Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Alchemikas
#354519 Sveiki, vartoju Cipralex jau kokius metus priedo prie Mirzaten ir šiandien vaistinėje sužinojau, kad nuo vakar jis yra nebekompensuojamas, tai bandė prisiūlyti analogų vaistinėje Escitalopram Actavis, Elicea. Actavis kažkada gėriau po to perėjau į Cipralex, bet perėjimas buvo gan sunkus. Tai dabar galvoju ar pirkt pilna kaina ar bandyt? Gal esat kas bandę Elicea?
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#354523 Actavis pigiausiai gamina visus vaistus. Blogos kalbos apie ju gamyba ir daktare sake butent ju nepirkti. Jei pinigus skaiciuojat tai pirkit actavis jie dazniausiai pigiausi buna, Bet jei yra atliekamu tai pirkit kito gamintojo.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Phurriz rašė:Actavis pigiausiai gamina visus vaistus. Blogos kalbos apie ju gamyba ir daktare sake butent ju nepirkti. Jei pinigus skaiciuojat tai pirkit actavis jie dazniausiai pigiausi buna, Bet jei yra atliekamu tai pirkit kito gamintojo.
O aš "Actavio" pastoviai pirkdavau vaistus ,todėl ,kad pigiau .Jie gaminami Islandijoje . Nejaugi jie labai blogi . :?
Vartotojo avataras
Parašė LaumeRaganele
#356518 Sveiki. As apie metus laiko geriu cipralex. Esu labai patenkinta. Kadangi nekompensuojamas db pradesiu actavis. Tika palyginau sudeti ir zinot ji identiska (tos papildomos medziagos). Gal kas bandet jau keisti? Na realiai pagalvojus, taigi cia tas pats, kaip gali buti kazkoks kitoks poveikis? ar cia jau gryniau Danai pagamina? :?
Vartotojo avataras
Parašė LaumeRaganele
#356520 Jei kam idomu, tai bent man sitas vaistas ziauriai tiko. Istrauke is ziaurios duobes. Mane depresija kankina su galvos skausmais. Tai pagerejimas labai didelis. Miegas, nuotaikos daug geresnes. Pagerejima pajauciau lb greitai, po keliu savaiciu. Zinoma, kol viskas isibegejo reikejo daugiau laiko. Siaip cia mano ne pirmas antidepresantas, visi kiti nepadejo. Jei nepadejo vaistas nenusiminkit, bandykit kita, kol atrasit savo. Man is kokio ketvirto karto tik pasiseke...