Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#346499 Kad katinui truputėlį geriau ir gal nemirs. <ne aš čia jei ką lol, aš tai norėčiau>
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#346988 jau ne siandien, bet vis dar vaikstau issisiepus :) Is mano mylimos atlikeju grupes gautas albumas su ju autografais, iteiktas ju paciu man dovanu :) ir po to ju silti atsiliepimai apie mano ispudzius ir talenta :D Jei kas netingi, gali cia daugiau paskaityti https://ramblingbeauty.squarespace.com/ ... -new-album
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
#347492 Siandien pradziugino vis ilgesnis ir daznesnis laikas leidziamas kartu su mano simpatija :))) :))) B)
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Katinas rašė:Siandien pradziugino vis ilgesnis ir daznesnis laikas leidziamas kartu su mano simpatija :))) :))) B)

Oba valio ir sveikinu katime :DD
Vartotojo avataras
Parašė Katinas
Vaiduk rašė:
Katinas rašė:Siandien pradziugino vis ilgesnis ir daznesnis laikas leidziamas kartu su mano simpatija :))) :))) B)

Oba valio ir sveikinu katime :DD

Deeekui, kaip ant sparnu, nerima nueme :super
Vartotojo avataras
Parašė Akvilė.
#350174 gėėėlės :D
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
Vaiduk rašė:Pradziugino appsas kuris pridejus pirsta pasirodo matuoja kraujospudi :super

cool. But.... how? Per kur čia app'są naudoji? :D
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Anitezė rašė:
Vaiduk rašė:Pradziugino appsas kuris pridejus pirsta pasirodo matuoja kraujospudi :super

cool. But.... how? Per kur čia app'są naudoji? :D

Cia per sony xperia i playstation ejau priisjungiau su gmail ir radau ant samsungu nokia nera tokiu atrodo.