Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#352898 siandien antra 2 diena geriu siuos vaistus. nezinau kodel bet kazkokia baime man gerti cikladoli :bloga nezinau kodel bet tikrai man baisu gerti situos vaistus :shock:
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#352905 Parkopanas laikini vaistai tonizuoja pradzioj, nuima drebejima tvinkciojima(nezinau kaip tai mediciniskai vadinasi) dazniausiai ad salutinius poveikius nuimt. Bet gerti ryte reikia nes trukgdo siaip miegui. Su alko tai yra siaubas geriant parkopana iki mazdaug dvieju sav(po ligonines...) alko geriau nei gurksio neimt, nes veidas iskreiptas baimes bus :oops:
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#352921 Is esmes atipiniai neuroleptikai nesukelia parkinsonizmo gal isskyrus risperidona, nes jis labai stipriai kabinasi prie dopamino receptoriu ir yra panasiausias i tipinius kaip haloperidolis.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
biggie rašė:Is esmes atipiniai neuroleptikai nesukelia parkinsonizmo gal isskyrus risperidona, nes jis labai stipriai kabinasi prie dopamino receptoriu ir yra panasiausias i tipinius kaip haloperidolis.

zeldox man sukele fizini neramuma nenustigima vietoj o cikladoli israse kad tai nuimtu, anksciau nuo risperidono man yra taip buve- toks nenusedejimas vienoj vietoj.
Parašė mizantropas
#353659 aš irgi jį nutraukiau, man jo išrašo nes cisordinol depot ampulę kas mėnesį leidžiuosi, tai savaitę pavartoju nuo injekcijos suleidimo dienos, o po to ir taip nekausto ir ekstrapiramidinių simptomų nebūna.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
Phurriz rašė:Man tai jis labai patinka, nes nuima kaustymus ir drebejima. Kai bunu tarp zmoniu. Ka manot apie ilgalaiki jo vartojima ? Yra cia kas ilgai jy vartoja ?

as turbut metus vartoju,nes zeldox sukelia ekstrapiramidinius simptomus. Bet rankos vistiek siek tiek dreba.
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
onemillion rašė:jeigu sukelia ekstrapiramidinius ir rankos dreba, tada neurologas turi ziureti tave.

neisivaizduoju ka jis man pasakys. Man rankos dreba nuo kavos,rukymo,streso,salcio:) siap zeldox naujos kartos vaistai ir minimali doze neturetu sukelti tokios reakcijos. Cia kaip vienam is milijono taip buna.
Parašėazuolas
#378199 Nezinau kaip jum, bet sis vaistas man yra labai labai baisus issaukia haliunacijas, buvau izdauzes savo namo langa per haliuskes, jis aktyvina labai nerima, baisu kai reikia priverstinai ji gerti nuo sukaustymo pries tokius vaistus kaip haloperidolis, rispolept, xeplion. O sukaustymas irgi baisu vercia akis i virsu lauzia kakla labai, griuvineji pastoviai. Vienu zdz ner iseities.........
Vartotojo avataras
Parašė biggie
azuolas rašė:Nezinau kaip jum, bet sis vaistas man yra labai labai baisus issaukia haliunacijas, buvau izdauzes savo namo langa per haliuskes, jis aktyvina labai nerima, baisu kai reikia priverstinai ji gerti nuo sukaustymo pries tokius vaistus kaip haloperidolis, rispolept, xeplion. O sukaustymas irgi baisu vercia akis i virsu lauzia kakla labai, griuvineji pastoviai. Vienu zdz ner iseities.........

o tai pakeist neuroleptika, kuriam nereiketu parkopano neiseina?
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#379528 man gydytoja israse medikamenta kuriam cikladolio nereikia. (tai zeldox). Bet taip atsitiko kad vistiek prireike cikladolio prie neuroleptiko kuriam tipo nereikia cikladolio :bloga . zeldox keisti nenoriu nes jau pripratau :DD