- 2016 06 29, 13:20
į ligoninę gultis tik jei yra LABAI blogai arba jei reikia GREIČIAU sugrįžti į normalų režimą.
An outcast.
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
biggie rašė:abrixosa rašė:Sveiki, esu visai zalia, nors ir esu gulejus kauno klinikose, taciau sakykit ar galima ten pat atsigult savo noru?
Kazkaip ten sunkiau patekt, prasiau ir as i klinikas, sake daktare nelabai tai taip ir nesupratau. Geriausiai butu, jei turi gydziusio klinikose daktaro numeri pasiskambint ir paklaust kaip ten patekt.
Net ir ta pati Marių ligoninė mane baido. Kol kas iš ten, kur gulėjau tai labiausiai patiko Vilniaus m. PSC Krizių skyrius, nors ten tik 10 dienų laiko. Dar minusas Krizių skyriaus, kad vis patenku pas tą pačią psichiatrę, šiaip net nesitikiu, kad mane išgydys, tai bent ten pabūnu skyriumi nuo savo aplinkos, kuri kartais įtakoja savijautą.
HappyAngel rašė:biggie rašė:abrixosa rašė:Sveiki, esu visai zalia, nors ir esu gulejus kauno klinikose, taciau sakykit ar galima ten pat atsigult savo noru?
Kazkaip ten sunkiau patekt, prasiau ir as i klinikas, sake daktare nelabai tai taip ir nesupratau. Geriausiai butu, jei turi gydziusio klinikose daktaro numeri pasiskambint ir paklaust kaip ten patekt.
Čia sakote, kad į Kauno klinikas sunku patekti? Nes man ten siūlė į kažkokį Ribinių būsenų skyrių. Ar teko ten kam nos gulėti? Gal žinote, kokie gydytojai dirba Kauno klinikų psichiatrijos skyriuje?
Bet aš į Kauną kažkaip nelabai noriu - nei giminių nei daugų ar pažįstamų ten neturiuNet ir ta pati Marių ligoninė mane baido. Kol kas iš ten, kur gulėjau tai labiausiai patiko Vilniaus m. PSC Krizių skyrius, nors ten tik 10 dienų laiko. Dar minusas Krizių skyriaus, kad vis patenku pas tą pačią psichiatrę, šiaip net nesitikiu, kad mane išgydys, tai bent ten pabūnu skyriumi nuo savo aplinkos, kuri kartais įtakoja savijautą.
jei netycia kas dar ten gulit rastelkit man!
Vaiduk rašė:Kaip happyangel sake, kad pastoviai pas ta pati pakliuna daktara, tai cia taip yra daroma, kad zmogus nekeistu daktaru? Ar, kad maziau zinotu, ar kad tas pats turi tave pazint zinoti?
Pats siauliuose pas akramiene gulejau visa laika, paskui 2 ar tris pas inrdiusaite ir paskutini karta kai gulejau cia praita pas akramiene, tai jos elgesys ir darbas yra nepateisinamas... Seniau taip nebuvo su ja, atsiskleide velnias...
nightmare rašė:Sveiki. Gal kas turit patirties su Kauno krizių intervencijos centru? Suprantu, tai tik toks trumpalaikis dalykas, bet gydytoja pasiūlė gultis, jeigu jaučiu, jog nebesusitvarkau su savim. Bet kokios nuomonės būtų labai laukiamos, nes kiek suprantu, palyginus nauja ten viskas.
Freeweirdo rašė:Eiti poliklinikoje pas psichiatrą ir sakyti, kad labai blogai ir noriu į krizių skyrių? Aš bijau priimamojo kažkodėl, tai nevažiuosiu....