Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
Akvilė. rašė:Pusantrų metų buvau ant paroksetino 20mg, dabar ant 30mg. Jokio svorio augimo. Manyčiau, šiuo metu sukūdau išvis. Nežinau, gal čia išimtis iš taisyklės, vienok.

Ne isimtis, antidepresantai, isskyrus gal mirtazapina, daugmaz svoriui neautralus yra, cia greiciau isimtis buna, kai kas nors priauga
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#355139 Ar yra dar vartojanciu paroksetina?
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
biggie rašė:Ar yra dar vartojanciu paroksetina?

Aš vartoju jau kelis mėnesius po 20mg :) Nežinau, kažkaip nejaučiu nei pablogėjimo nei pagerėjimo.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Anitezė rašė:
biggie rašė:Ar yra dar vartojanciu paroksetina?

Aš vartoju jau kelis mėnesius po 20mg :) Nežinau, kažkaip nejaučiu nei pablogėjimo nei pagerėjimo.

Ar miegas neima labai nuo jo? Galvoju vis depakinas ar paroxetinas cia taip nuslopina ant pietu
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#355145 Biggie,

As vartoju seroxata ir mirtazapina tai visada mieguistas. Ypac diena norisi guleti. Nezinau nuo kurio labiau ar paroksetino ar mirtazapino tai itaka, bet manau paroksetino.
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#355151 Nutraukiau neuroleptikus jau kazkur metai laiko. Nutraukiau benzodiazepinus ( raminamus ) jau keli menesiai mazdaug. Dabar tik mano pagrindiniai vaistai liko mirtazapinas ir paroksetinas - kazkury is situ dvieju planuoju nutraukti artimiausiu metu, tik dilema kurio man labiau reikia. Abu vaistai superiniai, Bet noreciau "gyventi" su 1 vaistu.
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
Phurriz rašė:Biggie,

As vartoju seroxata ir mirtazapina tai visada mieguistas. Ypac diena norisi guleti. Nezinau nuo kurio labiau ar paroksetino ar mirtazapino tai itaka, bet manau paroksetino.

Negaliu nieko tvirtint, bet manau, kad nuo mirtazapino labiau ima miegas.
Manęs nuo 20mg paroxetino tikrai nemigdo, aišku energijos nepriduoda kaip prozakas koks, bet man nerimo/panikos atakos būna, tai visai tinka mano atveju. Šiaip su daktarės patarimu atradau būdą paroxetiną gerti apie pietus kažkur 11-12 val, o ne ryte 8-9 tik atsibudus. Organizmas įsivažiuoja, dar kavos/arbatos išgeriu ir tada nejaučiu mieguistumo.
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
orange777 rašė:Medicinoj stebuklu nebuna, kaip ir pasaulije, as atskleidziau tiesa is kur zmogus gali prodemonstruoti, nervu nutrukima, psihoze, haliucinacijos , depresijos, viskas senei jau aisku, nauja dvyrati kurti nereikia, kai pbandot jus daryti, ar alegydytojai. Mane blokojo pagal IP ) trina akauntus :) bet as kursiu naujus ) ir sakysiu tiesa zmonesms ) kila nuomone kad puslapes kurejas, surystas su psichiatrais, bando prapuogoti, psichiatrija ir jos zudiskos tabletes, todel ir naikina mano tiesa.

neiroleptikai, antideprisantai, trankai, neirotorpines nodai, jus galvojat kad sugebest mane is cia panaikinti? )) Tegul zmones zino tiesa apie "vaistus" ir apie tai ka daro psichiatrai )) kiek ne trynsit mano akauntus ir blokosit ip, as kursiu naujas :) man ne sunku :) as manau jus propuogojat psichiatrija, ir bendradarbiaujat su psichiatrais , jums nenaudinga mano tiesa :))

Ir vėl tu čia... Suprask čia ne tik moderatorius, bet visus jau užknisai. Girdim mes tave ir tavo tiesas. Užteks spaminti. Nepatinka vaistai - nevartok. Kam reikia tie vartoja. Eik pailsėti.
Vartotojo avataras
Parašė Rosea
#355945 Sveiki:) Pasinaudojau perskaitytu patarimu gert seroxatą apie pietus, ale vistiek kaip maišu per galvą trenkta :( man obsecinis kompulsinis sutrikimas, daktarė sako seroxatas 40 mg idealus variantas, bet negi taip reikės kankintis? Vieno darbo jau netekau, bo patapau kosmine, reakcija sulėtėjo, atmintis suprastėjo, tapo sunku susikoncentruoti...dabar jau ir kitame sunkiai tvarkaus, pastoviai galva apsvaigus, pamirštu , ką sako kolegos...kų daryt, keist daktarą? Prašyt kitų vaistų? :aciu
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
Rosea rašė:Sveiki:) Pasinaudojau perskaitytu patarimu gert seroxatą apie pietus, ale vistiek kaip maišu per galvą trenkta :( man obsecinis kompulsinis sutrikimas, daktarė sako seroxatas 40 mg idealus variantas, bet negi taip reikės kankintis? Vieno darbo jau netekau, bo patapau kosmine, reakcija sulėtėjo, atmintis suprastėjo, tapo sunku susikoncentruoti...dabar jau ir kitame sunkiai tvarkaus, pastoviai galva apsvaigus, pamirštu , ką sako kolegos...kų daryt, keist daktarą? Prašyt kitų vaistų? :aciu

Seroxatas 40 mg yra tipine OCD gydymo doze, todel daktarai jum ja skiria. Nors pakalbeciau su daktare apie 20 mg palaikomaja doze, bus maziau salutiniu.
Vartotojo avataras
Parašė Rosea
#356024 Tai kad suprantat beveik metus geriau tą 20 mg, savijauta buvo tokia pat, tada padidino iki 30 mg, pagerėjo savaitei, jėgų atsirado, nuotaika pakilo, bet greit viskas baigėsi... su viltimi, kad pagerės pakėle iki 40 mg bet tas pats.. užkniso, toks jausmas, kad kaip koks ufo esu ir viską per skafandrą aplink matau :)))
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Rosea rašė:Ir priedo, daktarės nuomone, tie šalutiniai dėl per mažos dozės pas mane ir yra :bloga

Tokio dar neteko girdet :)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Rosea rašė:Tai va :? Jau nebežinau ką daryt

Paroksetino maksimali doze 75mg, man paciam teko stumti iki 60mg, kol pajauciau pagerejima