- 2016 06 16, 14:14
Dekui uz zodzius. Sita busena vadinasi akatizija ir ja daznai sukelia AD jei depresija yra bipoline, o ne vienpole. Kolkas nutitruosiu antidepresantus ir liksiu ant stabilizatoriu, tada jau ziuresiu ko truksta
Phurriz rašė:biggie rašė:Phurriz rašė:Beveik visi vaistai daugiau ar maziau slopina. Tik keleta kurie duoda energijos, bet ta energija buna tokia dirbtine, nerandi sau vietos.
Man dabar panasiai su escitalopramu. Tiksliai apibudinai ta vietos neradima, atrodo negali uzsiimti veikla ilgiau nei 10 minuciu, o daktare liepia ji gerti, del suicidiniu minciu, kurios niekur nedingo. Jau geriau as su vienu olanzapinu buciau, nei su 5 vaistais ir visvien prastai jaustis
As tai pasakiau daktarei gersiu mirtazapina ir seroxata. Negersiu neuroleptiku ir nieko kito. Ir daug geriau jauciuosi su mazai vaistu.
Tu daug supranti apie vaistus, daugiau uz visus. Susiimk ir pats nuspresk kas tau geriausia ir pasakyk daktarei. Daktare paklausys taves, o jei ne - eik pas kita.
Dekui uz zodzius. Sita busena vadinasi akatizija ir ja daznai sukelia AD jei depresija yra bipoline, o ne vienpole. Kolkas nutitruosiu antidepresantus ir liksiu ant stabilizatoriu, tada jau ziuresiu ko truksta
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam

Geriami vaistai visai nepadeda. Šiuo metu į ligoninę neturiu galimybės gultis, kartu nesugebėčiau net nuvažiuoti.
prašau, pasidalinkit savo patirtimi ar pan. Tokioj nevilty kaip aš dabar esu padės bet kas