Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė kenny
#351078 Sveikas. Gali kreiptis į teismą dėl priverstinio gydymo tokiu atveju, bet čia procedūra nelengva ir nevienareikšmė. Bet kokiu atveju, dabar gydytojo valdžia ir geriau susitarti kažkaip gražiuoju.
Parašė Ethan
#351080 O koks pas tave benzodiazepinų pripratimas, kokio lygio? Gyvybei pavojingas? Jei meti - beprotiškas nerimas ir pan.? Jei taip, galbūt gydytojas rūpinasi tavo saugumu ir duoda kitų nervų sistemos depresantų, kad nebūtų traukulių. Tada tiesiog paprašyk, kad pakeistų vaistus į geriamus. Kita vertus, jei pripratimas yra silpnas - aš tavo vietoj bandyčiau susitarti su gydytoju, sakyti, kad tavo benzu abstinencija nėra gyvybei pavojinga. Jei vis tiek neišrašytų, tiesiog išeičiau, policija tikrai neieškos, tu ne nusikaltėlis.
O ligoninėj, tai jo, ir man pasitaikė bezdančių, ypač toj stebimoj palatoj, kur blogiausi atvejai. Kaip gyvuliai, nesiteikia nei į tualetą, nei į lauką išeiti.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Ethan rašė:O koks pas tave benzodiazepinų pripratimas, kokio lygio? Gyvybei pavojingas? Jei meti - beprotiškas nerimas ir pan.? Jei taip, galbūt gydytojas rūpinasi tavo saugumu ir duoda kitų nervų sistemos depresantų, kad nebūtų traukulių. Tada tiesiog paprašyk, kad pakeistų vaistus į geriamus. Kita vertus, jei pripratimas yra silpnas - aš tavo vietoj bandyčiau susitarti su gydytoju, sakyti, kad tavo benzu abstinencija nėra gyvybei pavojinga. Jei vis tiek neišrašytų, tiesiog išeičiau, policija tikrai neieškos, tu ne nusikaltėlis.
O ligoninėj, tai jo, ir man pasitaikė bezdančių, ypač toj stebimoj palatoj, kur blogiausi atvejai. Kaip gyvuliai, nesiteikia nei į tualetą, nei į lauką išeiti.

Nera kazkas ziauraus po 6 mg i diena cloziko. Nerimas yra delto leidzia relaniuma. Bet leidziamas relaniumas yra ziauriai stiprus nuo jo kaip zombis jautiesi.

Mano sveikata nesirupina nes sake mes tau niekuo nepades nes tipo as esu letinis psichikos ligonis.

As kazkaip galvoju jei paimsiu ir iseisiu poto duos i teisma priverstiniam gydymui ir bus visiskas ragas. Kai priverstinai gydo tai neuroleptikus milziniskom dozem varo, kad zmones nebepaeina ir vos prasneka.

Skundziaus socialinem ligoninem darbuotojom pasakiau, kad is psichiatrijos skyriaus iskarto veidas persikreipe tipo zemas lygis as nors 100 % duodu iq testa geriau islaikyciau.
Parašė Ethan
Phurriz rašė:Nera kazkas ziauraus po 6 mg i diena cloziko. Nerimas yra delto leidzia relaniuma. Bet leidziamas relaniumas yra ziauriai stiprus nuo jo kaip zombis jautiesi.

Mano sveikata nesirupina nes sake mes tau niekuo nepades nes tipo as esu letinis psichikos ligonis.

As kazkaip galvoju jei paimsiu ir iseisiu poto duos i teisma priverstiniam gydymui ir bus visiskas ragas. Kai priverstinai gydo tai neuroleptikus milziniskom dozem varo, kad zmones nebepaeina ir vos prasneka.

Skundziaus socialinem ligoninem darbuotojom pasakiau, kad is psichiatrijos skyriaus iskarto veidas persikreipe tipo zemas lygis as nors 100 % duodu iq testa geriau islaikyciau.

Ai, tu nepasakei, kad turi šizo diagnozę, o aš nepažiūrėjau nick'o. Jo, tada nežinau ar gerai baigtųsi jei taip paprastai išeitum. Nors aš vis tiek išeičiau, dėl savo orumo. Žinoma, aš ir nebūčiau gulęs, nes žinau, kad yra tokia galimybė - užstrigti.
Parašė anonimasx
#351115 O tai dėl ko jis negali išeiti, dėl diagnozės? Jeigu būtų kita diagn. tai galėtų įšeit iš lengvo skyriaus?
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#351119 Turi teises reikalaut siuntimo i kita ligonine, atsisakyt vaistu kuriu nenori taip pat turi teise, o jie tegul suka galva juk protingi.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Vaiduk rašė:Turi teises reikalaut siuntimo i kita ligonine, atsisakyt vaistu kuriu nenori taip pat turi teise, o jie tegul suka galva juk protingi.

O jeigu daktaro palenkt neiseina taip ir sakyk rasykit siuntima i kita ligonine arba noriu keist daktara, bet ten jie pranesa viska vienas kitam taip, kad busi zinomas del ko ir kodel........
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#351152 O ar atsigulei po savo parasu ar greitoji atveze ir pagulde be jokiu forminimu? Kiek suprantu, jei pats pasirasei savo noru atsigulti, gali bet kada iseiti pasirasius gydymo nutraukima. Ne karta maciau, kai kiti ir po dienos iseina.
Parašė latte
#351231 Jei gydytojas neturi teismo sprendimo dėl priverstinio gydymo, tikrai gali išeiti ir neprivalai niekam aiškintis. O, kad gauti teismo leidimą, užtrunka laiko ir reikalauja pastangų, tad vargu ar gydytojas gaiš savo laiką, nebent esi pavojingas.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#351232 Aciu uz atsakymus. Pats gulejau gal 12 kartu ir tokio dalyko nezinau. Geda.

Su daktaru graziai sukalbejau ir ryt namo. Sake sizofrenijos isgydyt neimanoma. Letine liga kurios simptomus tik apmazint jie gali. Palaike vaistu pavare ir viskas. Viskas gerai :)
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#351242 Cia tokia nesamoninga mintis mane aplanke bugulint su 50meciu vienoi palatoi dvi savaites. Kazkaip pagalvojau man 29 metai, o juk yra merginu ir daug kurios zenijas del pinigu su tokio amziaus vyrais. Kaip man ju gaila kazkaip taip sau pagalvojau. Per 10 dienu vos neisprotejau nuo to senio paistalu ir visu kitu slyksciu dalyku. Ir dar pagalvojau kaip jos kreipiasi i savo mylima 40-50 meti "jus" ar "tu". As nors ir beveik 30 vistiek sakau "jus" nes primena teva.

Sorry cia siaip apmastymai
Vartotojo avataras
Parašė Vejarode
Phurriz rašė:Cia tokia nesamoninga mintis mane aplanke bugulint su 50meciu vienoi palatoi dvi savaites. Kazkaip pagalvojau man 29 metai, o juk yra merginu ir daug kurios zenijas del pinigu su tokio amziaus vyrais. Kaip man ju gaila kazkaip taip sau pagalvojau. Per 10 dienu vos neisprotejau nuo to senio paistalu ir visu kitu slyksciu dalyku. Ir dar pagalvojau kaip jos kreipiasi i savo mylima 40-50 meti "jus" ar "tu". As nors ir beveik 30 vistiek sakau "jus" nes primena teva.

Sorry cia siaip apmastymai

Kai pats sulauksi 50ties tu tikrai nesijausi senas (kai neskaičiuosi raukšlių) širdyje vis dar jausies jaunas. Ir žinoma, tada dar daugiau žinosi ir dar labiau norėsi šias žinias perteikti jaunesniems kvailiams. Nenuvertink žmogaus jo nepažinodamas. Kiekvienas turi savo istoriją. Tu girdėjai kad jis burba, bet gal reikėjo pasiklausyti ką jis sako?... (čia tik retorinis klausimas, bet užkabino tema)
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#353394 Gali but zmogus visai nurautas bet man neteisybe nepatinka tai kad stengiuos su visais vienodai bendraut sudetingesnese situacijose ijungiu kad dievas mane saugo:-D
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#353404 Nieko pries daktarus nepakovosi vaiduk. As kai gulejau ligoninei buvau uzpsichaves, kad leistu namo. Neleido tai nusileidau ir prabuvau kiek laike.

Del gydymo tai visada pakoreguoja jei paprasai, bet reikia suprasti mes esam psichikos ligoniai ir daktaram savo kaprizu galim nerodyt nes nieko nepasieksim.

Vienas irgi senis buvo uzpsichaves, kad cigareciu isleistu ir uzsipuole seseles savo tiesa irodinet tai sanitarai atejo pririso prie lovos ir viskas. Geriau ramiai ir graziai elgtis ir zinot savo vieta.