- 2016 05 25, 22:11
Phurriz, neatrodžiau silpnai depresuojanti, nes vos trumpus sakinius iš kelių žodžių sugebėjau pasakyti gydytojai. :-/
F25.2 

Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs

Magnetine_ rašė:Vaiduk, ar jūs Cipralex po 25 ir 50 mg vartojate, ar kitus vaistus? Cipralex čia jau didelės dozės būtų.
Phurriz rašė:Keista, kad skyre 20 mg. Merginom po 10 mg dazniausiai skiria silpnai depresuojanciom
Vyagndas rašė:Sveiki per kiek laiko.vaisto teigemas poveikis vartoju ,20mg
Vyagndas rašė:Nieko nesinori.darit ar gali po 2'savaiciu pageret
Vyagndas rašė:Penkta diena kai geriu ar dal gali pageret
Phurriz rašė:Ka salia paroksetino gerei ? Tik paroxetina ? Plius bromazepama ? Kilogramus numesti lengva, bet ar nepabloges metus paroksetina ? Nes jy mesti nera paprasta.
man mesti paroxetiną buvo visai paprasta. Čia, manau, priklauso individualiai, o aš vartojau 60 mg. Metusi supratau, kad tik vaistai mano problemų neišspręs. Gertas 20 mg cipralex veikė tik 2 savaites, paskui dugnas, nepadėjo. Dabar su sertralinu buvo pakankamai gerai. Tik va jau kokios 4 dienos, kai krizė viduje, žinau priežastis, tai vėl keisti vaistų jau nežadu.
Phurriz rašė:Daznas vaistu keitinejimas trumpai pagerus gali privesti prie vaistu nebetoleravimo. Mano manymu geriau atrasti vaista kuris padeda ir gerti jy visa gyvenima. Mano atveju geriu paroxetina su seroxatu virs 10 metu ir visada normaliai jauciuosi.