- 2016 05 14, 17:45
Bromocriptina israsys jis nebrangus 6 eurai kazkur man rodos
zazule rašė:Gėriau sertraliną, dabar dar truxal vartoju. Pasidariau kraujo tyrimus, tai prolaktinas padidėjęs 5 kartus. Eisiu pas endokrinologą, tai turbūt lieps dar kokių nors vaistų gert. Tikiuosi, kad padės kaip nors sumažint tą prolaktiną, nes dabar nuo jo pertekliaus jaučiuos kaip nėščia
.
Bromocriptina israsys jis nebrangus 6 eurai kazkur man rodos

. Eisiu pas endokrinologą, tai turbūt lieps dar kokių nors vaistų gert. Tikiuosi, kad padės kaip nors sumažint tą prolaktiną, nes dabar nuo jo pertekliaus jaučiuos kaip nėščia
.
. Visi skirtingai reaguoja į vaistus, todėl nereiškia, kad jeigu man pasireiškia tokie požymiai, tai būtinai ir tau turi pasireikšt.

. Man irgi atrodo, kad kad tas žurnalas yra gana tendencingas ir nusiteikęs prieš vaistus, bet aš tikiu, kad tikrai antidepresantai tikrai žalioja smegenis per ilgą laiką. Juk yra tiek daug šalutinių poveikių ir nemanau, kad tai neliečia mano smegenų, nors aš geriau nuo vaistų pasijaučiu. Juk, visokie narkotikai irgi veikia panašiu būdu stabdo arba aktyvina neuromediatorius (jei kažką netaip parašiau tai taisykit, seniai turėjau biologiją