Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
Phurriz rašė:Buvo visiskas ragas. Nerimas baime psichoze ir tt. Sugeriau po 3 po 4 per karta kol nuluzdavau. Zodziu nereikejo taip daryt, bet jau velu

Nu jei tikrai psichoze reikejo kabint zyprexo jei turi, benzai nuramina, bet kas liecia psichoze reik kazkaip dopamina pablokuot, benzodiazepinu monoterapija psichoziniam sutrikimam nera efektyvi
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
biggie rašė:
Phurriz rašė:Buvo visiskas ragas. Nerimas baime psichoze ir tt. Sugeriau po 3 po 4 per karta kol nuluzdavau. Zodziu nereikejo taip daryt, bet jau velu

Nu jei tikrai psichoze reikejo kabint zyprexo jei turi, benzai nuramina, bet kas liecia psichoze reik kazkaip dopamina pablokuot, benzodiazepinu monoterapija psichoziniam sutrikimam nera efektyvi

Olanzapinas tikrai super vaistas, bet negaliu jo gert del apetito padidejimo. As nuo olanzapino per pora savaiciu +10 kg laisvai uzsimetu
Vartotojo avataras
Parašė whitenoise
#350088 man benzu isvis neberaso. nors tik jie realiai padejo.. svariai pasalindavo ta nerima ir galima sakyt visiskai neslopino. pilnas energijos visa diena budavau ir susikoncentruot i kazka be problemu galedavau. o tas trittico kuri israse miegui labai nesvariai slopina. toks vaizdas kad mechaniskai kvepuot pradedu, turiu kontroliuot kvepavima pastoviai, nes kitaip atrodo, kad isvis kvepuot nustosiu..
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#350727 Ziauriai svarbi informacija apie clinazepama kas sportuoja..

On Mar, 10, 2016: 28,897 people reported to have side effects when taking Klonopin. Among them, 1,829 people (6.33%) have Muscle Weakness.

Nors skaiciai nera dideli, bet cia vartojant tik 1,5 mg i diena.

Galvojau man vienam cia taip sporte rezultatai nukrito pakelus klonika iki 4 mg per diena, bet pasirodo cia faktai taip buna.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Phurriz rašė:Ziauriai svarbi informacija apie clinazepama kas sportuoja..

On Mar, 10, 2016: 28,897 people reported to have side effects when taking Klonopin. Among them, 1,829 people (6.33%) have Muscle Weakness.

Galvojau man vienam cia taip sporte rezultatai nukrito pakelus klonika iki 4 mg per diena, bet pasirodo cia faktai taip buna.

Greiciausiai su visais benzodiazepinais panasiai. Visi jie boost'ina GABA neurotransmitoriu, kuris yra pagrindinis stabdis - mazina budruma, atpalaiduoja raumenis ir t.t. As kaip einu i treniruote, rytais negeriu lorazepamo, po trefkes ikalu truputi, kai tikrai prireikia atpalaiduot raumenis. Su klonazepamu greiciausiai dar kitaip, nes jis kaip ir veikia visa para.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
biggie rašė:

Greiciausiai su visais benzodiazepinais panasiai. Visi jie boost'ina GABA neurotransmitoriu, kuris yra pagrindinis stabdis - mazina budruma, atpalaiduoja raumenis ir t.t. As kaip einu i treniruote, rytais negeriu lorazepamo, po trefkes ikalu truputi, kai tikrai prireikia atpalaiduot raumenis. Su klonazepamu greiciausiai dar kitaip, nes jis kaip ir veikia visa para.

Kofeino pries treniruote geri ? Man reikia apie 300-500 mg kofeino gerai treniruotei. Kofeino dideli kiekiai sirdies ritma didina, o benzus isgeri po treniruotes sirdies ritma mazina. Jauciu ziauriai isbalansuoja sirdi.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Phurriz rašė:
biggie rašė:

Kofeino pries treniruote geri ? Man reikia apie 300-500 mg kofeino gerai treniruotei. Kofeino dideli kiekiai sirdies ritma didina, o benzus isgeri po treniruotes sirdies ritma mazina. Jauciu ziauriai isbalansuoja sirdi.

Jo isgerdavau kavos puodeli, nors pre-workoute ir taip budavo kazkiek jo
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#350754 Preworkaute buna 200-300 mg kofeino. Man nelabai uztenka tai ikalu kofeino tablete 200 mg plius.
Vartotojo avataras
Parašė LinasL
biggie rašė:
Phurriz rašė:Per kelias dienas isgeriau visa clonazepamo pakeli. Tikrai vaistas super, bet dideles jo dozes labai pagilina depresija.

Nelabai isivaizduoju kada butu poreikis gert daugiau nei 6mg i diena, nebent rezistencines epilepsijos atveju..

Aš gerdavau po 16mg tai biški kai zombis būdavau, gerai, kad mečiau šitą brūdą
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
LinasL rašė:
biggie rašė:
Phurriz rašė:..

Aš gerdavau po 16mg tai biški kai zombis būdavau, gerai, kad mečiau šitą brūdą

-
16mg??? wow, kam tiek daug? Čia jau tikrai bet kam būtų blogai. Aš per diena vos 1mg, na max 2 mg išgeriu. O čia 16mg...... Su maža doze kaip mano tai tikrai nuima nerimą.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#350942 Cia suklydo del 16 mg nekreipkit demesio. Tik noriu pasakyt atsiguliau i ligonine del clonazepamo pripratimo i diena po 6 mg kasdien.

Atsargiai su clonazepamu tai ziauriai stiprus vaistas ir lengvai priprantama.
Vartotojo avataras
Parašė LinasL
Phurriz rašė:Cia suklydo del 16 mg nekreipkit demesio. Tik noriu pasakyt atsiguliau i ligonine del clonazepamo pripratimo i diena po 6 mg kasdien.

Atsargiai su clonazepamu tai ziauriai stiprus vaistas ir lengvai priprantama.

Nesuklydau, aš gulėjau detokse nuo clonezepamo, nes buvau priprates, svaigindavausi, man tik nuo 10 mg poveikis būdavo pastebimas.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#350953 5 tabletes yra 10 mg ir 8 tabletes 16mg. Nu nezinau kas tu ten per zveris jei tiek atlaikai. Kazkaip manau su matematika susimaisei.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#351278 As ji vartoju tik miegui. Jeigu visai negaliu miegot.