- 2016 08 11, 17:40
Quetiapinas neveikia kaip benzodiazepinai ar kiti, kuriu farmakologija linijine. 200mg pradeda kabinti kitus receptorius, nei 25mg, kuris veikia tik histamininius receptorius. 10 kartu didesne quetiapino doze nereiskia, kad jis veiks kaip 10 kartu didesne clonazepamo doze. Net ir su 600mg man jis buvo svarus vaistas, be kazkokiu tai salutiniu.
HappyAngel rašė:KunigaikštisMyškinas rašė:ai... parašą paskaičiau...Negalvojot ketipinor kelt? Jis didesnėm dozėm eina ir kaip ad.
Kad nei vienas gydytojas nesiūlė ketipinorą kelt. Nors gulėjau pas skirtingus psichiatrus, išbandėm visokias antidepresantų kombinacijas. Nieks neveikia. T.y. tas pagerėjimas būna laikinas, pradėjus vartoti vaistą. Maksimum po 2-3 mėnesių - vėl duobė. Gal tik paroxetinas ilgiau atlaikė, bet galiausiai ir tas matyt neveikė, nes vėl ėmė kilti nerimo atakos ir pan. Todėl esu visiškoje neviltyje dėl vaistų.
Aš nežinau patirčių kitų, kurie vartoja po 200 - 300 mg ketipinoro, kokia pradžia buvo. Nes man baisu, aš nuo 25 mg tam tikru metu krentu kaip be sąmonės, t.y. nukerta. Jis mane labai stipriai veikia. Todėl, kas būtų su kad ir 100 mg?
Quetiapinas neveikia kaip benzodiazepinai ar kiti, kuriu farmakologija linijine. 200mg pradeda kabinti kitus receptorius, nei 25mg, kuris veikia tik histamininius receptorius. 10 kartu didesne quetiapino doze nereiskia, kad jis veiks kaip 10 kartu didesne clonazepamo doze. Net ir su 600mg man jis buvo svarus vaistas, be kazkokiu tai salutiniu.
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam

Negalvojot ketipinor kelt? Jis didesnėm dozėm eina ir kaip ad.

Aš iš nenaudotų vaistų esu pasižymėjusi tik Lamotriginą. Dėl jo pasikalbėsiu su gydytoja.