Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
biggie rašė:
abrixosa rašė:Sveiki, esu visai zalia, nors ir esu gulejus kauno klinikose, taciau sakykit ar galima ten pat atsigult savo noru? :bloga

Kazkaip ten sunkiau patekt, prasiau ir as i klinikas, sake daktare nelabai tai taip ir nesupratau. Geriausiai butu, jei turi gydziusio klinikose daktaro numeri pasiskambint ir paklaust kaip ten patekt.

Čia sakote, kad į Kauno klinikas sunku patekti? Nes man ten siūlė į kažkokį Ribinių būsenų skyrių. Ar teko ten kam nos gulėti? Gal žinote, kokie gydytojai dirba Kauno klinikų psichiatrijos skyriuje?

Bet aš į Kauną kažkaip nelabai noriu - nei giminių nei daugų ar pažįstamų ten neturiu :( Net ir ta pati Marių ligoninė mane baido. Kol kas iš ten, kur gulėjau tai labiausiai patiko Vilniaus m. PSC Krizių skyrius, nors ten tik 10 dienų laiko. Dar minusas Krizių skyriaus, kad vis patenku pas tą pačią psichiatrę, šiaip net nesitikiu, kad mane išgydys, tai bent ten pabūnu skyriumi nuo savo aplinkos, kuri kartais įtakoja savijautą.
Vartotojo avataras
Parašė abrixosa
#352870 I ribini tai kiek snekejau su ten gulinciais tai keleta teko isgirst istoriju kad vos ne pailset ten atvaziavo, patekt ten tikrai nera sunku. As tai umiam skyriuj gulejau, noreciau patekt ten pat, taciau gydziusios rezisdentes kontaktu nebeturiu, reiks su prishiatre turbut sneket :bloga
Vartotojo avataras
Parašė biggie
HappyAngel rašė:
biggie rašė:
abrixosa rašė:Sveiki, esu visai zalia, nors ir esu gulejus kauno klinikose, taciau sakykit ar galima ten pat atsigult savo noru? :bloga

Kazkaip ten sunkiau patekt, prasiau ir as i klinikas, sake daktare nelabai tai taip ir nesupratau. Geriausiai butu, jei turi gydziusio klinikose daktaro numeri pasiskambint ir paklaust kaip ten patekt.

Čia sakote, kad į Kauno klinikas sunku patekti? Nes man ten siūlė į kažkokį Ribinių būsenų skyrių. Ar teko ten kam nos gulėti? Gal žinote, kokie gydytojai dirba Kauno klinikų psichiatrijos skyriuje?

Bet aš į Kauną kažkaip nelabai noriu - nei giminių nei daugų ar pažįstamų ten neturiu :( Net ir ta pati Marių ligoninė mane baido. Kol kas iš ten, kur gulėjau tai labiausiai patiko Vilniaus m. PSC Krizių skyrius, nors ten tik 10 dienų laiko. Dar minusas Krizių skyriaus, kad vis patenku pas tą pačią psichiatrę, šiaip net nesitikiu, kad mane išgydys, tai bent ten pabūnu skyriumi nuo savo aplinkos, kuri kartais įtakoja savijautą.

Gulejes as klinikose, tik kazkokiam B korpuse, nezinau ne vienas yra ten tas skyrius. Ka galiu pasakyt, kad psichiatru ir rezidentu tai ten pilna, istisai ateina ir reikia pasakoti gyvenimo istorija ta pacia. Paskutini karta psichiatres klausiau del kliniku, sake sunkiau ten papult, kiek suprantu ten daug zmoniu ne is Kauno guldo, gal del to.
Vartotojo avataras
Parašė abrixosa
#352882 A ir b yra umus, uzdsri skyriai i juos tikrai sunku pakliut, mane norejo vest i ziegzdrius bet mama uzprotestavo. O ribiniu bukliu skyrius yra atviras, ten tikrai nera sunku pakliut
Vartotojo avataras
Parašė abrixosa
#352952 Nu ka ryt kaiptik pati guluos i ribinius kauno klinikose, parasysiu ispudzius gal kam pravers, tereikejo pasisneket su psichiatru dirbanciu ten ir pats pasake, kad tureciau ten atsigult. Sunku pagalvojus vel apie ta atitraukima nuo namu, o ypac savo suns, bet viskas vardan sveikatos :king jei netycia kas dar ten gulit rastelkit man!
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#352954 Kaip happyangel sake, kad pastoviai pas ta pati pakliuna daktara, tai cia taip yra daroma, kad zmogus nekeistu daktaru? Ar, kad maziau zinotu, ar kad tas pats turi tave pazint zinoti?
Pats siauliuose pas akramiene gulejau visa laika, paskui 2 ar tris pas inrdiusaite ir paskutini karta kai gulejau cia praita pas akramiene, tai jos elgesys ir darbas yra nepateisinamas... Seniau taip nebuvo su ja, atsiskleide velnias...
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
Vaiduk rašė:Kaip happyangel sake, kad pastoviai pas ta pati pakliuna daktara, tai cia taip yra daroma, kad zmogus nekeistu daktaru? Ar, kad maziau zinotu, ar kad tas pats turi tave pazint zinoti?
Pats siauliuose pas akramiene gulejau visa laika, paskui 2 ar tris pas inrdiusaite ir paskutini karta kai gulejau cia praita pas akramiene, tai jos elgesys ir darbas yra nepateisinamas... Seniau taip nebuvo su ja, atsiskleide velnias...

Nuo daug ko priklauso, nuo daktaro darbo grafiko, nuo pacientų skaičiaus ir t.t. Bet šiaip turi teisę paprašyti kito gydytojo, jei jų yra. Tavo kaip paciento teisė.
Vartotojo avataras
Parašė nightmare
#352992 Sveiki. Gal kas turit patirties su Kauno krizių intervencijos centru? Suprantu, tai tik toks trumpalaikis dalykas, bet gydytoja pasiūlė gultis, jeigu jaučiu, jog nebesusitvarkau su savim. Bet kokios nuomonės būtų labai laukiamos, nes kiek suprantu, palyginus nauja ten viskas.
Vartotojo avataras
Parašė pasipoginam
#352994 Sveiki, tai visgi atsiguliau į stacionarą kairiūkščio gatvėj, santariškėse. Jau nuo pirmadienio guliu. Personalas geranoriškas, gydausi pas skyriaus vedėją, tai nesistengia užkišti vaistais, stengiasi atrasti vienus tinkančius ad, o raminančius paskyrė pagal poreikį. Šiek tiek nejauku gulėti, daug vyresnių žmonių, aš vienintelė iš jaunimo. Šiaip gerai, kad atsiguliau, jaučiuosi saugesnė, bet dabar baisu, nes kamuoja labiau emocinės kančios nei, kad somatinės, kaip seniau. Ir šiaip mažai veiklos, užimtumo.
Parašė Freeweirdo
#353026 Sveiki. Galbūt jūs galėsite padėti. Man tikrai labai blogai, gerdavau vaistus, bet jie nepadedavo ir mesdavau juos. Tad pradėjau galvoti apie gulimasi į ligoninę... Bet nežinau kaip tai padaryti.. skambinti į ligoninę ar kaip? Labai padetumet jei kažkas papasakotumet
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#353027 Nueik i poliklinika ir paprasyk siuntimo i ligonine. Jei nori siandien nuvaziuok i primimajy ir sakyk kas blogai iskvies psichiatra ir paguldys jei bus vietu. Jei uzeis baime ar psichoze skambink greitajai ir kai atvaziuos suleis diazepekso pasakyk, kad veztu i priimaji nes nori gult i ligonine.

Man asmeniskai tai geriausia poliklinikoi be eiles nueini pasakai negerai labai ir be eiles paraso siuntima. Bet tu zek pagal save.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
nightmare rašė:Sveiki. Gal kas turit patirties su Kauno krizių intervencijos centru? Suprantu, tai tik toks trumpalaikis dalykas, bet gydytoja pasiūlė gultis, jeigu jaučiu, jog nebesusitvarkau su savim. Bet kokios nuomonės būtų labai laukiamos, nes kiek suprantu, palyginus nauja ten viskas.

Jei manai, kad per 10 dienu pageres - gulk. Krizese laiko max 10 dienu. Jei labai blogai jautiesi gulk vistiek blogiau nebus, o gal atitaikys vaistus ir pageres. Plius krizese pokalbiai buna.
Parašė Freeweirdo
#353030 Eiti poliklinikoje pas psichiatrą ir sakyti, kad labai blogai ir noriu į krizių skyrių? Aš bijau priimamojo kažkodėl, tai nevažiuosiu....
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Freeweirdo rašė:Eiti poliklinikoje pas psichiatrą ir sakyti, kad labai blogai ir noriu į krizių skyrių? Aš bijau priimamojo kažkodėl, tai nevažiuosiu....

Jo nueik i poliklinika ir pasakyk registraturoi, kad labai bloga ir nori pas gydytoja isikelt kortele, kad ji parasytu siuntima i krizes.

Arba tiesiai pas daktare i kabineta nueik ir jos paklausk ar gali tave priimti nes blogai jautiesi. Jei sakys gali tai iskels kortele ir priims. Tada sulauksi eiles ir pasakysi nori siuntimo i krizes.

Lengviausias budas telefonu paskambint ir paklaust ar parasytu siuntima i krizes, bet reikia gerai su daktare sutart.

Jei priimajo bijai kitos iseities nera tik per poliklinika. Na nebent pazysti ligonines daktare kokia ir tiesiai i kriziu skiriu nueit...

Dar gali pazet internete kriziu numeri ir paklausti ar yra vietu. Jei sakys yra tai gali sakyti, kad nori atsigulti. Bet dazniausiai sako gauk siuntima is poliklinikos. Nors yra buve kai paskambinau i krizes graziai pakalbejau tai sake tiesiog ateit i ligonine ir paguldys.