Vartotojo avataras
Parašė whitenoise
#353022 mane tai jis aktyvindavo, bet dibtinai, taip slyksciai.. nenusededavau vietoj, nors energijos nulis.