Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#352067 Nevisus migdo kvetiapinas. Jei nemigdo 25 mg daugiausia sansu nemigdys ir daugiau.

O dozes dydi skiria pagal sutrikima. Jei psichoze ir 800 mg skiria. Bet nereiskia, kad ir 800 mg migdys.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
KunigaikštisMyškinas rašė:Manijai rekomenduoja dvigubai didesnę dozę nei 200mg. :bloga
bent jau čia - http://www.drugs.com/dosage/quetiapine. ... r_Disorder

be ketipinor dar geriu zeldox 40 mg neuroleptika tai sudejus abu kartu gaunas neblogas derinys :super
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#352077 Gali but su zeldoxu, bet ziprazidonas ir tabletem eurais beveik simtas. Pagrinde jie daro taip kvetiapinas ir olanzapinas sitie geriausi kuriuos blatnai gali gaut :) Raminami nera brangus tai juos keisti daznai gali, bet daug kas pripranta po kurio laiko.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
Vyagndas rašė:Sveiki noriu paklaust kas supranta ar ketepinor 300mg slopina energija

Energija aisku bet kokie vaistai slopina, net ir elementarus xanax jei zmogui turi poveiki nei tu protiskai padirbsi nei fiziskai tokiu atveju, protiskai kad dirbt noresi miego, fiziskai tikrai kerta per jegas.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Vaiduk rašė:Gali but su zeldoxu, bet ziprazidonas ir tabletem eurais beveik simtas. Pagrinde jie daro taip kvetiapinas ir olanzapinas sitie geriausi kuriuos blatnai gali gaut :) Raminami nera brangus tai juos keisti daznai gali, bet daug kas pripranta po kurio laiko.

zeldox nekainoja simtais.akijos metu kai buvo 20 proc. nuolaida zeldoxo 2 lapelius (28 tab) gavau uz 20 euru .
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
maumau15 rašė:
Vaiduk rašė:Gali but su zeldoxu, bet ziprazidonas ir tabletem eurais beveik simtas. Pagrinde jie daro taip kvetiapinas ir olanzapinas sitie geriausi kuriuos blatnai gali gaut :) Raminami nera brangus tai juos keisti daznai gali, bet daug kas pripranta po kurio laiko.

zeldox nekainoja simtais.akijos metu kai buvo 20 proc. nuolaida zeldoxo 2 lapelius (28 tab) gavau uz 20 euru .

Tai tau 20, bet jiem kompensacija brangi :)
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Vaiduk rašė:
maumau15 rašė:

Tai tau 20, bet jiem kompensacija brangi :)

niekas man ju nekompensavo:)
Parašė anonimasx
Vaiduk rašė:
anonimasx rašė:
maumau15 rašė:ai aišku, aš galvojau čia nuo nemigos

cia kartu ir miego kokybei.Manijos metu jauciau padidejusi aktyvuma kad nemiegojau naktimis. Sia beda issprende:) :)))

Aš geriu 25 mg nakčiai. Dabar jau silpniau veikia :(

Bandyk 50mg ir dar gali su kokiu stipresniu raminamu maisyt zolpidemu ar/ir clonazepamu, mane tas migdo.[/quote]

As clonazepama dienai geriu kaip raminamaji :achtung
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#352261 Aš nakčiai geriu pusę 200 mg tabletės, gaunas 100 mg. Gan gerai miegu, bet aišku, pripratimas kaip ir prie Consta leidžiamų - 100-procentinis...O kas daryt? Tiesiog taip jau yra...
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#352301 Kas liečia pripratimą prie vaisto, kai reikia vis didesnių dozių, tai kvetiapinas man kaip buvo 25 mg miegui taip ir likę jau keli metai. Kartais, kai savijauta geresnė tai ir pusės 25 mg tabletės gana. Jis mane po maždaug valandos nulaužia taip, kad nejaučiu net jei katinas laipioja po mane. Čia nesenai buvo taip, miegojau aukštielninka, o katinas sugalvojo ant mano pilvo pagulėt aišku pirma pasivaikščiojęs manimi. Čia pasakojo mano močiutė. Ji matė ir paskui baisėjosi, kokius miegui geriu vaistus, kad veikia kaip narkozė. :D
O pradedant gerti kvetiapiną man gydytojas aiškino, kad tai vaistas, prie kurio nepriprantama.
Aš skaitau kartais ir man pasidaro baisu, kad jei pvz.man neveiks nei vienas antidepresantas, kad neimtų psichiatrai depresijos gydyti didelėmis kvetiapino dozėmis. Čia tai mano didžiausia baimė. Nes esu sutikusi žmonių, kurie šalia antidepresanto dar geria pvz. 200-400 mg kvetiapino.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
HappyAngel rašė:Kas liečia pripratimą prie vaisto, kai reikia vis didesnių dozių, tai kvetiapinas man kaip buvo 25 mg miegui taip ir likę jau keli metai. Kartais, kai savijauta geresnė tai ir pusės 25 mg tabletės gana. Jis mane po maždaug valandos nulaužia taip, kad nejaučiu net jei katinas laipioja po mane. Čia nesenai buvo taip, miegojau aukštielninka, o katinas sugalvojo ant mano pilvo pagulėt aišku pirma pasivaikščiojęs manimi. Čia pasakojo mano močiutė. Ji matė ir paskui baisėjosi, kokius miegui geriu vaistus, kad veikia kaip narkozė. :D
O pradedant gerti kvetiapiną man gydytojas aiškino, kad tai vaistas, prie kurio nepriprantama.
Aš skaitau kartais ir man pasidaro baisu, kad jei pvz.man neveiks nei vienas antidepresantas, kad neimtų psichiatrai depresijos gydyti didelėmis kvetiapino dozėmis. Čia tai mano didžiausia baimė. Nes esu sutikusi žmonių, kurie šalia antidepresanto dar geria pvz. 200-400 mg kvetiapino.

Taip pat atjungtu kaip ir 25 mg. Nieko nepajustum. Tik kabintu depresija nuo 400 mg netik miega. Nuo 800 mg psichoze kabintu
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#352307 Kai pas gyd. buvau ir pasakiau, kad paprastą quetiapiną geriu ji pasakė: "tai blogai..." gėriau 400mg paprastą... išrašė 300mg mod. veik., t.y. XR. kažaip ji labiau vertina XR. Gal kad tolygiai veikia? nežinau... reiks paklaust ko taip...
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#352309 Kuri kompanija daugiau moka tos kompanijos vaista ir siulo. Mano mama dirba vaistu platintoja viska zinau kaip daktarai del pinigu raso vaistus, bet nenoriu perdaug sneket forume.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Phurriz rašė:
Taip pat atjungtu kaip ir 25 mg. Nieko nepajustum. Tik kabintu depresija nuo 400 mg netik miega. Nuo 800 mg psichoze kabintu

Nu sorry, bet netikiu. Taip, atjungtų staigiai, bet įdomu, kelias paras miegočiau? Man yra taip, kad per didelės kai kurių vaistų dozės sukelia galvos svaigimą ir iškart vėmimą. Plius man kvetiapinas pradžioje turėjo šalutinių tokių kaip neramios kojos. Tai su 400 ar 800mg tikrai atsidurčiau reanimacijoj. Pamenu Ąžuolyne davė seroquel xr mažiausią dozę, tai kaustė žandikaulį ir migdė. Apskritai aš esu prieš tokias arkliškas vaisto dozes. Man baisu žiūrėti į tuos žmones-zombius. Gal ne visiems jis taip veikia, bet teko matyti kaip žmogus tampa sulėtintų apsukų robotu. Baisu.